Πάρτε μια νταλίκα φυσίγγια!Το επόμενο ΣΚ θα πέσει πολύ ντουφεκιδι.Ε δε μπορω ρε συ....πολύ κλαψα κ μουρμουρα.....δεν έχει πουλια.....τι κακο μας βρηκε....κτλ κτλ!!!! Ε άμα θελουμε να τα βαράμε με το τσουβάλι δεν έχει!!!!

Πάρτε μια νταλίκα φυσίγγια!Το επόμενο ΣΚ θα πέσει πολύ ντουφεκιδι.Ε δε μπορω ρε συ....πολύ κλαψα κ μουρμουρα.....δεν έχει πουλια.....τι κακο μας βρηκε....κτλ κτλ!!!! Ε άμα θελουμε να τα βαράμε με το τσουβάλι δεν έχει!!!!
.asking..asking..asking..asking.Ε δε μπορω ρε συ....πολύ κλαψα κ μουρμουρα.....δεν έχει πουλια.....τι κακο μας βρηκε....κτλ κτλ!!!! Ε άμα θελουμε να τα βαράμε με το τσουβάλι δεν έχει!!!!
Γιωργο και εγώ αυτό πιστεύω...από αρχές Δεκέμβρη και μετά θα εμφανιστούν τα πουλιά. ...Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Δεκεμβρίου. Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.
Πέστα ρε Γιώργο.....κ γω πιστευω πως θα ειναι καλη χρονια φετος κ οχι μονο για τσίχλα!!!Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου . Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.
Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου . Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.
μου περασαν 12 πουλια στρωμένα ωραία τα τουφέκισα όλα ,όχι απλά δεν πήρα πουλί δεν ταράχτηκαν καθόλου..
Κατάλαβαν ότι έγινες φαν του λαγού και ξεθάρρεψαν...10.40 κανοντας δουλειες στο φυτωριο ακουω μια γνωριμη λαλιά
Κοιταζω επανω και 3 κοκκινες εκαναν βολτες 2 λεπτα περιπου![]()
Ραντεβού την επόμενη κυριακή με ένα 1* βιδωμένο εξ'αρχής μάθαμε τώρα..Αλλά έχω και ένα κουτί 4άρια που δεν τα θέλω
Πηρες και το Like σου από εμένα!Ξεχνάμε εύκολα, πέρσι που ήταν μια φανταστική χρονιά, μετά το τέλος των μπασιμάτων, η τσίχλα έκανε μια τεράστια κοιλιά, το πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου . Μετά άρχισε το πάρτι. Πουλιά έχουν μπει πολλά και ειδικά φέτος έχει πάρα πολλά κοτσυφια, εκτός από τα φερτά, το κοτσυφι έχει αυξηθεί κατακόρυφα σε ντόπιους πληθυσμούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν χιονίσει στα ορεινά και από τον νοτιά και τους 20 βαθμούς, φορέσουμε πουλόβερ. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα έχουμε φθινόπωρο.
Θα μας τα φερει δωρο ο Αϊ ΒασιληςΓιωργο και εγώ αυτό πιστεύω...από αρχές Δεκέμβρη και μετά θα εμφανιστούν τα πουλιά. ...
Ωραιος ο βρανιες ,αααααπορτ κ.τ.λ.αλλα και ολη η παρεα του.Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...
![]()