Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μύρτιλο

BLU-024z.jpg

Τσάπουρρνο
658394_tern_yagody_ukraina_lvov_kupit_optom_czena.jpg

Ε για να λέω για κονε, μάλλον όχι .yel. δεν έτυχε ακόμα δυστυχως
Άμα τον γνωρίσεις θα σου βγει ακόμα περισσότερο ο πληθυντικός...είναι ακόμα πιο σεβάσμια...και ήρεμη μορφή από ότι φαντάζεσαι...και στο ρίξιμο έχει πολύ γαλήνιες αντιδράσεις....

Πέρα από την πλάκα μας...καλά λόγια ακούω και για τα δύο εξπρές...αλλά είδα και φοβερά πράγματα στα τρυγόνια από το neo velox που είχαν πάρει κάτι Συνάδελφοι!
Ναι μωρε τρομερα σκοτωματα..10 τουφεκιες ο πατερας και 35-40 ο μικρος και πηραν 11-12 τρυγονια.smashfrak.
.yelling.

Ναι μωρε τρομερα σκοτωματα..10 τουφεκιες ο πατερας και 35-40 ο μικρος και πηραν 11-12 τρυγονια.smashfrak.
.yelling.
Είδες ζωντανά σκοτωματα?ο Βαγγέλης που ήταν μαζί ενθουσιάστηκε με τα φυσίγγια σε βαθμό που πήγε και πήρε τα ίδια!δυστυχώς όσο καλό και να είναι ένα φυσίγγιο δεν διορθώνει την δική μας ανικανότητα!

Είδες ζωντανά σκοτωματα?ο Βαγγέλης που ήταν μαζί ενθουσιάστηκε με τα φυσίγγια σε βαθμό που πήγε και πήρε τα ίδια!δυστυχώς όσο καλό και να είναι ένα φυσίγγιο δεν διορθώνει την δική μας ανικανότητα!
Δεν ειδα αν επεσαν ζωντανα η καθαρα σκοτωμενα αλλα του μικρου ηταν γεματα αιματα..Προτιμω τα δικα σου τα classica στην εναρξη.off topic.

Παιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?
Παρτο Στεφο..Καλο ειναι για καμια ληστεια..
.very happy..very happy..very happy.

Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...

Last edited:
Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...

τα τορντο ειδικα τα κιτρινα ουτε για γαμους πλεον.εκει θα προτιμησω τα ευρωμιξ
.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back