Θες να χτυπήσεις φάσσα. Έτσι δεν είναι;Ρε τι θα γίνει θα πάμε για καμιά τσίχλα ;
Ε ναι.....Θες να χτυπήσεις φάσσα. Έτσι δεν είναι;
![]()
φυλλαρακι;.xm.Ρε τι θα γίνει θα πάμε για καμιά τσίχλα ;
Οχι προς Ιστιαια μεριά...ωραιο μερος αλλα ανηφορες πολλες!!! Στο "γνωστο" λιγοτερα πραγματα αλλα παω πρωι χωρις παρεα οποτε ισως φταιει και αυτο! Σημερα στο γνωστο που λες μιαμιση ωρα 6 πουλια τα 2 για τις αλεπουδες προσφορα του καταστηματος!Στα γνωστά?
Καλά είναι Στέφανε....προγγισες καμία μπεκάτσα?Οχι προς Ιστιαια μεριά...ωραιο μερος αλλα ανηφορες πολλες!!! Στο "γνωστο" λιγοτερα πραγματα αλλα παω πρωι χωρις παρεα οποτε ισως φταιει και αυτο! Σημερα στο γνωστο που λες μιαμιση ωρα 6 πουλια τα 2 για τις αλεπουδες προσφορα του καταστηματος!
Ουτε μια! Και μου εκανε εντυπωση αυτο! Ισως είναι νωρίς ακομα. Μπορει να βρεχει αλλα κατω απο 11-12 δεν πεφτει η θερμοκασια.Καλά είναι Στέφανε....προγγισες καμία μπεκάτσα?
Στα ψηλα εχουν ξεκινησει δυναμικα απο τις 20/10 περιπου,απ'οτι βλεπω και μαθαινω..Καλά είναι Στέφανε....προγγισες καμία μπεκάτσα?
Έχεις προλάβει να πας Θόδωρα για καμιά?Στα ψηλα εχουν ξεκινησει δυναμικα απο τις 20/10 περιπου,απ'οτι βλεπω και μαθαινω..
Οχι δεν εχω παει αλλα θα στα πω απο κοντα..Δευτερα-Τριτη θα παω για καμια τσιχλα στο Καπανδριτι που θα πεσει η θερμοκρασιαΈχεις προλάβει να πας Θόδωρα για καμιά?
Εγω τωρα φταιω; αφου αλλοι με γαργαλανε!! εγω ειμαι καλο παιδι,εγω δεν σε ειδοποιησα;μεχρι Ιουδα με ειπανε!ζητω την αθωωση μου κυριε διαχειρισταSmurfειμαι αθωος.victory..victory.Εγώ πάντως άκουσα έναν κότσυφα στο μπαλκόνι μου. Με τέτοιο καιρό που έκανε που να πετάξει πουλί; Υπομονή την άλλη εβδομάδα που δίνει και βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας. Όσο για τα off-topic θα σας μπανάρω από όλα τα θέματα εκτός την κυνηγετική γωνία και πρώτο απ'όλους τον Γιάννη, μούτι να έχει κάνει όλα τα θέματα!![]()
Τι να το κάνεις 50 πόντους?Παιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?
Δεν κανει για κυνηγι φιλέ μου θα πεδευτεις εκτός και εαν το πάρεις έτσι για να το εχεις η να το βγαζεις που και πουΠαιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?
Κοίτα τιμές για άλλη κάνη με τσοκακια και αν σε συμφέρει η αγοράΠαιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?
Σε πρωτη φαση δεν παιρνει τσοκακια καθολου..δεν εχει σπειρωμα! Ειναι τακτικαλ το οπλο απλα εχει καλκαντζακο 850+ ευρω και το δινει 400 για να μην το αφησει σπιτι...Άμα λες παχύ ατσάλι θα παίρνει thinwall τσοκακια, αλλά θα δώσεις όσα και για το όπλο και με 50 πόντους θα έχεις πολύ φτωχες κατανομές. Δεν αξίζει πιστεύω