Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στα γνωστά?
Οχι προς Ιστιαια μεριά...ωραιο μερος αλλα ανηφορες πολλες!!! Στο "γνωστο" λιγοτερα πραγματα αλλα παω πρωι χωρις παρεα οποτε ισως φταιει και αυτο! Σημερα στο γνωστο που λες μιαμιση ωρα 6 πουλια τα 2 για τις αλεπουδες προσφορα του καταστηματος!

Οχι προς Ιστιαια μεριά...ωραιο μερος αλλα ανηφορες πολλες!!! Στο "γνωστο" λιγοτερα πραγματα αλλα παω πρωι χωρις παρεα οποτε ισως φταιει και αυτο! Σημερα στο γνωστο που λες μιαμιση ωρα 6 πουλια τα 2 για τις αλεπουδες προσφορα του καταστηματος!
Καλά είναι Στέφανε....προγγισες καμία μπεκάτσα?

Εγώ πάντως άκουσα έναν κότσυφα στο μπαλκόνι μου. Με τέτοιο καιρό που έκανε που να πετάξει πουλί; Υπομονή την άλλη εβδομάδα που δίνει και βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας. Όσο για τα off-topic θα σας μπανάρω από όλα τα θέματα εκτός την κυνηγετική γωνία και πρώτο απ'όλους τον Γιάννη, μούτι να έχει κάνει όλα τα θέματα!.sarcastic.

Εγώ πάντως άκουσα έναν κότσυφα στο μπαλκόνι μου. Με τέτοιο καιρό που έκανε που να πετάξει πουλί; Υπομονή την άλλη εβδομάδα που δίνει και βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας. Όσο για τα off-topic θα σας μπανάρω από όλα τα θέματα εκτός την κυνηγετική γωνία και πρώτο απ'όλους τον Γιάννη, μούτι να έχει κάνει όλα τα θέματα!.sarcastic.
Εγω τωρα φταιω; αφου αλλοι με γαργαλανε!! εγω ειμαι καλο παιδι,εγω δεν σε ειδοποιησα;μεχρι Ιουδα με ειπανε!ζητω την αθωωση μου κυριε διαχειρισταSmurfειμαι αθωος.victory..victory..sarcastic..big smile..big smile.

Παιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?

Παιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?
Τι να το κάνεις 50 πόντους?

Δεν κανει για κυνηγι φιλέ μου θα πεδευτεις εκτός και εαν το πάρεις έτσι για να το εχεις η να το βγαζεις που και που

Κοίτα τιμές για άλλη κάνη με τσοκακια και αν σε συμφέρει η αγορά

Άμα λες παχύ ατσάλι θα παίρνει thinwall τσοκακια, αλλά θα δώσεις όσα και για το όπλο και με 50 πόντους θα έχεις πολύ φτωχες κατανομές. Δεν αξίζει πιστεύω
Σε πρωτη φαση δεν παιρνει τσοκακια καθολου..δεν εχει σπειρωμα! Ειναι τακτικαλ το οπλο απλα εχει καλκαντζακο 850+ ευρω και το δινει 400 για να μην το αφησει σπιτι...

Status
Not open for further replies.
Back