Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοίτα τιμές για άλλη κάνη με τσοκακια και αν σε συμφέρει η αγορά
Το ειχαμε ψαξει στο παρελθον για αλλη κανη αλλα δεν βγαζαμε ακρη..δεν ηξερε να μας πει κανεις βασικα! Δεν ειναι κυνηγετικο το οπλο..και εχετε δικιο με 50ποντους δεν πας πουθενα....μονο για το σπιτι η αμα ερθουν τιποτα εχθροι!!!!!!!!χαχαχαχ...Τιποτα μετα τα πρώτα σχολια σας εγκαταλείπω ηδη καθε σκεψη!

σημερα αν και μας εκαναν την τιμη τα πουλακια εγω...............αρμενιζα.στην αρχη πηρα 3 και ξεπουπυλιασα 1 και μετα σε αλλες 3 καλες το βιολομπαντουρο.πολυ ευχαριστημενος με τα εξπρες αλλα απο δω και περα μονο με 4 αστρα.στις κοντινες ειχα θεμα αλλα ειναι πολυ καλο φυσιγγι.ο δικος μου πηρε 8 με τα τορντο πορτοκαλι φετεινη παρτιδα και ολες ξερες και πολυ ωραιες τουφεκιες.προς το τελος μας επιασε η βροχη και πηραμε τον.....και φυγαμε

Όταν λέω thinwall τσοκακια εννοώ να ανοιχτεί σπείρωμα κλπ, αλλά άμα μου λες ότι κάμει ήδη 400€ το όπλο θες αλλά 150€ περίπου για να βάλεις τα τσοκακια, οπότε με 5,5-6 κατοστάρικα παίρνεις μια καινούρια ΜΡ155... Και βλητικα δεν θα σε βολέψει, οπότε άστο!!!

σημερα αν και μας εκαναν την τιμη τα πουλακια εγω...............αρμενιζα.στην αρχη πηρα 3 και ξεπουπυλιασα 1 και μετα σε αλλες 3 καλες το βιολομπαντουρο.πολυ ευχαριστημενος με τα εξπρες αλλα απο δω και περα μονο με 4 αστρα.στις κοντινες ειχα θεμα αλλα ειναι πολυ καλο φυσιγγι.ο δικος μου πηρε 8 με τα τορντο πορτοκαλι φετεινη παρτιδα και ολες ξερες και πολυ ωραιες τουφεκιες.προς το τελος μας επιασε η βροχη και πηραμε τον.....και φυγαμε
Μπράβο φίλε Γιούρι!καλό ήταν φάνηκαν πουλάκια,με την γριά ήσουν?

Σου ήρθαν τα όσκαρ?
δεν μπορουσε να τα στειλει εχθες γιατι κατι μου ειπε οτι ηταν κλειστοι οι δρομοι και δεν μπορουσε να περασει αλλα με διαβεβαιωσε οτι δευτερα θα φυγουνε.πολυ ευγενεια ομως και καλη εξυπηρετηση

δεν μπορουσε να τα στειλει εχθες γιατι κατι μου ειπε οτι ηταν κλειστοι οι δρομοι και δεν μπορουσε να περασει αλλα με διαβεβαιωσε οτι δευτερα θα φυγουνε.πολυ ευγενεια ομως και καλη εξυπηρετηση
Εδώ έκανε αύξηση 30 λεπτά στο κουτί πάντως....ξέμεινε από υλικά και πήγε στον γνωστά να προμηθευτεί και τα είδε όλα....

Ωραιοι Ευριπιδη,Κατι εμφανιστηκε...well done.

Eχεις παρει τον Δορκα παραμαζωμα φετοςha haaa
τασο εχω παθει πλακα.εχει φαει το ναυπλωτη λαχανο.δεν ξερω πως και γιατι αλλα εχει φυσιγγαρες.μακαρι να κρατησει την ποιοτητα.αν το velox δεν ηταν τοσο ακριβο δεν θα εβαζα αλλο φυσιγγι στ οπλο αλλα και το εξπρες πολυ δυναμη

και σε οποιο καρτερι παω βλεπω πολυ εξπρες κατω
Πέρα από την πλάκα μας...καλά λόγια ακούω και για τα δύο εξπρές...αλλά είδα και φοβερά πράγματα στα τρυγόνια από το neo velox που είχαν πάρει κάτι Συνάδελφοι!

Πέρα από την πλάκα μας...καλά λόγια ακούω και για τα δύο εξπρές...αλλά είδα και φοβερά πράγματα στα τρυγόνια από το neo velox που είχαν πάρει κάτι Συνάδελφοι!
ηλια προσωπικα νομιζω οτι ειναι μακραν το καλυτερο φυσιγγι που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στην αγορα.κυνηγας απο τρυγονι μεχρι φασσα και περδικα.απλα για τσιχλα ειναι πολυ ακριβο.εχει καλα υλικα το εχει κανει αρκετα γρηγορο ενω παλια δεν ηταν και για 33 γραμμαρια αρκετα μαλακο.ξεπερασε και το 3α

Ωραίος φίλε, άντε να ξεκινήσουν τα πουλάκια γιατί σε έβλεπα να ξεκίναγες τα χάπια. .sarcastic.

Eυριπιδη τα εχουμε ξαναπει,τον Δορκα τον εχουν φαει οι τιμες του,απο παντα ειχε καλα φυσιγια αλλα τσιμπημενα.Αν ειχε καταφερει να μειωσει τις τιμες του πιστευω οτι δεν ειχε αντιπαλο.
Χρονια τωρα εχει συνδιασει απιστευτα τις ισπανικές πυριτιδες με τα βυσματα giovanni..
Πηρα κ εγω ενα plus για την Τεταρτη αν θα βρω τιποτα,εχω ορεξη για ξεποδαριασμα..

Καλά φυσίγγια ο Δορκας εννοείται, αλλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο με τις τιμές και αυτός!!!
ενταξει το εξπρες ειδικα το βρισκω 6,50 στην κουτα των 20.φυσιολογικη τιμη για την εποχη.στο ραφι τσουζει λιγο στα 7.το βελοξ εχει ξεφυγει ναι

Eυριπιδη τα εχουμε ξαναπει,τον Δορκα τον εχουν φαει οι τιμες του,απο παντα ειχε καλα φυσιγια αλλα τσιμπημενα.Αν ειχε καταφερει να μειωσει τις τιμες του πιστευω οτι δεν ειχε αντιπαλο.
Χρονια τωρα εχει συνδιασει απιστευτα τις ισπανικές πυριτιδες με τα βυσματα giovanni..
Πηρα κ εγω ενα plus για την Τεταρτη αν θα βρω τιποτα,εχω ορεξη για ξεποδαριασμα..
ανοιξε τσοκ γιατι αν πας με τον ρωσο θα τα κοβεις στη μεση

Status
Not open for further replies.
Back