Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καμία βιασύνη...
Η εμπειρία μου λέει....ότι ακόμα και πουλιά να κρατάει μια περιοχή...μετά από θεομηνία...για 1 με 2 μέρες....τα πουλιά....εξαφανίζονται! Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα...για την ΑττικοΒοιωτία και μέρος της Πελοπονήσου....το φαινόμενο είναι μεν σε ύφεση...αλλά σε εξέλιξη.

Τα καλυτερα καρτερι τα εχω κανει με βροχη.Παντα με βροχη και υγρασια εχει πουλια. Τα τσιχλοκοτσυφα θελουν υγρασια γιατι βγαινουν τα σκουλικια , γιατι σκαβουν ποιο ευκολα,γιατι πινουν νερο κοντα στην βοσκη.
Το μονο που αλαζει ειναι η κουρνια.Οταν βρεχει κανε απογευματινο,μπροστα απο πευκα που καταληγουν σε ρεματια.

Με ποντσο τριωρο περπατητο στην Β.Ευβοια 2 ατομα 16 πουλια. Τα 7 το τελευταιο τεταρτο!.. το υπολοιπο περπατημα ειχε αναγνωριστικό χαρακτηρα για τον πιο βαθυ χειμωνα!

Στο πόντσο σας δηλαδή! Άντε να φύγουν οι βροχές να πάμε κι εμείς καμία βόλτα..

Τα καλυτερα καρτερι τα εχω κανει με βροχη.Παντα με βροχη και υγρασια εχει πουλια. Τα τσιχλοκοτσυφα θελουν υγρασια γιατι βγαινουν τα σκουλικια , γιατι σκαβουν ποιο ευκολα,γιατι πινουν νερο κοντα στην βοσκη.
Το μονο που αλαζει ειναι η κουρνια.Οταν βρεχει κανε απογευματινο,μπροστα απο πευκα που καταληγουν σε ρεματια.
Καλησπερα....
Δεν μιλησα για βροχη.....αλλα για θεομηνια! Νομιζω καταλαβαινουμε ολοι την διαφορα!

Status
Not open for further replies.
Back