Και επί τ'αυτα!Εντός και εκτός!
Και επί τ'αυτα!Εντός και εκτός!
Και επί τ'αυτα!
Καμία βιασύνη...
Η εμπειρία μου λέει....ότι ακόμα και πουλιά να κρατάει μια περιοχή...μετά από θεομηνία...για 1 με 2 μέρες....τα πουλιά....εξαφανίζονται! Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα...για την ΑττικοΒοιωτία και μέρος της Πελοπονήσου....το φαινόμενο είναι μεν σε ύφεση...αλλά σε εξέλιξη.
Με ποντσο τριωρο περπατητο στην Β.Ευβοια 2 ατομα 16 πουλια. Τα 7 το τελευταιο τεταρτο!.. το υπολοιπο περπατημα ειχε αναγνωριστικό χαρακτηρα για τον πιο βαθυ χειμωνα!
Καλησπερα....Τα καλυτερα καρτερι τα εχω κανει με βροχη.Παντα με βροχη και υγρασια εχει πουλια. Τα τσιχλοκοτσυφα θελουν υγρασια γιατι βγαινουν τα σκουλικια , γιατι σκαβουν ποιο ευκολα,γιατι πινουν νερο κοντα στην βοσκη.
Το μονο που αλαζει ειναι η κουρνια.Οταν βρεχει κανε απογευματινο,μπροστα απο πευκα που καταληγουν σε ρεματια.
Στα γνωστά?Με ποντσο τριωρο περπατητο στην Β.Ευβοια 2 ατομα 16 πουλια. Τα 7 το τελευταιο τεταρτο!.. το υπολοιπο περπατημα ειχε αναγνωριστικό χαρακτηρα για τον πιο βαθυ χειμωνα!
Θα κατηφορισεις καθόλου τα Χριστούγεννα ;Στα γνωστά?
Εγώ σίγουρα φίλε!!Θα κατηφορισεις καθόλου τα Χριστούγεννα ;
Κ εγώ..Εγώ σίγουρα φίλε!!
Θέλω μια θέση στο QashqaiΕγώ σίγουρα φίλε!!
Και εγώ να νοικιάσω το 20άρι σουΘέλω μια θέση στο Qashqai
Κατά που άρχοντα μου?Θα κατηφορισεις καθόλου τα Χριστούγεννα ;
Σταμάτα μωρέ παλιορουφιανε....αμέσως να μας δώσεις!Εγω τωρα φταιω; τι ειπε ο διαχειριστης; Μανο............οοοοοοοοο![]()
Εφιάλτη,Ιούδα....να σε προσέχουμε εσένα!Δεν ειμαι ρουφιανος απλως οτι βλεπω το λεω![]()