είπαμε σεβασμια μορφή!!Μαχαιριά στην καρδιά το ... κύριε Γιώργο. Τελευταία μου το λένε πολύ και τα γκομενάκια και με στεναχωρούν....
Όχι γιατρέ μου, ακόμα στεγνά είναι![]()
Τον έχεις γνωρίσει από κοντά??είπαμε σεβασμια μορφή!!![]()
Ναι Κυριε Γιωργο απαντηστε! Κυριε Γιωργο; εχω περιεργια! Κυριε ΓιωργοΈχουν τπτ λίπος στο κωλαρακι τα κοτσυφια ή όχι ακόμα κύριε Γιώργο ;
.xm..xm.μμμμμμμμ να καθαρισω και την δικια μουδιαλειμμα.παω να καθαρισω τη γριουλα γιατι εφαγε βροχα.τα λεμε σε λιγο
Θα μου κάνεις κονε????Τον έχεις γνωρίσει από κοντά??
Άμα ψήνεσαι???σε ρώτησα κάτι.....Θα μου κάνεις κονε????
Ε για να λέω για κονε, μάλλον όχιΆμα ψήνεσαι???σε ρώτησα κάτι.....
Άμα τον γνωρίσεις θα σου βγει ακόμα περισσότερο ο πληθυντικός...είναι ακόμα πιο σεβάσμια...και ήρεμη μορφή από ότι φαντάζεσαι...και στο ρίξιμο έχει πολύ γαλήνιες αντιδράσεις....Ε για να λέω για κονε, μάλλον όχιδεν έτυχε ακόμα δυστυχως
Ναι μωρε τρομερα σκοτωματα..10 τουφεκιες ο πατερας και 35-40 ο μικρος και πηραν 11-12 τρυγονια.smashfrak.Πέρα από την πλάκα μας...καλά λόγια ακούω και για τα δύο εξπρές...αλλά είδα και φοβερά πράγματα στα τρυγόνια από το neo velox που είχαν πάρει κάτι Συνάδελφοι!
Είδες ζωντανά σκοτωματα?ο Βαγγέλης που ήταν μαζί ενθουσιάστηκε με τα φυσίγγια σε βαθμό που πήγε και πήρε τα ίδια!δυστυχώς όσο καλό και να είναι ένα φυσίγγιο δεν διορθώνει την δική μας ανικανότητα!Ναι μωρε τρομερα σκοτωματα..10 τουφεκιες ο πατερας και 35-40 ο μικρος και πηραν 11-12 τρυγονια.smashfrak.
![]()
Δεν ειδα αν επεσαν ζωντανα η καθαρα σκοτωμενα αλλα του μικρου ηταν γεματα αιματα..Προτιμω τα δικα σου τα classica στην εναρξη.offΕίδες ζωντανά σκοτωματα?ο Βαγγέλης που ήταν μαζί ενθουσιάστηκε με τα φυσίγγια σε βαθμό που πήγε και πήρε τα ίδια!δυστυχώς όσο καλό και να είναι ένα φυσίγγιο δεν διορθώνει την δική μας ανικανότητα!
Παρτο Στεφο..Καλο ειναι για καμια ληστεια..Παιδια off topic αλλα θελω γνωμη απο τσιχλαδες..σκοτωνει φιλος λογω αποχωρησης στο εξωτερικο ενα mossberg 590A1..πολυ παχυ ατσαλι στην κανη (μεχρι υπερβολης θα ελεγα) κυλινδρος 50 ποντους μαγκνουμ. Εχει κανεις αποψη για την τουφεκια που βγαζει σε σκαγια?
Συμφωνώ απόλυτα!Δεν ειδα αν επεσαν ζωντανα η καθαρα σκοτωμενα αλλα του μικρου ηταν γεματα αιματα..Προτιμω τα δικα σου τα classica στην εναρξη.off![]()
Μύρτιλο
![]()
Τσάπουρρνο
![]()
Πλεον εδω στη Κρητη το χρησιμοποιουμε και κανουμε λικερ με ρακι και μυρτιλο (εχουν παθει κατι ολοι και κανουν λικερ με βερυκοκα, κερασια κλπ)
![]()
Στάσουυυυυ Μύρτιλαααα....σου πεσε και η βούρτσα....Μύρτιλο
![]()
τα τορντο ειδικα τα κιτρινα ουτε για γαμους πλεον.εκει θα προτιμησω τα ευρωμιξΩραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...
![]()