Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σήμερα πήγα ΒΔ Αττική για ορτύκι δεν είχε τίποτα έψαξα καμία ωρίτσα. Είχε όμως πέρασμα τσίχλες και κυριαρινες οπότε έβαλα μέσα το σκύλο και έκατσα καρτέρι μια ώρα περίπου δεν πέρασε καμία τσίχλα μόνο 8 φασσες λόγο τις ώρας μετά τις οκτώμισι όλες ψηλωμενες τουφεκισα ένα ζευγάρι φασσες αλλά αστόχησα.

καλημερα και απο μενα στην παρεα επιτελουσ σημερα με γυρισε μια μερα απογευμα το αφεντικο [χαρη σου λεει μετα ουτε καν ρεπο] και ειπα να ρισκαρω πανω απο τα 1300 υψ. σε καρτερι για δεντροτσιχλεσ . πιασμενα πουλια δεν ειχε καθολου το προι εφτυχοσ εκανε ενα μικρο μπασιμο μεχρι τισ 9 και εκανα 9 στο χερι και καμια χαμενη αρκετα κοτσυφια μετα τισ 9.30 προσωπικα δεν τα τουφεκαγα αλλα τα διπλανα καρτερια κανανε απο καμια 10αρια μαυρα και παραπανω..... τα καλητερα ερχονται παιδια γερακοτσιχλα ουτε μια τα πουλια ειναι πισω

Φανταστική μέρα απο τη παρέα σήμερα. Μαζί με sky και Stefan σε μέρος που αξημέρωτα υπήρχαν πολλά πιασμένα πουλιά και μόλις έφεξε μας έπνιξαν. Ερχόταν από παντού σε όλα τα ύψη αλλά η παρέα αποδείχθηκε φαρμακοχέρηδες. Τα πουλιά έμπαιναν από όλες τις μεριές μέχρι τις 09:30 και μετά μέχρι τις 10:30 ερχόταν οι ωραίες ψηλωμενες. Φανταστικές τουφεκιές από το Γιώργο και το Στέφανο, ειδικά σε κάποιες "κουκίδες" .sarcastic.
Πήρε ο Γιώργος το 725, βιδωσε ότι πιο σφιχτό υπήρχε ( kicks xf- anaconda) και εδώσε ρεσιτάλ. Πολύτιμη και η συνδρομή της σκυλίτσα του Γιώργου που σκούπιζε ότι έπεφτε. Η συνολική καρπωση σε υψηλά επίπεδα και το κέφι της παρέας επίσης. Από τα καλύτερα κυνήγια σε μπάσιμο μέχρι τώρα. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν για το μέρος , μου παραχώρησαν το καλύτερο καρτέρι τους και φυσικά την ευχάριστη διάθεση.
Παιχταράδες πάντα τέτοια !

Εγώ σήμερα που καθόμουν αποκλειστικώς για φάσσες, είδα πολλούς μπασιματιάρικους κότσυφες…! Σιγά – σιγά, λοιπόν, τα μπασίματα φθάνουν στο τέρμα τους, αφού πάντα οι κοτσυφάδες μπαίνουν τελευταίοι…! Ό,τι γίνει, λοιπόν, μέχρι Κυριακή – Δευτέρα…! Μετά… “πάπαλα” τα μπασίματα…!

καλημερα και απο μενα στην παρεα επιτελουσ σημερα με γυρισε μια μερα απογευμα το αφεντικο [χαρη σου λεει μετα ουτε καν ρεπο] και ειπα να ρισκαρω πανω απο τα 1300 υψ. σε καρτερι για δεντροτσιχλεσ . πιασμενα πουλια δεν ειχε καθολου το προι εφτυχοσ εκανε ενα μικρο μπασιμο μεχρι τισ 9 και εκανα 9 στο χερι και καμια χαμενη αρκετα κοτσυφια μετα τισ 9.30 προσωπικα δεν τα τουφεκαγα αλλα τα διπλανα καρτερια κανανε απο καμια 10αρια μαυρα και παραπανω..... τα καλητερα ερχονται παιδια γερακοτσιχλα ουτε μια τα πουλια ειναι πισω
Γιατί τα κοτσύφια όχι, αν επιτρέπετε;

Όπως έγραψα χθες περνούσαν πουλιά όλο το βράδυ.
Το πρωί ανεβήκαμε με το Χρήστο για καρτεράκι και κάναμε ένα υπέροχο πρωινό. Πολλά τα πιασμένα στην αρχή και μετά έγινε ένα πολύ δυνατό μπάσιμο μέχρι τις 10 με τα περισσότερα να είναι κοτσύφια και σε πολύ καλό ύψος. Ειδικά στο καρτέρι μου τα περισσότερα περνούσαν στο ύψος του ματιού και πάρα πολλά έφυγαν ατουφέκιστα. Πάρα πολλές και οι φάσσες σήμερα αλλά δεν μας μπήκε κανένα κοπάδι.. Τουφεκίσαμε απο μια και τέλος.
Απο 10 τσίχλες και απο 7 κοτσύφια ενώ είχαμε και 3-4 χαμένα στο πυκνό.

[QUOkai abrio i idia parea TE="giannis corfu, post: 236896, member: 146"]Φανταστική μέρα απο τη παρέα σήμερα. Μαζί με sky και Stefan σε μέρος που αξημέρωτα υπήρχαν πολλά πιασμένα πουλιά και μόλις έφεξε μας έπνιξαν. Ερχόταν από παντού σε όλα τα ύψη αλλά η παρέα αποδείχθηκε φαρμακοχέρηδες. Τα πουλιά έμπαιναν από όλες τις μεριές μέχρι τις 09:30 και μετά μέχρι τις 10:30 ερχόταν οι ωραίες ψηλωμενες. Φανταστικές τουφεκιές από το Γιώργο και το Στέφανο, ειδικά σε κάποιες "κουκίδες" .sarcastic.
Πήρε ο Γιώργος το 725, βιδωσε ότι πιο σφιχτό υπήρχε ( kicks xf- anaconda) και εδώσε ρεσιτάλ. Πολύτιμη και η συνδρομή της σκυλίτσα του Γιώργου που σκούπιζε ότι έπεφτε. Η συνολική καρπωση σε υψηλά επίπεδα και το κέφι της παρέας επίσης. Από τα καλύτερα κυνήγια σε μπάσιμο μέχρι τώρα. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν για το μέρος , μου παραχώρησαν το καλύτερο καρτέρι τους και φυσικά την ευχάριστη διάθεση.
[/QUOTE]

Και αύριο Γιάννη αν ενδιαφέρεσαι σε ποστακι φωτιά χορις κουκούλα και λαβύρινθο αυτή τη φορά αν θες εισε προσκεκλημενος παρε τηλ αχ αυτό το 725 χάθηκε ο κόσμος να ήταν αριστερό οσο για το υβριδικό του Γιώργου no comments

Last edited:
Γιατί τα κοτσύφια όχι, αν επιτρέπετε;
ελεγα αφου περναγανε οι μεγαλεσ μηποσ ερχοσαντε πισω απο τα κοτσιφια οπωσ εγεινε μερικεσ φορεσ αλλα ματαια μετα τισ 9 μονο κοτσυφια.... αλιοσ θα τα κανονιζα.hunter.1

Όπως έγραψα χθες περνούσαν πουλιά όλο το βράδυ.
Το πρωί ανεβήκαμε με το Χρήστο για καρτεράκι και κάναμε ένα υπέροχο πρωινό. Πολλά τα πιασμένα στην αρχή και μετά έγινε ένα πολύ δυνατό μπάσιμο μέχρι τις 10 με τα περισσότερα να είναι κοτσύφια και σε πολύ καλό ύψος. Ειδικά στο καρτέρι μου τα περισσότερα περνούσαν στο ύψος του ματιού και πάρα πολλά έφυγαν ατουφέκιστα. Πάρα πολλές και οι φάσσες σήμερα αλλά δεν μας μπήκε κανένα κοπάδι.. Τουφεκίσαμε απο μια και τέλος.
Απο 10 τσίχλες και απο 7 κοτσύφια ενώ είχαμε και 3-4 χαμένα στο πυκνό.

Καταρχην Λαμπρο μπραβο για τις καρπωσεις. Κατα δευτερον ενα μεγαλο ευχαριστω και θα σου εξηγησω παρακατω το γιατι. Την Τεταρτη ανεβηκα βολτα με το ξαδερφακι πηρα 2 στο χερι και 1 χαμενη σε 5 πουλια που ντουφεκισα. Χθες η μεγαλη φολα. 1 στο χερι με τρεις ντουφεκιες. Χθες το βραδυ ειπαμε με τα παιδια να μην παμε σημερα μετα το χθεσινο και να παμε το ΣΚ. Κατα τις 04:30 που σηκωθηκα μπαινω στο forum και βλεπω το μηνυμα που εστειλες στις 00:10 και λεω ''καλως τα μας"!!!!!!!!! Στις 05:30 βλεπω αναπαντητη στο κινητο απο το ξαδερφακι. Τον παιρνω λιοπον τηλ και μου λεει: Δεν εχω υπνο λες ν'αναιβουμε καμια βολτα. Αυτο ηταν, μια το μηνυμα σου μια το απρογραμματιστο του σκηνικου με εκανε να πιστευω οτι κατι καλο θα βγει. 18 στο χερι εγω(1 δενδροτσιχλα) και 12 το ξαδερφακι. Τα κοτσυφια το πρωι ηταν πολλα, εμπαιναν κοπαδακια. Ειδα μεχρι και 15 μαζι. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν ειδα καμια φασσα. Περιοχη Δερβενοχωρια. Γι'αυτο λοιπον Λαμπρο και παλι ευχαριστω. Πολλα μπραβο σε οσους μπορεσαν να βγουν σημερα και να ριξουν τις ντουφεκιες τους. Το νου σας εκει στην Κρητη ''ΚΑΤΑΙΒΕΝΟΥΝ''.

Kαλημερα σε ολους!
Σημερα κατεβηκα στην πρωτεύουσα του νησιου για δουλειες,κατι με ετρωγε απο χτες το βραδυ οτι κατι θα γινοταν σημερα..κ δεν επεσα εξω,γυρω στις 8 περνω μυνημα απο φιλο"καλημερα σημερα εχει τσιχλες"
Μιλησαμε αργοτερα κ βαρεσε καμια δεκαρια πουλακια..τα περισσότερα που μπηκαν ηταν κοτσυφια κ ψηλα..
Ακομα βγαζω αφρους απο τον στομα...hair..hair.
Μαλακια μου επρεπε να πηγενα χτες..:(:(
Ελπιζω αυριο η της επομενες μερες να υπαρξει συνεχεια..
Πιστευω κατι θα γινει,πουλια θα υπάρχουν πισω..
Δεν πειράζει φίλε Τάσο αφού κάνανε την αρχή θα ρθουν και αλλά να ευχαριστηθείς μπαλοτες και να μας κρατάς ενήμερους για τα φυσίγγια και εύχομαι να ρίξεις πολλά ,φέτος φαίνεται καλη χρόνια απο οτι βλέπω μάλλον έρχεται βαρύς χειμώνας. Ούτε σε μας στο νησί φανηκε τιποτα ιδιαίτερο δυο τρεις είδε το φιλαράκι στα ψηλά που ήταν για πέρδικες.

Status
Not open for further replies.
Back