Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάμε να πάρει φωτιά το τοπικ, εντάξει τώρα πλέον δεν θα πρέπει να υπάρχουν παραπονιαρηδες........sarcastic.
Άντε μόνο η Κρήτη έμεινε ακόμα να ανάψουν λίγο τα αίματα.......sarcastic.
Στο δρομολόγιο του βορρά σήμερα κοντά στα χωριά έφευγαν τα κιχλοκοτσυφα από το δρόμο λες και είναι Φλεβάρης. Έκανε σούπερ μπάσιμο πάλι έμαθα.. .....ο Στέφανος μου είπε ένα "πουλάκι" κατά τις 08:30 την έκανε λίγο πριν το όριο γιατί του έλειπε η χθεσινή παρέα και μελαγχολησε.......sarcastic..

Και αύριο Γιάννη αν ενδιαφέρεσαι σε ποστακι φωτιά χορις κουκούλα και λαβύρινθο αυτή τη φορά αν θες εισε προσκεκλημενος παρε τηλ αχ αυτό το 725 χάθηκε ο κόσμος να ήταν αριστερό οσο για το υβριδικό του Γιώργου no comments
Ευχαριστώ πολλή φίλε αλλά αυριο θα βγω εδώ κοντά με τον μικρό να πάμε μετά στη παρέλαση. Θα ανταποδώσω όταν με το καλό έρθουν οι βασίλισσες........shake hands.
(Θα μιλήσουμε αργοτερα )

Έπεσε η πρώτη !!! :).sarcastic.
IMG_20171027_180738.jpg

Καλό μπασιματακι σήμερα....όχι η κορύφωση αλλά καλό!9:15 είχα πιάσει το όριο και ανηφορισα για το φασσοκαρτερο!πέρασαν και κοτσύφια και μεγάλες επομένως θεωρώ πως είναι το τελευταίο καλό μπασιμο αυτό το τριήμερο!

Πάμε να πάρει φωτιά το τοπικ, εντάξει τώρα πλέον δεν θα πρέπει να υπάρχουν παραπονιαρηδες........sarcastic.
Άντε μόνο η Κρήτη έμεινε ακόμα να ανάψουν λίγο τα αίματα.......sarcastic.
Στο δρομολόγιο του βορρά σήμερα κοντά στα χωριά έφευγαν τα κιχλοκοτσυφα από το δρόμο λες και είναι Φλεβάρης. Έκανε σούπερ μπάσιμο πάλι έμαθα.. .....ο Στέφανος μου είπε ένα "πουλάκι" κατά τις 08:30 την έκανε λίγο πριν το όριο γιατί του έλειπε η χθεσινή παρέα και μελαγχολησε.......sarcastic..

Ευχαριστώ πολλή φίλε αλλά αυριο θα βγω εδώ κοντά με τον μικρό να πάμε μετά στη παρέλαση. Θα ανταποδώσω όταν με το καλό έρθουν οι βασίλισσες........shake hands.
(Θα μιλήσουμε αργοτερα )
Όντως δεν τραβαγε μοναχουλης έπρεπε να παω και για δουλειά και μελανχολισα αβριο περιμένω με το καλό τον milvus και τον sky να ανάψουν τα εματα

Πριν λίγο συνομιλία με συγκυνηγο Εβριτη που το πρωί βγήκε για καμιά μακρομυτα ;);)
Μιλουνια οι τσίχλες σήμερα στην περιοχή του
τρελό μπασιμο μέχρι τις 12.00 που ήταν για κυνήγι .ha ha ha..ha ha ha.
Όπλο φυσέκια και βουυυυυυυρ .hunter.1.hunter.1.hunter.1.exciting.

καλα ρε παιδια να ηταν μπασημο σε τρυγονια , σε ορτυκια , σε φασες , μπεκατσες , που μετα φευγουν και δεν της ξαναβλεπεις το καταλαβενω , αλλα κοκαλιαρες τσιχλες που θα ειναι εδω ολο τον χειμωνα , και να ανχονεστε τοσο , αφου απο το νοεμβριο μεχρη τον φευρουαριο οταν καθηση καπιος στο καρτερι καθε μερα απο 6 μεχρη και10-15 τσιχλες θα μπωρει να θυρευει

Έπεσε η πρώτη !!! :).sarcastic.
IMG_20171027_180738.jpg
ενας συγχωριανος κι εσυ ειστε οι μονοι που εχω δει με μονοκανο..Αυτον απο κοντα εδω και χρονια,εσενα απο φωτο..καποια στιγμη θα φτιαξω το μονοκανο του παπου μου και θα το κανω και γω..

καλα ρε παιδια να ηταν μπασημο σε τρυγονια , σε ορτυκια , σε φασες , μπεκατσες , που μετα φευγουν και δεν της ξαναβλεπεις το καταλαβενω , αλλα κοκαλιαρες τσιχλες που θα ειναι εδω ολο τον χειμωνα , και να ανχονεστε τοσο , αφου απο το νοεμβριο μεχρη τον φευρουαριο οταν καθηση καπιος στο καρτερι καθε μερα απο 6 μεχρη και10-15 τσιχλες θα μπωρει να θυρευει
φιλεμου η κοκαλιαρες τσιχλες δεν εχουνε λυπος και ετσι δεν βαζουμε κιλαααααα.sarcastic..sarcastic..hair.

Καταρχην Λαμπρο μπραβο για τις καρπωσεις. Κατα δευτερον ενα μεγαλο ευχαριστω και θα σου εξηγησω παρακατω το γιατι. Την Τεταρτη ανεβηκα βολτα με το ξαδερφακι πηρα 2 στο χερι και 1 χαμενη σε 5 πουλια που ντουφεκισα. Χθες η μεγαλη φολα. 1 στο χερι με τρεις ντουφεκιες. Χθες το βραδυ ειπαμε με τα παιδια να μην παμε σημερα μετα το χθεσινο και να παμε το ΣΚ. Κατα τις 04:30 που σηκωθηκα μπαινω στο forum και βλεπω το μηνυμα που εστειλες στις 00:10 και λεω ''καλως τα μας"!!!!!!!!! Στις 05:30 βλεπω αναπαντητη στο κινητο απο το ξαδερφακι. Τον παιρνω λιοπον τηλ και μου λεει: Δεν εχω υπνο λες ν'αναιβουμε καμια βολτα. Αυτο ηταν, μια το μηνυμα σου μια το απρογραμματιστο του σκηνικου με εκανε να πιστευω οτι κατι καλο θα βγει. 18 στο χερι εγω(1 δενδροτσιχλα) και 12 το ξαδερφακι. Τα κοτσυφια το πρωι ηταν πολλα, εμπαιναν κοπαδακια. Ειδα μεχρι και 15 μαζι. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν ειδα καμια φασσα. Περιοχη Δερβενοχωρια. Γι'αυτο λοιπον Λαμπρο και παλι ευχαριστω. Πολλα μπραβο σε οσους μπορεσαν να βγουν σημερα και να ριξουν τις ντουφεκιες τους. Το νου σας εκει στην Κρητη ''ΚΑΤΑΙΒΕΝΟΥΝ''.
Τίποτα Φϊλιππα, άλλωστε γι'αυτό είναι το φόρουμ. Να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε..well done.

εκτος και δεν υπαρχει τιποτα αλλο , τοτε πασο , εαν και εγω οπως ειναι φετος με μια περδηκα σχεδον αφαντη , και παλυ δεν με ενθουσιαζουν οι τσιχλες αυτη την εποχη , απο δεκευβριο και μετα
Νικόλα εδώ στην Αττική δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα αλλο
Η μόνη μας παρηγοριά είναι η Αγία τσίχλα να βγούμε έξω στην ύπαιθρο και να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα με συνδιασμό το χόμπι μας
αν χαθεί και αυτή είναι να μας κλαίνε οι ρέγγες

Status
Not open for further replies.
Back