δεν κραζω φιλε απλα σας χαιρωμαιιιι ωπος ολημας κανουμε σαν παιδακιααααΤι να κάνουμε Σάκη, αφού παίζουν τρελά τα τσιχλάκια!![]()

δεν κραζω φιλε απλα σας χαιρωμαιιιι ωπος ολημας κανουμε σαν παιδακιααααΤι να κάνουμε Σάκη, αφού παίζουν τρελά τα τσιχλάκια!![]()
Κυρ Νικο οσες βαρεσα εφέτος, το ειχαν το λιπος στα καπουλια τους.καλα ρε παιδια να ηταν μπασημο σε τρυγονια , σε ορτυκια , σε φασες , μπεκατσες , που μετα φευγουν και δεν της ξαναβλεπεις το καταλαβενω , αλλα κοκαλιαρες τσιχλες που θα ειναι εδω ολο τον χειμωνα , και να ανχονεστε τοσο , αφου απο το νοεμβριο μεχρη τον φευρουαριο οταν καθηση καπιος στο καρτερι καθε μερα απο 6 μεχρη και10-15 τσιχλες θα μπωρει να θυρευει
δεν κραζω φιλε απλα σας χαιρωμαιιιι ωπος ολημας κανουμε σαν παιδακιαααα![]()
Στελάρα μπράβο! Καλή συνέχεια!Έπεσε η πρώτη !!!
![]()
Μπράβο παλικάρια!Καταρχην Λαμπρο μπραβο για τις καρπωσεις. Κατα δευτερον ενα μεγαλο ευχαριστω και θα σου εξηγησω παρακατω το γιατι. Την Τεταρτη ανεβηκα βολτα με το ξαδερφακι πηρα 2 στο χερι και 1 χαμενη σε 5 πουλια που ντουφεκισα. Χθες η μεγαλη φολα. 1 στο χερι με τρεις ντουφεκιες. Χθες το βραδυ ειπαμε με τα παιδια να μην παμε σημερα μετα το χθεσινο και να παμε το ΣΚ. Κατα τις 04:30 που σηκωθηκα μπαινω στο forum και βλεπω το μηνυμα που εστειλες στις 00:10 και λεω ''καλως τα μας"!!!!!!!!! Στις 05:30 βλεπω αναπαντητη στο κινητο απο το ξαδερφακι. Τον παιρνω λιοπον τηλ και μου λεει: Δεν εχω υπνο λες ν'αναιβουμε καμια βολτα. Αυτο ηταν, μια το μηνυμα σου μια το απρογραμματιστο του σκηνικου με εκανε να πιστευω οτι κατι καλο θα βγει. 18 στο χερι εγω(1 δενδροτσιχλα) και 12 το ξαδερφακι. Τα κοτσυφια το πρωι ηταν πολλα, εμπαιναν κοπαδακια. Ειδα μεχρι και 15 μαζι. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν ειδα καμια φασσα. Περιοχη Δερβενοχωρια. Γι'αυτο λοιπον Λαμπρο και παλι ευχαριστω. Πολλα μπραβο σε οσους μπορεσαν να βγουν σημερα και να ριξουν τις ντουφεκιες τους. Το νου σας εκει στην Κρητη ''ΚΑΤΑΙΒΕΝΟΥΝ''.
μπράβο ΣτέλιοΈπεσε η πρώτη !!!
![]()
μπράβο ρε ΣπυράκοΚαλησπέρα και απο μενα ομαδαρα.Πολυ καλο μπασιμο σήμερα επιτελους και οι τουφεκιες πολυ καλες σήμερα.Οι γερακοτσιχλες κοπαδια καταφερα πηρα 7 γερακοτσιχλες και 7 τσιχλες εγω και 2 γερακοτσιχλες λαβομενες και 6 τσιχλες ο πατερας μου.Δυστυχώς πολυ μεγαλη ατυχια γιατι οι γερακοτσιχλες πεφταν στο πυκνο και καταφεραμε να βρουμε μονο δυο.Πηρα τις πρώτες μου γερακοτσιχλες καθως και τη πρωτη μου τυχερή τριπλετα της ζωης μου αφου μου βγήκε το κοπαδι στα 35 μετρα και τις πήρα και τις τρεις αλλα δυστυχώς καταφερα να βρω τη μια.Αυριο στο ιδιο μερος με το σκυλακι μηπως και βρει και καμια σημερινή...
![]()
με φόβισες τώρα,δεν πάω πουθενά αύριοAυριο με τον Αργυρακο θα τις μαμησουμε,και επειδη εχω καιρο να μαμησω, θα τις μαμησω ολες, αδυνατες,χοντρες,ψηλες,κοντες,αληθωρες,γριες,νεες,γκεϋ,μαυρες,ασπρες, ολες λεμεεεεεεεεha haaaha haaa.ha ha ha..ha ha ha..banana..banana..banana.
μπράβο ρε Σπυράκο
φτυστός ο πατέρας σου βρε....περήφανος θα είναι ο Θανάσης![]()
μπράβο ρε σπύρο !!! είσαι πρώτος !!Καλησπέρα και απο μενα ομαδαρα.Πολυ καλο μπασιμο σήμερα επιτελους και οι τουφεκιες πολυ καλες σήμερα.Οι γερακοτσιχλες κοπαδια καταφερα πηρα 7 γερακοτσιχλες και 7 τσιχλες εγω και 2 γερακοτσιχλες λαβομενες και 6 τσιχλες ο πατερας μου.Δυστυχώς πολυ μεγαλη ατυχια γιατι οι γερακοτσιχλες πεφταν στο πυκνο και καταφεραμε να βρουμε μονο δυο.Πηρα τις πρώτες μου γερακοτσιχλες καθως και τη πρωτη μου τυχερή τριπλετα της ζωης μου αφου μου βγήκε το κοπαδι στα 35 μετρα και τις πήρα και τις τρεις αλλα δυστυχώς καταφερα να βρω τη μια.Αυριο στο ιδιο μερος με το σκυλακι μηπως και βρει και καμια σημερινή...
![]()
Σε καρτέρι, βαζε μονο τον ασσοΤσοκ:Μονο ασσος σήμερα.
ξέχασε το κρεμαστάρι και παίρνε μαζί το σκυλάκι να μάθειΧαχαχαχα.Ευχαριστώ.Τα καταφεραμε καλα σημερα με ωραίες τουφεκιες.Αλλα χάσαμε πολλές στα πυκνα..
Αυριο δεν μου την γλυτωνεις με τιποτα θα σε ξετρυπωσω οπου και αν κρυφτεις,με φόβισες τώρα δεν πάω πουθενά αύριο
κι αν δεν βρείς τσίχλες ποιός σε κρατάει;;;;;;![]()
στην Πρέβεζα ευτυχώς που έφαγες τούμπα και την γλύτωσαΑυριο δεν μου την γλυτωνεις με τιποτα θα σε ξετρυπωσω οπου και αν κρυφτεις,![]()
Τον αλλο ειχα στο ματι, αυτον με το σκισμενο παντελονι, μου ηταν πιο ευκολοςστην Πρέβεζα ευτυχώς που έφαγες τούμπα και την γλύτωσα![]()
Άντε βρε Στέλιο το μάτωσες και με το μονοκανο παρακαλώ.........Έπεσε η πρώτη !!!
![]()
Άντε θα'χεις καλή παρέα αύριο.Όντως δεν τραβαγε μοναχουλης έπρεπε να παω και για δουλειά και μελανχολισα αβριο περιμένω με το καλό τον milvus και τον sky να ανάψουν τα εματα