Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλημερα σε ολους!
Σημερα κατεβηκα στην πρωτεύουσα του νησιου για δουλειες,κατι με ετρωγε απο χτες το βραδυ οτι κατι θα γινοταν σημερα..κ δεν επεσα εξω,γυρω στις 8 περνω μυνημα απο φιλο"καλημερα σημερα εχει τσιχλες"
Μιλησαμε αργοτερα κ βαρεσε καμια δεκαρια πουλακια..τα περισσότερα που μπηκαν ηταν κοτσυφια κ ψηλα..
Ακομα βγαζω αφρους απο τον στομα...hair..hair.
Μαλακια μου επρεπε να πηγενα χτες..:(:(
Ελπιζω αυριο η της επομενες μερες να υπαρξει συνεχεια..
Πιστευω κατι θα γινει,πουλια θα υπάρχουν πισω..

ΒΑ Αττική σήμερα έκανε δυνατό μπάσιμο, 8 παρά μέχρι 8.30 ήταν εντυπωσιακός ο αριθμός των πουλιών. Μετά έκοψε και περνούσαν σε κύματα. Προς την θάλασσα είχε συνεχώς πουλιά μέχρι τις 11.30 που έφυγα. Γενικά ψηλωμένα με λίγα χαμηλά και "δυστυχώς" πολλά κοτσύφια. Μάλλον οδεύουμε προς τη λήξη, οι επόμενες ημέρες καιρικά είναι ιδανικές. Το ΣΚ όλοι στα χαρακώματα αδέρφια .hunter.1

Καλημερα αλλαγη της τελευταιας στιγμης και αντι για φασσες πηγαμε για τσιχλες. Ειχε αρκετες τσιχλες αλλα πολυ ψηλα...γεμισα την πουλιαστρα και αδειασα την φυσιγγιοθηκη!! Αυριο τωρα δεν ξερω τι να κανω...απο την μια θελω να παω για φασσες απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα εχει ακομα πιο καλο μπασιμο απο τσιχλες. Εκει που πηγα ειδα και δυο κοπαδια απο φασσες 35+50 πουλια..

YqMnr8V.jpg

Καλημερα αλλαγη της τελευταιας στιγμης και αντι για φασσες πηγαμε για τσιχλες. Ειχε αρκετες τσιχλες αλλα πολυ ψηλα...γεμισα την πουλιαστρα και αδειασα την φυσιγγιοθηκη!! Αυριο τωρα δεν ξερω τι να κανω...απο την μια θελω να παω για φασσες απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα εχει ακομα πιο καλο μπασιμο απο τσιχλες. Εκει που πηγα ειδα και δυο κοπαδια απο φασσες 35+50 πουλια..

YqMnr8V.jpg
βαρααααα ....Βασιλη

YqMnr8V.jpg
Να πας για τσίχλες .shoot.

Καπανδρίτι πολύ καλό μπάσιμο μέχρι της 10.30 έμπαιναν πουλιά!!! Αρκετά κοτσύφια τα οποία άρχισαν μετά της 9.30 και λίγες δεντρότσιχλες! Είκοσι πουλιά στο χέρι και δυστυχώς καμιά δεκαπενταριά χαμένα λόγω του αέρα και σε συνδιασμό με το ύψος που περνάγανε πέφτανε πολύ μακριά!

Εγώ πάλι πήρα όλες τις κοντινές έως ημιψηλωνενες και δεν τα πήγα καλά στις ψηλωμενες ,που συνήθως τις έχω. Έπρεπε όμως να βάλω το kikcs full γιατί επελεξα για καλύτερα το συμβατικό 2* trulock και δεν δικαιωθηκα. Τις τελευταίες φορές είχα τουφεκησει αρκετά το kikcs και δεν είχα την αβάντα που σου δίνει στις προσκοπευσεις. Γενικά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι ομάδα που κερδίζει δεν πρέπει να αλλάζει. Αποτέλεσμα 8 (1 δεντροτσιχλα) στο χέρι και 2 χαμένες.

BA Αττική, προς Γραμματικό ... Μάλλον μικρότερο το μπάσιμο που έκανε σε αυτή τη μεριά της Αττικής, με αρκετά κοτσύφια ... Ημουν μόνος μου σε καλό σημείο αλλά δεν πέρασαν πολλά πουλιά... Και στην γύρω περιοχή Ραμνούντα δεν έπεσαν παραπάνω τουφεκιές απ ότι άκουγα ... Δεν ξέρω χαμηλότερα , στην περιοχή του Μάκη , αν ήταν καλύτερα ... Ευτυχώς καθαρό σημείο, δεν έχασα κανένα, 8 στο χέρι και εγώ , μισά μισά o_O ...

[QUOTE="katsanos, post: 237171, member: 717" και δυστυχώς καμιά δεκαπενταριά χαμένα λόγω του αέρα και σε συνδιασμό με το ύψος που περνάγανε πέφτανε πολύ μακριά![/QUOTE]

Η διασταση μεταξυ του ατομικου συμφεροντος και του συμφεροντος του
κοινωνικου συνολου ειναι εμφανη.<<Κατανοητος- στον, αυτος και σκοπος >>.xm.

Status
Not open for further replies.
Back