Εκει που παμε εμεις ειναι λιγο απομακρα απο τους αλλους..Στο καραουλι?Εκει τα καρτερια ειναι τοσο κοντα,που εκτος απο τσιχλες,σου ερχονται και καλυκες απο τον διπλανο σου![]()
Εκει που παμε εμεις ειναι λιγο απομακρα απο τους αλλους..Στο καραουλι?Εκει τα καρτερια ειναι τοσο κοντα,που εκτος απο τσιχλες,σου ερχονται και καλυκες απο τον διπλανο σου![]()
Πανω στο χωριο ακομα?Μπασιμο τίποτα σήμερα!πήγα και μια βόλτα στο απογευματινό...πέντε πέρασαν πήρα τα δύο!
Δυστυχώς γυρίζω την Παρασκευή....όλα τα καλά τελειώνουν...αν και ακόμα δεν έκανε μπασιματα!Πανω στο χωριο ακομα?
O παλιος ειναι αλλιωςΣτο καραουλι?Εκει τα καρτερια ειναι τοσο κοντα,που εκτος απο τσιχλες,σου ερχονται και καλυκες απο τον διπλανο σου![]()
Στο καραουλι?Εκει τα καρτερια ειναι τοσο κοντα,που εκτος απο τσιχλες,σου ερχονται και καλυκες απο τον διπλανο σου
Εγώ σας τα έχω πει εδώ κ καιρόO παλιος ειναι αλλιωςτο μερος το κυνηγαω πολλα χρονια και το ξερω πολυ καλα, παντα μα παντα μα λιγα μα πολλα καθε χρονια πουλακια εκει,φετος παιδια,και ειδικα σημερα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ουτε σπινος, ουτε μπαμ οσο μπορουσαν να ακουσουν τα αυτια σου,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, οσο θυμαμαι τα πισω χρονια ποτε δεν υπηρξε τετοια χρονια [τουλαχιστον εκει] δεν θα τα παμε καλα φετος νομιζω.Παντως φετος φαινεται να ειναι η χρονια του λουγαρου πολυ λουγαρο λεμεεεεεε
.ha ha ha..ha ha ha.
Αμα αρχισης την μουρμουρα κατι μπορει να γινειha haaaΕγώ σας τα έχω πει εδώ κ καιρόδυσκολα τα πράγματα φέτος...Καλά που πρόλαβα κ πήρα καμιά 50 αριά πουλάκια
![]()
Θα περιμένω κ αυτό το σκ...κ απο δευτέρα αρχιζωΑμα αρχισης την μουρμουρα κατι μπορει να γινειha haaa![]()
το μάτωσες για φέτος φίλεςΠηγα μια βολτα παρολο που φυσαγε..
Τσιχλες μηδεν..
Ενα κοπαδι καμια δεκαρια φασσες ειδα μπροστα μου κ μακρια,ειμαι σιγουρος οτι περασαν απο διπλα μου χωρις να τις παρω χαμπαρι,γαμω την τυχη μου γαμω..
Δυο δεντροτσιχλες λιγο αργοτερα ειδα να καθονται σε ενα θαμνο,πηγα πως θα της πλησιασω αλλα δεν..
Ενα αγροτικο μου "ξαφνισε" 3-4 πιασμενες τσιχλες κ η μια ερχοταν κατα πανω μου,προλαβα κ αλλαξα το πρωτο φυσιγγιο κ αιωνια αυτης μνημη..
Υγ Απο φωτογραφιες θα την βλεπω φετος γι αυτο μαζευω οσες μπορω...buy buy..buy buy.
Και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση η απόλυτη νεκρά η σημερινή.Τελικα τα πουλιά που βλέπαμε πριν τις βροχές ήταν μετακινήσεις λόγω ξηρασίας.με το που έβρεξε έπιασαν και τέλος.περασμα μικρό 12/14 του μήνα είχαμε.απο εκει και πέρα τίποτα.τέτοια φολα σαν την σημερινή δεν θυμάμαι αρκετό καιρό,,,,,αυριο ξανα και το σαββατο γιατί κυριακή βλέπω βροχές
τέτοια φολα σαν την σημερινή δεν θυμάμαι αρκετό καιρό,,,,,αυριο ξανα και το σαββατο γιατί κυριακή βλέπω βροχές
Πηγα μια βολτα παρολο που φυσαγε..
Τσιχλες μηδεν..
Ενα κοπαδι καμια δεκαρια φασσες ειδα μπροστα μου κ μακρια,ειμαι σιγουρος οτι περασαν απο διπλα μου χωρις να τις παρω χαμπαρι,γαμω την τυχη μου γαμω..
Δυο δεντροτσιχλες λιγο αργοτερα ειδα να καθονται σε ενα θαμνο,πηγα πως θα της πλησιασω αλλα δεν..
Ενα αγροτικο μου "ξαφνισε" 3-4 πιασμενες τσιχλες κ η μια ερχοταν κατα πανω μου,προλαβα κ αλλαξα το πρωτο φυσιγγιο κ αιωνια αυτης μνημη..
Υγ Απο φωτογραφιες θα την βλεπω φετος γι αυτο μαζευω οσες μπορω...buy buy..buy buy.
Tο πρωτο Στελιο..Με Mossberg ή Baikal ????
Εχεις ματι φασσας...Ρε συ, τι είναι αυτό στη μύτη της ??? Μέλισσα ... ή καμιά σφήκα τη μύρισε κι ήρθε να πάρει μεζέ ???![]()