Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στο καραουλι?Εκει τα καρτερια ειναι τοσο κοντα,που εκτος απο τσιχλες,σου ερχονται και καλυκες απο τον διπλανο σου.sarcastic.
O παλιος ειναι αλλιως;) το μερος το κυνηγαω πολλα χρονια και το ξερω πολυ καλα, παντα μα παντα μα λιγα μα πολλα καθε χρονια πουλακια εκει,φετος παιδια,και ειδικα σημερα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ουτε σπινος, ουτε μπαμ οσο μπορουσαν να ακουσουν τα αυτια σου,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, οσο θυμαμαι τα πισω χρονια ποτε δεν υπηρξε τετοια χρονια [τουλαχιστον εκει] δεν θα τα παμε καλα φετος νομιζω.Παντως φετος φαινεται να ειναι η χρονια του λουγαρου πολυ λουγαρο λεμεεεεεε.sarcastic..ha ha ha..ha ha ha.

O παλιος ειναι αλλιως;) το μερος το κυνηγαω πολλα χρονια και το ξερω πολυ καλα, παντα μα παντα μα λιγα μα πολλα καθε χρονια πουλακια εκει,φετος παιδια,και ειδικα σημερα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ουτε σπινος, ουτε μπαμ οσο μπορουσαν να ακουσουν τα αυτια σου,ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, οσο θυμαμαι τα πισω χρονια ποτε δεν υπηρξε τετοια χρονια [τουλαχιστον εκει] δεν θα τα παμε καλα φετος νομιζω.Παντως φετος φαινεται να ειναι η χρονια του λουγαρου πολυ λουγαρο λεμεεεεεε.sarcastic..ha ha ha..ha ha ha.
Εγώ σας τα έχω πει εδώ κ καιρό;)δυσκολα τα πράγματα φέτος...Καλά που πρόλαβα κ πήρα καμιά 50 αριά πουλάκια:)

Καλημέρες, δεν βγήκα σήμερα καθώς είχε πολύ αέρα και ψεκάδες και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τη βροχή. Άκουσα 3 τουφεκιές όλες και όλες από τα τριγύρω καρτέρια. Το ευχάριστο είναι ότι είδα πολλούς κοκκινολαίμηδες. Ο αυριανός καιρός με τους βοριάδες δίνει αρκετές ελπίδες για κάτι καλό. (ΒΑ Αττική)

Πηγα μια βολτα παρολο που φυσαγε..
Τσιχλες μηδεν..
Ενα κοπαδι καμια δεκαρια φασσες ειδα μπροστα μου κ μακρια,ειμαι σιγουρος οτι περασαν απο διπλα μου χωρις να τις παρω χαμπαρι,γαμω την τυχη μου γαμω..
Δυο δεντροτσιχλες λιγο αργοτερα ειδα να καθονται σε ενα θαμνο,πηγα πως θα της πλησιασω αλλα δεν..
Ενα αγροτικο μου "ξαφνισε" 3-4 πιασμενες τσιχλες κ η μια ερχοταν κατα πανω μου,προλαβα κ αλλαξα το πρωτο φυσιγγιο κ αιωνια αυτης μνημη..

Υγ Απο φωτογραφιες θα την βλεπω φετος γι αυτο μαζευω οσες μπορω...buy buy..buy buy.

Τσιχλες μηδεν..
Ενα κοπαδι καμια δεκαρια φασσες ειδα μπροστα μου κ μακρια,ειμαι σιγουρος οτι περασαν απο διπλα μου χωρις να τις παρω χαμπαρι,γαμω την τυχη μου γαμω..
Δυο δεντροτσιχλες λιγο αργοτερα ειδα να καθονται σε ενα θαμνο,πηγα πως θα της πλησιασω αλλα δεν..
Ενα αγροτικο μου "ξαφνισε" 3-4 πιασμενες τσιχλες κ η μια ερχοταν κατα πανω μου,προλαβα κ αλλαξα το πρωτο φυσιγγιο κ αιωνια αυτης μνημη..

Υγ Απο φωτογραφιες θα την βλεπω φετος γι αυτο μαζευω οσες μπορω...buy buy..buy buy.
το μάτωσες για φέτος φίλες

τέτοια φολα σαν την σημερινή δεν θυμάμαι αρκετό καιρό,,,,,αυριο ξανα και το σαββατο γιατί κυριακή βλέπω βροχές
Και εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση η απόλυτη νεκρά η σημερινή.Τελικα τα πουλιά που βλέπαμε πριν τις βροχές ήταν μετακινήσεις λόγω ξηρασίας.με το που έβρεξε έπιασαν και τέλος.περασμα μικρό 12/14 του μήνα είχαμε.απο εκει και πέρα τίποτα.

τέτοια φολα σαν την σημερινή δεν θυμάμαι αρκετό καιρό,,,,,αυριο ξανα και το σαββατο γιατί κυριακή βλέπω βροχές

όντως σήμερα φόλα ίδια με τις προηγούμενες ημέρες. Μία πετάχτηκε και μία πήρα.
αλλά όπως λέει και ο πάνσοφος λαός .

........... του κυνηγού και του ψαρρά το πιάτο
δέκα φορές είναι αδειανό και μιά φορά γεμάτο.

καλομάθαμε όμως από πέρυσι και μας κακοφαίνεται. :(:(:(

Τσιχλες μηδεν..

.well done. Ωραίος !!! Με Mossberg ή Baikal ???? ;)
Ρε συ, τι είναι αυτό στη μύτη της ??? Μέλισσα ... ή καμιά σφήκα τη μύρισε κι ήρθε να πάρει μεζέ ??? ;):)

Με Mossberg ή Baikal ????
Tο πρωτο Στελιο..:)
Ρε συ, τι είναι αυτό στη μύτη της ??? Μέλισσα ... ή καμιά σφήκα τη μύρισε κι ήρθε να πάρει μεζέ ??? ;):)
Εχεις ματι φασσας....well done.
Σφηκα είναι,δεν εχουν εξαφανιστει ακομα οι διαολοι..
Ασε που χτες βραδυ στο δωματιο σκοτωσα 5-6 σκνιπες,κομματια με εκαναν..
Καθολου φυσιολογικο,αλλα ετσι οπως παει ο καιρος...off topic.

Status
Not open for further replies.
Back