Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σε κυνηγι μπεκατσας σημερα μου παιζανε η τσαρτσαρες πανω απο το κεφαλιμουυυυυυ,,εαν ελεγα να τουφεκισω θα ειχα τουλαχιστων καμια 10αριααααα και πωλες τσιχλεςςςς.my man.
Σάκη τέτοια να μας λες κ θα το δεις το πουλμανακι στα μέρη σου .bike

Τα καλυτερα περάσματα απο όταν ξεκίνησα να κυνηγω τα έκανε 26 με 28 εδώ στο νησί σήμερα πάντως δεν είδα ούτε μία .... Ελπίζω να είναι πίσω τα πουλιά και να φανούν τις επόμενες μέρες ! Αλλιως... .sex hard..sex hard..sarcastic.
το χασαμε το κορμι πατριωτη

Η χειρότερη χρονιά της δεκαετίας... Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....Γι αυτό χαλαρωστε κ απολαυστε την βόλτα όπως κ οπου μπορεί ο καθένας,την παρέα,το καλό κρασί κ τα μεζεδάκια... Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη...Τζίμης:)

Η χειρότερη χρονιά της δεκαετίας... Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....Γι αυτό χαλαρωστε κ απολαυστε την βόλτα όπως κ οπου μπορεί ο καθένας,την παρέα,το καλό κρασί κ τα μεζεδάκια... Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη...Τζίμης:)
.well done.

Φανταστική μέρα απο τη παρέα σήμερα. Μαζί με sky και Stefan σε μέρος που αξημέρωτα υπήρχαν πολλά πιασμένα πουλιά και μόλις έφεξε μας έπνιξαν. Ερχόταν από παντού σε όλα τα ύψη αλλά η παρέα αποδείχθηκε φαρμακοχέρηδες. Τα πουλιά έμπαιναν από όλες τις μεριές μέχρι τις 09:30 και μετά μέχρι τις 10:30 ερχόταν οι ωραίες ψηλωμενες. Φανταστικές τουφεκιές από το Γιώργο και το Στέφανο, ειδικά σε κάποιες "κουκίδες" .sarcastic.
Πήρε ο Γιώργος το 725, βιδωσε ότι πιο σφιχτό υπήρχε ( kicks xf- anaconda) και εδώσε ρεσιτάλ. Πολύτιμη και η συνδρομή της σκυλίτσα του Γιώργου που σκούπιζε ότι έπεφτε. Η συνολική καρπωση σε υψηλά επίπεδα και το κέφι της παρέας επίσης. Από τα καλύτερα κυνήγια σε μπάσιμο μέχρι τώρα. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν για το μέρος , μου παραχώρησαν το καλύτερο καρτέρι τους και φυσικά την ευχάριστη διάθεση.

Φανταστική μέρα απο τη παρέα σήμερα. Μαζί με sky και Stefan σε μέρος που αξημέρωτα υπήρχαν πολλά πιασμένα πουλιά και μόλις έφεξε μας έπνιξαν. Ερχόταν από παντού σε όλα τα ύψη αλλά η παρέα αποδείχθηκε φαρμακοχέρηδες. Τα πουλιά έμπαιναν από όλες τις μεριές μέχρι τις 09:30 και μετά μέχρι τις 10:30 ερχόταν οι ωραίες ψηλωμενες. Φανταστικές τουφεκιές από το Γιώργο και το Στέφανο, ειδικά σε κάποιες "κουκίδες" .sarcastic.
Πήρε ο Γιώργος το 725, βιδωσε ότι πιο σφιχτό υπήρχε ( kicks xf- anaconda) και εδώσε ρεσιτάλ. Πολύτιμη και η συνδρομή της σκυλίτσα του Γιώργου που σκούπιζε ότι έπεφτε. Η συνολική καρπωση σε υψηλά επίπεδα και το κέφι της παρέας επίσης. Από τα καλύτερα κυνήγια σε μπάσιμο μέχρι τώρα. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστεύθηκαν για το μέρος , μου παραχώρησαν το καλύτερο καρτέρι τους και φυσικά την ευχάριστη διάθεση.
Τα αποδεκατισατε βλεπω..sarcastic.

Εμεις ευχαριστούμε για την παρέα Γιάννη. Και που μου εμπιστεύεσαι το 725. Μόνο μην μου βάζεις τα σκοπευτικα μουλερ πάνω και ξεχαστω και δω τίποτε φασσες και του βάλω χοντρά και βγάλει τα μουλερ κορδέλες..yelling.

Εμεις ευχαριστούμε για την παρέα Γιάννη. Και που μου εμπιστεύεσαι το 725. Μόνο μην μου βάζεις τα σκοπευτικα μουλερ πάνω και ξεχαστω και δω τίποτε φασσες και του βάλω χοντρά και βγάλει τα μουλερ κορδέλες..yelling.
Το ξέρω, γι'αυτό μόλις είδαμε το πρώτο κοπάδι τα έβγαλα αρον άρον.........sarcastic.
Αααααααααα και κάτι ακόμα......πως θα γίνει να κάνω τις κάνες του 725 σαν της δικιάς σου m1.
Λες και το anaconda φτιάχτηκε για αυτή τη κανη. Ίσως η μοναδική καραμπίνα που με τρέλανε.......αν και αυτή όπως είπε ο Στέφανος δεν είναι Benelli αλλά tranfomers Benelli.......RESPECT.

.sarcastic..badboys..αυτο μονο

Ευρι σήμερα το μεσαίο παιδί με το ελάφι προσφεραι σπορ και θέαμα...my man.
Δυστηχως ο Στέφανος είναι αριστερός και δεν τον βόλεψε το κοντάκι στη λαβή.
αμαν πηρε το δικανο ο sky κι εβαλε δικα του φυσιγγια????? .pop.
.buy buy..buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back