Να προλάβουμε να ανεβουμε κ εμείς στα δυτικαΈτσι λέω και εγώ...αύριο μεθαύριο περιμένω το πρώτο καλό για φέτος!

Να προλάβουμε να ανεβουμε κ εμείς στα δυτικαΈτσι λέω και εγώ...αύριο μεθαύριο περιμένω το πρώτο καλό για φέτος!
Το εύχομαι!εγώ έτσι και αλλιώς εδώ θα μαι μακάρι να τα προλάβεις και εσύ!Να προλάβουμε να ανεβουμε κ εμείς στα δυτικαας περιμένουν 2 μέρες
Να σαι καλά παυλαρα, ευχαριστω πολύ και ανταποδίδω!Αγορινα μου σε ευχαριστώ και εύχομαι αύριο με 2 κρεμασταρια γεματα
Καλα να περνάς !!!
Καλημέρα. Εδώ κάτω το αντίθετο, μέτρια από τσίχλες, αλλά πολλά κοπαδακια φασες. Δυστυχώς δεν πέρασαν κοντά στα καρτέρια.ηλια χθες στα ορεινα στην αρτα ολοι στο οριο ,ξερει ο birdhunter που.φασσες χθες καθολου πανω.σημερα λογικα θα συνεχιστει.
Ε.Μ.Π?Έξω από το παράθυρο της σχολής μου πρόποδες Υμητου στου Ζωγραφου έχω δει 7 με 8 πλακια ναωανεβαινουν αααααχ
Το ίδιο μαρτύριο με εσένα τραβάω....το καλό είναι ότι εγώ μπορώ να κάτσω μέχρι τις 9:15 το αργότερο!!Τρομερη υγρασια σημερα... Απο πουλια οτι κ τις υπολοιπες μερες, μικρομπασιμο οπως συμβαινει ολη τη βδομαδα...
5-6 πουλια ειναι το καθιερωμενο μου, μια κ μεχρι τις 8.30 πρεπει να εχω εγκαταλειψει το καρτερι για να ερθω με την ψυχη στο στομα για δουλεια...