Είναι και τα οκτώ του πατέρα μου μαζίΜια χαρα κι ας μην εκανε καλο μπασιμο
Να σαι καλά Αριστο!Ωραίος Λιάκο, εσύ και η παρέα σου!!!
Και χωρίς να έχω benelli Τάκη....με μια παλιοberetta....πως καταντάει ο άνθρωπος....ha haaaΩραίος Λιάκο και στα ταιρια τους![]()
Αν είχες μπενελι φιλαρακι δεν θα είχες ματσάκι αλλα... αστο καλυτερα.αλλα και με τη Μπερέτα δεν σχολιαζω.ευτυχώς που ξελασπωσε ο πατερας. Άντε και καλη αρχήΚαι χωρίς να έχω benelli Τάκη....με μια παλιοberetta....πως καταντάει ο άνθρωπος....ha haaa
Σε λυπάμαι Ηλία αλλά είσαι τυχερός που έχει benelli ο πατέρας σουΚαι χωρίς να έχω benelli Τάκη....με μια παλιοberetta....πως καταντάει ο άνθρωπος....ha haaa
Να σαι καλά Γιούρι....τόσα ξέρεις τόσα λες....θα φάει κώνο και θα βαράει η benelli στα καρτερία στο απέναντι χωριό!Αν είχες μπενελι φιλαρακι δεν θα είχες ματσάκι αλλα... αστο καλυτερα.αλλα και με τη Μπερέτα δεν σχολιαζω.ευτυχώς που ξελασπωσε ο πατερας. Άντε και καλη αρχή
![]()
Βρε οτι και να κανεις παντα μια μπενελι θα ειναι μπενελι Αχαχα. Αντί λοιπον να πετάς λεφτά πάρε μια rem να βρεις την υγεια σουΝα σαι καλά Γιούρι....τόσα ξέρεις τόσα λες....θα φάει κώνο και θα βαράει η benelli στα καρτερία στο απέναντι χωριό!
Ποια rem?δεν θα κάνει εμπλοκές?δεν είχα ποτέ... Πάμε στο ανάλογο team να μου το κάνεις Λιάνα....lazy.Βρε οτι και να κανεις παντα μια μπενελι θα ειναι μπενελι Αχαχα. Αντί λοιπον να πετάς λεφτά πάρε μια rem να βρεις την υγεια σου
.buy.
Ποια rem?δεν θα κάνει εμπλοκές?δεν είχα ποτέ... Πάμε στο ανάλογο team να μου το κάνεις Λιάνα....lazy.
Φανταζομαι την χαρα σας κυριε Κωστα που ειχατε τα δυο παλικαρια σας παρεα! Παντα καλα να ειστε να ανεβαινετε στο βουνο και να κολλατε στους γιους σας να ερχονται παρεα!
Σήμερα ένιωσα υπέροχα βλέποντας τη θέα από το καρτέρι μου παρέα με τους δύο μου γιους, συνήθως είμαι παρέα με τον μεγάλο τα τελευταία χρόνια, ο μικρός δεν ακολουθεί, αλλά να που έγινε η έκπληξη.
Τώρα πουλάκια είχε αλλά δεν το λες και τρελό πέρασμα, αλλά μην είμαστε και αχάριστοι κάτι έγινε.
Τελικά ήταν μια μέρα από αυτές που θα θυμάμαι για πολλούς λόγους, μια ευτυχισμένη μέρα...
Για βιτρινα καλες ειναιΑστούς να λένε Ηλία,η ποιότητα της benelli δεν υπάρχει σε άλλο αυτογεμη!!!![]()
Περιμένει και εσάς λέει το σκ...για αυτό με έχει σταξει να μαζέψω τις ελιες μέχρι Παρασκευή!Φανταζομαι την χαρα σας κυριε Κωστα που ειχατε τα δυο παλικαρια σας παρεα! Παντα καλα να ειστε να ανεβαινετε στο βουνο και να κολλατε στους γιους σας να ερχονται παρεα!![]()
Συμφωνώ και επαυξάνω, τα περάσματα εδώ στην Άρτα δεν έχουν σχέση με το σημερινό. Όταν κάνει πέρασμα δεν ξέρεις που να πρωτοριξεις. Εξάλλου δεν φάνηκαν κοτσυφια και κυριαρινες.Ακούω και διαβάζω για φοβερό μπασιμο τσίχλας στην Άρτα....δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο...έκανε μπασιμο αλλά σε καμία περίπτωση...μεγάλο!
Έτσι λέω και εγώ...αύριο μεθαύριο περιμένω το πρώτο καλό για φέτος!Πλησιάζει η ώρα για το καλό![]()
Αδερφε Τάσο τα θερμά μου συγχαρητήριαΚαλημερα σε ολους!
Ειχαν πιασει το μερος που θα καθομουν συναδελφοι λαγοκυνηγοι κ πηγα αλλου για να μην τους χαλασω το κυνηγι..
Καμια 20αρια τσιχλες ειδα μακρια κατα διαστηματα κ τελος..
Ατουφεκιστος αλλα ευχαριστήθηκα τον καφε στην φυση,την ανατολη του ηλιου,κ το κλαφουνισμα των ιχνηλατων..
Αυριο εχει ο θεος..