Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συνάδελφε Alter lusso μπαίνω στην διαδικασία να σου απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά γιατι εθιξες άτομα τα οποία μπορεί να είναι δημοσιοι λειτουργοι και ακομα να υπηρετουν αυτο το Έθνος προσωπικα πέρσι μου κάνανε έλεγχο τέσσερις φορές. Και μην γελιόμαστε όλοι έχουμε απο εναν μπαρμπα έτσι. Το να κανουμε κριτική ειναι πολυ εύκολο αλλά πρώτα σε εμας γιατι ουδείς αναμάρτητος.
Σταυρο συγνωμη που επεμβαινω, κ εγω ειμαι της αποψης οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε ολοι οσοι εχουν καποιο αξιωμα το εκμεταλλευονται απαραιτητα για προσωπικο ωφελος, ωστοσο πιστευω οτι οσοι βαζουν απροκαλυπτα κασετοφωνα μεσα σε καρτερια γεματα κοσμο, εχουν τη δυνατοτητα να κανουν καποιο τηλεφωνο την υστατη στιγμη μηπως κ τη σκαπουλαρουν, η απλα τους ελκει η παρανομια (υπαρχει κ αυτη η μεριδα)... Το πως την εχουν αυτη τη δυνατοτητα δεν το γνωριζω, κ ουτε κ με νοιαζει προσωπικα κ δεν θα ασχολιομουν κιολας αν δεν το εκανε καποιος μπροστα μου κ εις βαρος μου... Ο καθενας κρινεται για τις πραξεις του...

Αρα εμενες μπροστα. Το θεμα ειναι να ακολουθεις την κινηση μαζι με το πουλι και να ριχνεις, οχι να περιμενεις καπου μπροστα στημενος.
Βίκτωρα σου λέω για φρένο στο τόπο, χωρίς κίνηση αφού στη πρώτη σαστισα και λέω θα πέσει, αλλά.....yelling. με χαιρέτισε!

Πρωτη εξοδο σημερα για τσιχλουλες με jonny περιξ Δερβενοχωριων ειχε ενα μικρο περασμα απο τις 8.30 μεχρι 9.30...καταφεραμε και πηραμε 6 και 3 ο jonny και χασαμε αλλα 4 στα πυκνα...καναμε σεφτε και ξεχαρμανιασαμε λιγο !!!

Πρωτη εξοδο σημερα για τσιχλουλες με jonny περιξ Δερβενοχωριων ειχε ενα μικρο περασμα απο τις 8.30 μεχρι 9.30...καταφεραμε και πηραμε 6 και 3 ο jonny και χασαμε αλλα 4 στα πυκνα...καναμε σεφτε και ξεχαρμανιασαμε λιγο !!!
Αργυρη τι φυσίγγια εριχνες?για τον cotton ξερω

Τελικά έπιασα το όριο παρα μια 24 πουλιά στο χέρι μέχρι τις 8:30 9 παρα δεν είχε τιποτα μετα από εκει δεν σταματούσαν έμπαιναν συνεχεια τσίχλες όπλο beretta 350 xtrema τσοκ anaconda mid range φυσιγγι οδιογομωση συνταγή Μπαρμπαγιάννης έριξα 39 φυσίγγια και πήρα 24 πουλιά στο χέρι,καλύτερη η σημερινή μερα από χτες!!!.sarcastic..sarcastic..hunter.
Ωραίος Κώστα αλλά με το μαλακό φίλε γιατί έχουμε και άκαπνους εδώ μέσα.. .....sarcastic.

Το "επιδόρπιο" όταν έφυγα πέρασαν 5 φάσσες πάνω από το καρτέρι μου,κλείνοντας μια "άσχημη-άτυχη"" κυνηγετική ημέρα.
Φώτη σιγά που θα πέρναγαν όταν ήσουν εκεί......μετά φταίω εγω που τις σιχτιριζω;
.sarcastic.

Ομορφιές η παρέα Αργύρη.......congrats.

Last edited:

Σήμερα ένιωσα υπέροχα βλέποντας τη θέα από το καρτέρι μου παρέα με τους δύο μου γιους, συνήθως είμαι παρέα με τον μεγάλο τα τελευταία χρόνια, ο μικρός δεν ακολουθεί, αλλά να που έγινε η έκπληξη.
Τώρα πουλάκια είχε αλλά δεν το λες και τρελό πέρασμα, αλλά μην είμαστε και αχάριστοι κάτι έγινε.

Τελικά ήταν μια μέρα από αυτές που θα θυμάμαι για πολλούς λόγους, μια ευτυχισμένη μέρα...

Μπράβο στο ωραίο παρεακι :)

Καλησπέρα! Μπράβο σας κύριοι για τις εξοδους σας σημερα να περνούμε λίγες ελπίδες και εμείς εδώ οι άκαπνοι μπας και .ghe. λίγο,στις επόμενες μέρες!
εση φιλε γιανη που θα ερθης τον αλο μηνα σε μας θα ξεκαπνισηςς για τα καλααααα πυρομαχικα να εχης και μην στεναχωριεσε.sarcastic..shoot..shoot..shoot..badboys.

Έξω από το παράθυρο της σχολής μου πρόποδες Υμητου στου Ζωγραφου έχω δει 7 με 8 πλακια ναωανεβαινουν αααααχ
εση το νουσου στο διαβασμα και ασε τα τσιχλονια να παιζουνεεε θα μηνης στην ειδια ταξη εαν κανης μπανηστηρι τα τσιχλονιαα.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back