Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Η πρώτη αφιερωμένη στον φίλο μου τον Παύλο που του αρέσουν τα μπουκετακια.... Πάντως καλό μπασιμο δεν έκανε....
Πω πω πω τι ομορφιες ειναι αυτες ρε Λιακο (και στις 2 φωτο). Αντε και σε μεγαλυτερα μπουκετακια.

ηλια χθες στα ορεινα στην αρτα ολοι στο οριο ,ξερει ο birdhunter που.φασσες χθες καθολου πανω.σημερα λογικα θα συνεχιστει.
Καλημέρα. Εδώ κάτω το αντίθετο, μέτρια από τσίχλες, αλλά πολλά κοπαδακια φασες. Δυστυχώς δεν πέρασαν κοντά στα καρτέρια.

Τρομερη υγρασια σημερα... Απο πουλια οτι κ τις υπολοιπες μερες, μικρομπασιμο οπως συμβαινει ολη τη βδομαδα...
5-6 πουλια ειναι το καθιερωμενο μου, μια κ μεχρι τις 8.30 πρεπει να εχω εγκαταλειψει το καρτερι για να ερθω με την ψυχη στο στομα για δουλεια...

BA Αττική σήμερα λιγότερα τα πουλιά από χθες. Λιγότερα τα πιασμένα και ακόμα λιγότερα τα όποια ταξιδιάρικα. Κατά τις 9.30 είδαμε ένα κοπαδάκι 10 πουλιών πολύ ψηλά με πορεία αποδημίας. Εθεάθησαν και μερικές φάσες σε απόσταση. Η εξόρμηση έκλεισε με μια κυργιαρίνα που ήρθε να κάνει παρέα με τις λιγοστές τσίχλες στην πουλιάστρα.

Τρομερη υγρασια σημερα... Απο πουλια οτι κ τις υπολοιπες μερες, μικρομπασιμο οπως συμβαινει ολη τη βδομαδα...
5-6 πουλια ειναι το καθιερωμενο μου, μια κ μεχρι τις 8.30 πρεπει να εχω εγκαταλειψει το καρτερι για να ερθω με την ψυχη στο στομα για δουλεια...
Το ίδιο μαρτύριο με εσένα τραβάω....το καλό είναι ότι εγώ μπορώ να κάτσω μέχρι τις 9:15 το αργότερο!!

Status
Not open for further replies.
Back