Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολα ειναι θεμα οπτικης. Οταν εχεις λιγοτερες βολες τοτε τις υπολογιζεις πιο πολυ οταν ριχνεις. Το θεμα ποσο γρηγορα γεμιζει δε με απασχολησε ποτε και ας εχανα πουλια. Γεμιζω οσο γρηγορα πρεπει, και οπως ειπε ο Ευριπιδης το μεγαλο χασομερι ειναι στην ανευρεση. Οι αυτοματοι εξωλκεις ειναι βοηθεια μονο που πλεον συνηθισα να τους σκεπαζω για να μην μαζευω τα φυσιγγια απο κατω

Αυτη η βιασυνη να παρω οσα περισσοτερα και να πανικοβαλομαι να γεμησω γρηγορα μου εχει στερησει πολλααααα πουλια. Πανω απο ολα καθαρο μυαλο ψυχραιμια στη σκοπευση και φυσικο τραβηγμα της σκανδαλης και οσο μπορουμε σε πουλια που θα τα βρισκουμε. Πολλες φορες εχω πει να ειχα την καραμπινα μαζι, αλλα το ανοιγμα κλεισιμο και τις τουφεκιες με το δικανο δεν τις αλλαζω. Εκτος το εχω ξαναπει στη Φασσα απο ψυχολογικο μου και μονο.;)

Καλησπερα παλικαρια του HL τριωρο απογευματινο κυνηγι λιγο περπατητο στην αρχη και στη συνεχεια καρτερι .Απολογισμος 4τσιχλες και ενα κοτσυφα στο χερι και δυστυχως 4 τσιχλες και 2 κοτσυφια χαμενα στα πυκνα.Πολυ ωραιες τουφεκιες αμεσες καταβολες με φυσιγγια LAMPRO 5 Sporting n81/2 και οπλο το αγαπημενο μου αλληλεπιθετο ΒROWNING κατασκευης 1971.free image host

Καλησπερα παλικαρια του HL τριωρο απογευματινο κυνηγι λιγο περπατητο στην αρχη και στη συνεχεια καρτερι .Απολογισμος 4τσιχλες και ενα κοτσυφα στο χερι και δυστυχως 4 τσιχλες και 2 κοτσυφια χαμενα στα πυκνα.Πολυ ωραιες τουφεκιες αμεσες καταβολες με φυσιγγια LAMPRO 5 Sporting n81/2 και οπλο το αγαπημενο μου αλληλεπιθετο ΒROWNING κατασκευης 1971.free image host
μπραβο ρε φωτη.εξαιρετικα ωραιος

Μπράβο Φώτη όλα σου ωραία φίλε.

περυσι σε περασμα βαρβατο απογευματινο 3 με καραμπινες κι εγω το baikal. κανανε απο 15-18 πουλια ο καθενας κι εγω 11.πιο πολυ καθυστερησα με το σκυλο που εψαχνε τις τσιχλες παρα στο ανοιξε κλεισε
Εμενα με καθυστερουσε γιατι περνανε μαζεμενα....σημερα με την beretta εκανα οχτω και δυστυχως εχασα και δυο!χρειαζομαι τσοκακια στη καραμπινα επειγοντως!

Εμενα με καθυστερουσε γιατι περνανε μαζεμενα....σημερα με την beretta εκανα οχτω και δυστυχως εχασα και δυο!χρειαζομαι τσοκακια στη καραμπινα επειγοντως!
για πια beretta μιλαμε ηλια?γενικα η beretta δεν θελει τσοκ αν εννοεις aftermarket.οταν περννανε μαζεμενες απλα διαλεγεις τι θα τουφεκισεις γιατι αν αδειαζεις 3αδες παλι δεν προλαβαινεις να γεμιζεις.302 εχεις?

για πια beretta μιλαμε ηλια?γενικα η beretta δεν θελει τσοκ αν εννοεις aftermarket.οταν περννανε μαζεμενες απλα διαλεγεις τι θα τουφεκισεις γιατι αν αδειαζεις 3αδες παλι δεν προλαβαινεις να γεμιζεις.302 εχεις?
302 εχω ευρυπιδη απλα ειναι σταθερη 2 αστρα και με δυσκολευει στα πολυ κοντινα....η τις λιωνω η τις χαιρεταω!

302 εχω ευρυπιδη απλα ειναι σταθερη 2 αστρα και με δυσκολευει στα πολυ κοντινα....η τις λιωνω η τις χαιρεταω!
μην κανεις κανενα λαθος και κοψεις καννη.αν μπορεις βαλε στην ακρη φραγκα να παρεις καννη με τσοκ.20 ευρω στην ακρη να βαλεις σ ενα χρονο την πηρες με 250 ευρα

το ιδιο θεμα ειχα κ εγω με την 390 που εχω ειχε 2 αστρα στεθερο...αγορασα καινουργια καννη κ ολα κομπλε

μην κανεις κανενα λαθος και κοψεις καννη.αν μπορεις βαλε στην ακρη φραγκα να παρεις καννη με τσοκ.20 ευρω στην ακρη να βαλεις σ ενα χρονο την πηρες με 250 ευρα
Δεν βρισκω ευρυπιδη....απο τοτε που γυρισα απο κυπρο ψαχνω να βρω και δεν βρισκω...απο 303 θελω 71 ποντους!

Απογευματινό Καπανδρίτι με πολλά μποφόρ ξύλιασαν τα χέρια μου και το κεφάλι μου έγινε μάρμαρο, λόγω βιασύνης ξέχασα και γάντια και σκούφο. Τις δυο πρώτες τσίχλες που τουφέκισα τις κράτησα. Συνήθως όταν ξεκινάω έτσι ακολουθεί σερί πεταλώματος και επιβεβαιώθηκε αυτό που πλέον τείνει να γίνει κανόνας. Πετάλωσα τις επόμενες τρεις που τουφέκισα και τέλος. Αποχαιρετιστήριο τσιγάρο και τελείωμα του καφέ δίπλα στο αυτοκίνητο και επιστροφή σπίτι.

Status
Not open for further replies.
Back