Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελπίζω να μείνουν στην χώρα έστω και τα μισά
Αυτο σκεφτομουν κ εγώ Διονύση..Τι να τα κάνουμε τώρα τα πουλιά που περνάν μαζεμένα όταν αργότερα δεν έχει πούπουλο..(κούφια η ώρα).
Δυστυχώς το εγώ δει πολλές φορές αυτό το φαινόμενο,Αν κ πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια καλή χρονια για όλη σχεδόν την χώρα..

Καλημέρα σε όλους!
Σήμερα είχα την τύχη να ζήσω το μεγαλύτερο μπάσιμο που έχω δει ποτέ μου..Τσίχλες κ κοτσυφια κοπαδακια,Αλλα μεσουρανα κ αλλα χαμηλά..Να μην προλαβενω να γεμίζω..Ένας κακός χαμός..Επιασα το όριο(9 κοτσυφια κ τα υπόλοιπα τσίχλες)..
Από φυσίγγια λίγο από όλα,express 32,nsi gm3 tordo,rocket junior,Τασκωφ cobra...
Ολα μου έδωσαν πουλια,Σε πληθώρα αποστάσεων..
Η πλάκα είναι που έψαχνα μια τσίχλα κ ξαφνικά βλέπω μια μαύρη γάτα απο το πουθενα να την εχει βουτήξει και να τρεχει.sarcastic.
Χαλάλι σου τις λέω,Πήρες κ εσύ το μερτικό σου..:)
Και αυριο κάτι θα εχει..;)
image hosting 20mb
Ωραιος φίλε, στο χρωσταγε το μπασιμο που λέγαμε. Ειδες; για να μην ασχοληθω σοβαρά σήμερα λόγω μπεκατσας, έφτασαν πουλάκια στο νησί σου........my man..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Μεγάλο μπασιμο και σήμερα σε διάρκεια και όγκο πουλιών, κάθησα για 1,5 ωριτσα περίπου αλλά το μέρος λόγω που θα κυνηγουσαμε μετά μπεκατσα ηταν τα πάντα λογκιασμενα, δεν τουφεκισα πολλά πουλιά που δεν θα έβρισκα με τίποτα οπότε τουφεκουσα μόνο σε συγκεκριμένο σημείο, τελικά 5 τουφεκιες εριξα, 2 κοτσύφια μία κιχλα στο σάκο και αλλη μία που τελικά δε βρήκα.

Μεγάλο μπασιμο και σήμερα σε διάρκεια και όγκο πουλιών,
Και να σκεφτείς φίλε ότι το πρωί φύσαγε αερας,λέω σιγά που θα έχει τίποτα,ούτε κ σήκωσα πιασμένα πουλιά..Ομως μόλις ξημέρωσε για τα καλά άρχισαν να εμφανιζονται σε όλα τα ύψη κ όλες τις αποστάσεις..
Πάω στο συγκεκριμένο πόστο από το 2006 κ αυτό δεν το έχω ξαναδεί,ακόμα να συνέλθω...asking.
Και με φίλο που μίλησα από άλλο χωριό(περίπου 20χλμ μακρια) που είχε πάει κυνήγι μου είπε ότι ούτε αυτός έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο..

Καλημέρα σε όλους!
Σήμερα είχα την τύχη να ζήσω το μεγαλύτερο μπάσιμο που έχω δει ποτέ μου..Τσίχλες κ κοτσυφια κοπαδακια,Αλλα μεσουρανα κ αλλα χαμηλά..Να μην προλαβενω να γεμίζω..Ένας κακός χαμός..Επιασα το όριο(9 κοτσυφια κ τα υπόλοιπα τσίχλες)..
Από φυσίγγια λίγο από όλα,express 32,nsi gm3 tordo,rocket junior,Τασκωφ cobra...
Η πλάκα είναι που έψαχνα μια τσίχλα κ ξαφνικά βλέπω μια μαύρη γάτα απο το πουθενα να την εχει βουτήξει και να τρεχει.sarcastic.
image hosting 20mb
Ωρε Τασο ΓΙΓΑΝΤΑ τα εκαψες τη γούνα!
ΠΑντα τετοια φίλε!!

Καλημέρα σε όλους!
image hosting 20mb
είσαι κούκλος αρχηγός και πρώτος
μπράβο φιλαράκι :)

Και να σκεφτείς φίλε ότι το πρωί φύσαγε αερας,λέω σιγά που θα έχει τίποτα,ούτε κ σήκωσα πιασμένα πουλιά..Ομως μόλις ξημέρωσε για τα καλά άρχισαν να εμφανιζονται σε όλα τα ύψη κ όλες τις αποστάσεις..
Πάω στο συγκεκριμένο πόστο από το 2006 κ αυτό δεν το έχω ξαναδεί,ακόμα να συνέλθω...asking.
Και με φίλο που μίλησα από άλλο χωριό(περίπου 20χλμ μακρια) που είχε πάει κυνήγι μου είπε ότι ούτε αυτός έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο..
Και εδώ Τάσο νοτιά είχε από το μεσημερακι παρ'ολα αυτά έμπαιναν από το βράδυ.

Καλημέρα σε όλους!
image hosting 20mb
Ωραιοσ μπραβο Τασο .well done.

Σήμερα η εξόρμηση έλεγε Εύβοια, ενώ παρέα ήταν ο Φίλιππας και ο Τζιμάκος. Κατ'αρχάς χάρηκα πολύ για τη γνωριμία (από κοντά) με τον Τζιμάκο ο οποίος μου έκανε και αυτός την καλύτερη εντύπωση!! Όσον αφορά τώρα τα του κυνηγιού, στο βουνό υπήρχε ένας στρατός από κυνηγούς αλλά καθότι βρεθήκαμε καλά παιδιά στο μέρος μοιραστήκαμε ωραία στο βουνό και κάναμε όλοι το κέφι μας. Από πουλάκια έκανα ένα μέτριο μπάσιμο από κοτσύφια, λίγες τσιχλίτσες και λίγες γερακότιχλες. Δυστυχώς σήμερα είχα πάνω από 10 διαφορετικά ξεπουπουλιάσματα αλλά δεν ανησυχώ καθότι και νέο όπλο είχα στα χέρια μου αλλά και νέο φυσίγγι παραγωγής, Καραμανίδης super kill 28gr. Στην τσάντα έβαλα 2 πουλάκια μόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι τάισα πολλές αλεπούδες δυστυχώς. Τα πουλιά πετούσαν πολύ ψηλά και πραγματικά πρέπει να είδα 10 ακαριαία σκοτώματα και 100 φτερουγαριές. Προς το τέλος είχα πάει βόλτα από το καρτέρι του Φίλιππα να τα πούμε λίγο και εκείνη την ώρα περνάει σφεράτο ένα κοτσύφι βολικά αν και σε μεγάλη ταχύτητα στα 25 μέτρα. Είχα μέσα IC και μπορώ να πω ότι την έφαγε κατάκεντρα την ντουφεκιά βάσει του παφ που έκανε. Ο Φίλιππας είχε την καλοσύνη να με αφήσει να τουφεκίσω εγώ αν και στο καρτέρι του.
Τα είπαμε αρκετά με τα παιδιά και μπορώ να πω ότι το ευχαριστηθηκα πολύ σήμερα παρ'όλη την αστοχία-ξεπουπούλιασμα που είχα...

Καλημέρα σε όλους!
Τασο είσαι δύναμη, μπράβο φίλε!.congrats.

Το σημερινο μετριο μπασημο στα μεσογεια και το απιστευτο απογευματινο με 130 με 150 πουλια σε ολο τον οριζοντα απο τις 15.50 εως 17.40και καλη καρπωση και με 4 χαμενα ειναι αφιερωμενο στον αδικοχαμενο σκυλο και του υποσχομαι εκδικηση με την οργη που εχω.

Σήμερα η εξόρμηση έλεγε Εύβοια, ενώ παρέα ήταν ο Φίλιππας και ο Τζιμάκος. Κατ'αρχάς χάρηκα πολύ για τη γνωριμία (από κοντά) με τον Τζιμάκο ο οποίος μου έκανε και αυτός την καλύτερη εντύπωση!! Όσον αφορά τώρα τα του κυνηγιού, στο βουνό υπήρχε ένας στρατός από κυνηγούς αλλά καθότι βρεθήκαμε καλά παιδιά στο μέρος μοιραστήκαμε ωραία στο βουνό και κάναμε όλοι το κέφι μας. Από πουλάκια έκανα ένα μέτριο μπάσιμο από κοτσύφια, λίγες τσιχλίτσες και λίγες γερακότιχλες. Δυστυχώς σήμερα είχα πάνω από 10 διαφορετικά ξεπουπουλιάσματα αλλά δεν ανησυχώ καθότι και νέο όπλο είχα στα χέρια μου αλλά και νέο φυσίγγι παραγωγής, Καραμανίδης super kill 28gr. Στην τσάντα έβαλα 2 πουλάκια μόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι τάισα πολλές αλεπούδες δυστυχώς. Τα πουλιά πετούσαν πολύ ψηλά και πραγματικά πρέπει να είδα 10 ακαριαία σκοτώματα και 100 φτερουγαριές. Προς το τέλος είχα πάει βόλτα από το καρτέρι του Φίλιππα να τα πούμε λίγο και εκείνη την ώρα περνάει σφεράτο ένα κοτσύφι βολικά αν και σε μεγάλη ταχύτητα στα 25 μέτρα. Είχα μέσα IC και μπορώ να πω ότι την έφαγε κατάκεντρα την ντουφεκιά βάσει του παφ που έκανε. Ο Φίλιππας είχε την καλοσύνη να με αφήσει να τουφεκίσω εγώ αν και στο καρτέρι του.
Τα είπαμε αρκετά με τα παιδιά και μπορώ να πω ότι το ευχαριστηθηκα πολύ σήμερα παρ'όλη την αστοχία-ξεπουπούλιασμα που είχα...
Εγω παντος δεν χαρικα καθολου αφου σκεφτομαι να ξανα να μην ερθω μαζι σας...................yelling.ποτε θα ξαναπαμε ε? .sarcastic.Μανο δεν εχω λογια σε ευχαριστω για την παρεα και εσενα αλλα και τον φιλλιπο που ητανε διπλα μου και μου εδινε συμβουλες .hunter.και ευχομαι με την πρωτη ευκαιρια εγω μεσα .shake hands.

Μπραβω ρε παιδια να περνατε παντα ωραια ......παντος οποιος θελει ειμαι διαθεσιμος για παρεα για καμια εξορμηση να γνωριστουμε κιολας !!!
ΑΓΓΕΛΙΑ......!!!!!!
Κηνυγος μονος ψαχνει συνοδοιπορους κηνυγους με στοχο κηνυγετικες περιπλανησεις και μετα ....οτι θελει προκηψει..!!.bbq. .sarcastic.

Ακούγεται λίγο άκυρο αυτό που θα ρωτήσω αλλά μήπως εκεί που κάτσατε ήρθε και πάρκαρε ένα Bmw από πίσω σας πριν ξημερώσει??

Καλημέρα σε όλους!
image hosting 20mb
γεια σου τασαρε εξολοθρευτη
.congrats..congrats..congrats.

ο θεος ητανε απο μια μερια απλοχερος μαζι μας σημερα αλλα απο την αλλη και ολιγον στερητικος.ας μην ειμαστε ομως αχαριστοι.απογευματινο λοιπον σημερα με το μεγαλο γιο και το μπαρη μου.φυσιγγια λαμπρο τορντο πορτοκαλι για μενα και το μπαρη μου και ευρωμικτες για τον γιο.ο καιρος νοτια με απνοια και αφορητη υγρασια ετσι ωστε να κανει την μυτη των σκυλων δυσλειτουργικη κι εμας μουσκιδι στον ιδρωτα.αποτελεσμα 43 πουλια οι 3 μας απο τα οποια χασαμε τα 14 και πηραμε 29 στο χερι
GB4NfgI.jpg

Status
Not open for further replies.
Back