Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ηρθε τελευταιος ο τριμ@λ@κ@ς κι εκατσε μπροστα μας.Απο ευγενεια δεν ειπαμε τιποτα,χωρια που ηταν εκτος βεληνεκους απο εκει που εμπαιναν τα πουλια.
Εριξε σε ΟΛΑ τα πουλια που ερχονταν στα καρτερια μας!!Μας εσπασε τα νευρα για να μην πω τιποτα αλλο!!
Μας χαλασε τη μερα ο βλακας!
Κριμα γιατι ηταν μια καλη, απο μπασιμο,μερα....
Εμπαιναν και κοτσυφια.Οι ουραγοι...
αυτον το μαλακα ευτυχως τον γλυτωσαμε σημερα

ΒΑ Αττική σήμερα είδαμε πουλάκια, μπάσιμο μάλλον προς το μέτριο, τουλάχιστον συγκριτικά με αυτά που είδαν οι φίλοι από τα βόρεια, αρκετά πουλάκια ψηλωμένα, και αρκετά κοτσύφια. Αύριο λογικά θα έχει πουλιά και πάλι.

Ηρθε τελευταιος ο τριμ@λ@κ@ς κι εκατσε μπροστα μας.Απο ευγενεια δεν ειπαμε τιποτα,χωρια που ηταν εκτος βεληνεκους απο εκει που εμπαιναν τα πουλια.
Εριξε σε ΟΛΑ τα πουλια που ερχονταν στα καρτερια μας!!Μας εσπασε τα νευρα για να μην πω τιποτα αλλο!!
Μας χαλασε τη μερα ο βλακας!
Κριμα γιατι ηταν μια καλη, απο μπασιμο,μερα....
Εμπαιναν και κοτσυφια.Οι ουραγοι...
Γιαννη κακως επιτρεπεις τετοιες συμπεριφορες
Με χαλαρες κουβεντες του εξηγεις οτι το σημειο ειναι πιασμενο και αν δεν το καταλαβει με το καλο του καταστρεφεις και εσυ με την σειρα σου την εξορμηση του
Αυτη την μαγκια οτι ερχομαι και καθομαι διπλα σου χωρις καν να σε ρωτησω εγω δεν την δεχομαι
Την προηγουμενη Κυριακη πηγαμε για λαγο με τον Πατερα μου
Φτανουμε πριν το ξημερωμα και αρχιζουμε να ετοιμαζουμε τα συνεργα
Ξαφνικα εμφανιζεται ενας τυπος με την παρεα του
μας προσπερναει στο χωματοδρομο που ειχαμε αραξει και σταματαει στα 50 μετρα ποιο κατω
Κατεβαινουν απο το τζιπ και αρχιζουν να ετοιμαζονται
Τους πλησιαζω και αφου τους καλημερισα
τους εξηγησα οτι το μερος ειναι πιασμενο πριν ερθουν αυτοι
Απαντηση :
Εμεις σημερα αποφασισαμε να κυνηγησουμε λαγο εδω οποτε δυσκολα θα φυγουμε
Οκ τους λεω και εγω μολις τωρα αποφασισα να κυνηγησω τσιχλες αντι για λαγο με οτι αυτο συνεπαγεται
Δηλαδη μου λεει ?
Δηλαδη του λεω θα παρει φωτια η καννη απο τις τουφεκιες που θα ριχνω στον αερα και αν μπορεσουν τα σκυλια σου να στρωσουν ντορο εμενα να μου σφυριξεις
Τρελα εσυ τρελα και εγω
Μεχρι να γυρισω στο αμαξι τα ειχαν μαζεψει και την ειχαν κανει με ελαφρα
Ετσι θελουν κατι τετοιοι

Εχεις δικιο Κωστα!
Δεν εχω ομως την διαθεση να χαλαστω!Ισα ισα!
Ειχε μια λογικη να κατσει εκει και να τουφεκαει πουλια με συγκεκριμενη πορεια.Γι' αυτο και δεν του ειπα τιποτα απο το πρωι!
Αυτος ομως,οτι εβλεπε το τουφεκαγε οπου κι αν ηταν.
Τελος παντων.Παει στα πολλα κι αυτο!:)

Χορτασε το μάτι μου σημερα εκανα καποιες απιστευτες τουφεκιες απο ψηλωμενα πουλια που περασαν απο 3 καρτερια μπροστα μου αλωβητα. 7 τσιχλες 2 κοτσυφια.Πηρα μονο μια ζωντανη. Ειδα σε καποια φαση μεσουρανα 2 30 αρια κοπαδια γερακοτσιχλες.Αρκετα κοτσυφια και αρκετες τσιχλες σε απαγορευτικα υψη.

http://m.imgur.com/xX5t1XJ

Είπα να εκμεταλλευτώ την αλλαγή ώρας και βγήκα μια πρωινή βόλτα μέχρι να πάω στην δουλειά. Λόγο άγνοιας τοποθεσιών και καρτεριών διαλέγω απο τον χάρτη και ότι κάτσει.... Πήγα προς Καπανδρίτι , πέρασα το χωριό και πήρα τον δρόμο για Κάλαμο και βγήκα σε ένα ξέφωτο μέσα στο βουνό. Κατάλαβα οτι δεν είχα κάνει καλή επιλογή τοποθεσίας όσο πήγαινα στον χωματόδρομο και δεν βρήκα ούτε ένα αυτοκίνητο.... Δεν είχα την πολυτέλεια να ψάξω για κάτι καλύτερο οπότε βγήκα και ετοιμάστηκα . Πέρασαν κάποια πουλάκια τα περισσότερα ψηλά , κατάφερα ,έναν κότσυφα που ήρθε κατά μέτωπο και μετά που περπάτησα για να δω το μέρος και μια τσιχλίτσα. Στα καρτέρια προς Κάλαμο γινόταν μάχη.

Καλημέρα σε όλους!
Σήμερα είχα την τύχη να ζήσω το μεγαλύτερο μπάσιμο που έχω δει ποτέ μου..Τσίχλες κ κοτσυφια κοπαδακια,Αλλα μεσουρανα κ αλλα χαμηλά..Να μην προλαβενω να γεμίζω..Ένας κακός χαμός..Επιασα το όριο(9 κοτσυφια κ τα υπόλοιπα τσίχλες)..
Από φυσίγγια λίγο από όλα,express 32,nsi gm3 tordo,rocket junior,Τασκωφ cobra...
Ολα μου έδωσαν πουλια,Σε πληθώρα αποστάσεων..
Η πλάκα είναι που έψαχνα μια τσίχλα κ ξαφνικά βλέπω μια μαύρη γάτα απο το πουθενα να την εχει βουτήξει και να τρεχει.sarcastic.
Χαλάλι σου τις λέω,Πήρες κ εσύ το μερτικό σου..:)
Και αυριο κάτι θα εχει..;)
image hosting 20mb

Σήμερα μάγκες μου ο Βαρδάρης μας τα χάλασε.
Τουλάχιστο 5-6 τα μποφόρ και μπάσιμο μηδέν.
Είχαμε την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί από εχθές αλλά μείναμε με την ελπίδα.
Ευτυχώς έσωσαν την παρτίδα οι πιασμένες από τις προηγούμενες μέρες τσαρτσάρες και κοτσύφια και κάναμε 4 άτομα καμιά δεκαριά πουλιά.
Πάντα θυμάμαι ότι έκανε ένα μπάσιμο στις αρχές του Νοέμβρη.Φέτος όμως δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Σήμερα μάγκες μου ο Βαρδάρης μας τα χάλασε.
Τουλάχιστο 5-6 τα μποφόρ και μπάσιμο μηδέν.
Είχαμε την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί από εχθές αλλά μείναμε με την ελπίδα.
Ευτυχώς έσωσαν την παρτίδα οι πιασμένες από τις προηγούμενες μέρες τσαρτσάρες και κοτσύφια και κάναμε 4 άτομα καμιά δεκαριά πουλιά.
Πάντα θυμάμαι ότι έκανε ένα μπάσιμο στις αρχές του Νοέμβρη.Φέτος όμως δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.
Να εισαι υπαρχει και ουρα στα μπασιματα

Καλημέρα σε όλους!
Σήμερα είχα την τύχη να ζήσω το μεγαλύτερο μπάσιμο που έχω δει ποτέ μου..Τσίχλες κ κοτσυφια κοπαδακια,Αλλα μεσουρανα κ αλλα χαμηλά..Να μην προλαβενω να γεμίζω..Ένας κακός χαμός..Επιασα το όριο(9 κοτσυφια κ τα υπόλοιπα τσίχλες)..
Από φυσίγγια λίγο από όλα,express 32,nsi gm3 tordo,rocket junior,Τασκωφ cobra...
Η πλάκα είναι που έψαχνα μια τσίχλα κ ξαφνικά βλέπω μια μαύρη γάτα απο το πουθενα να την εχει βουτήξει και να τρεχει.sarcastic.
image hosting 20mb
Γεια σου Άρχοντα Τάσο.

Καλημέρα σε όλους!
image hosting 20mb
Γεια σου Τασαρα με τα ωραια σου!
Την ξεκαπνισες την 9200!

Καλημέρα σε όλους!
image hosting 20mb
Πάντως η μάυρη γάτα δε σου φερε ατυχήα

Πολυ μαυριλα Γιαννη,Αφου τα ξέρεις..Λερωσα κάμποσα πανιά...sarcastic.
Αύριο έχει δυο καννες..:)
Τασο,ΜΟΝΟ σκουπισμα!
ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ!
Θα γινει λασπη, με τα αερια και θα σε μουρλανει στην εμπλοκη!
Συρματακι ψιλο και τριψιμο την αποθηκη και τα δαχτυλιδια.Μετα σκουπισμα με πανι και....ετοιμος!
Στην αρχη σκουπισμα με χαρτι κουζινας,για να μην χαλας πανακια.

Καλημέρα σε όλους!
image hosting 20mb
Τάσο άφησε να κατέβει και τιποτα .sarcastic.
Μπράβο μάγκα μου , θα εχει και αύριο;)

Εχω φιλαράκι ο οποίος ειναι πωλητής σε μεγαλη εταιρεια και κανονίζει καθε χρόνο τέτοια εποχή να δουλεύει στην Ηπειρο για να ειναι στα καρτέρια της Πρέβεζας .
Από την Τρίτη παλεύει να γυρίσει στην Αθήνα αλλά δεν τον άφηναν τα πρωτοφανή μπασίματα .
Το τρελό ειναι οτι έκανε νούμερα και στα απογευματινά.
Μόλις σήμερα κατάφερε και ξεκόλλησε μιλώντας για το καλυτερο μπάσιμο που εχει δει ποτέ του ( και εχει δει αρκετα).

Προφανώς φέτος το Δυτικό τόξο είχε την τιμητική του , οχι οτι και η υπόλοιπη Ελλαδα πήγε πισω , ίσως με την Αττική να ήταν η πιο "αδικημένη".

Για κανά μήνα θα τις ψιλοχάσουμε , δουλειά θα κάνουν τα περπατητά και θα περιμένουμε καποια σοβαρή αλλαγή του καιρου με κρύα και χιόνια .

Ελπίζω να μείνουν στην χώρα έστω και τα μισά ....και θα περάσουμε καλά;)

Status
Not open for further replies.
Back