Για μένα αυτό το 4ήμερο ήταν από τα χειρότερά μου από κυνηγετική άποψη. Όλα στραβά κι ανάποδα ... Μόνο απογευματινά πήγα, γιατί είχα και δουλειές, αλλά τέτοια αστοχία μόνο άλλη μια φορά θυμάμαι στη ζωή μου. .hit.
Την Τετάρτη που πήγα στο χωριό, πήγα στο καρτέρι κατά τις 5.30 Τίποτα... Μόνο μετά τις 6.20 περίπου περάσανε 4-5 όλες κι όλες, κοντά - μακριά. Την πρώτη που τουφέκισα την πήρα... Αργότερα έριξα σε άλλη μια, αλλά αστόχησα και με τις δυο κάννες ...

Δεν πέρασε άλλη κι έφυγα ...
Την Πέμπτη πήγα από τις 4.30 ... Απελπισία να περιμένω και να μην περνά τίποτα ... κι άρχισα να εκνευρίζομαι ... Κάποια στιγμή πέρασε μια μακριά μου. Αλλάζω θέση, πάλι τίποτα !!! Το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο ... κι ο εκνευρισμός στα ύψη! Αλλάζω πάλι θέση... Τελικά μετά τις 6.20 άρχισαν να φαίνονται μερικές αραιά - αραιά. Τουφέκισα 6, στις 4 πρώτες από 2 βολές ... και δεν χτύπησα καμιά !!!

Την Παρασκευή, κι ενώ όλο το απόγευμα ο καιρός ήταν καλός, την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω σκοτείνιασε, μαύρισε κι άρχισε να ψιχαλίζει ... και έτσι έκατσα μέσα. Η ειρωνεία είναι ότι τελικά δεν έβρεξε !!! ... Το τι καντήλια κατέβασα δεν λέγεται ... .kkk.
Χθες το απόγευμα πήγα πάλι κατά τις 5.30. Ενώ ο καιρός ήταν καλός, μόλις έφτασα στο καρτέρι άρχισε να βρέχει! Ευτυχώς είχα πάρει ομπρέλα μαζί μου, δια παν ενδεχόμενο ... Στεκόμουν με την ομπρέλα στο ένα χέρι και το δίκαννο στο άλλο, δεν περνούσε τίποτα, κάπνιζα και έβριζα !!! Κάποια στιγμή προς το σούρουπο σταμάτησε η βροχή κι έριχνε μόνο αραιές ψιχάλες, και περάσανε πάλι μερικά πουλιά ... Αλλά επαναλήφθηκε το ίδιο ακριβώς σκηνικό: Τουφέκισα 6, συνολικά 10 φυσίγγια και δεν πήρα ούτε πούπουλο!!! .buy buy.Άι σιχτίρ τα κωλόπουλα ...
Είμαι σκασμένος, απογοητευμένος, εκνευρισμένος, ακόμη το φυσώ και δεν κρυώνει... Τι τόθελα να πάρω το δίκαννο; Άδικα το κουβάλησα στο χωριό. Ξόδεψα σχεδόν 1 κουτί (23) φυσίγγια και πήρα 1 τσίχλα !!! Με το μονόκαννο αποκλείεται να τα πήγαινα χειρότερα. Και να μην έπαιρνα περισσότερα πουλιά (που πιστεύω 3-4 θα τα έπαιρνα), θα είχα ξοδέψει τα μισά φυσίγγια !!!
Το επόμενο σ/κ θα πάω με το μονόκαννο, είτε το 12αρι Baikal, είτε το 16αρι Cooey, αναλόγως τα κέφια μου. Δίκαννο ή/και καραμπίνα δεν ξαναβγαίνουν παρά μόνο αργότερα που θα έχει φτιάξει η ψυχολογία μου, κι αν θα έχει αξιόλογο αριθμό πουλιών στην περιοχή ............