Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ρεπό σήμερα και πήγαμε με Τζίμη με σκοπό 8.15 να έχουμε κάνει το όριο .ha ha ha.
3 κοτσύφια μπήκαν και 1 τσίχλα
φούτσεεεεεεεεεεες τελικά .kkk.

Στις 8:20 έβγαιναν από τον φούρνο τα πιροσκί; .sarcastic.

χρηστο το πρωι 6 παρα 10 που πηγαμε να παρουμε καφε δεν ειχαν βγει αλλα χτυπησαμε απο μια τυροπιτουλα.victory.
Ωραίοι για το πριν από το κυνήγι! Αλλά και το μετά με απασχολεί.
Αυτό το 8:15 με παραξένεψε. Σκέφτηκα ότι ο μόνος λόγος για να βάλετε αυτό το χρονικό όριο είναι τα πισροσκί.... .sarcastic.

Σήμερα η εξόρμηση έλεγε Εύβοια, ενώ παρέα ήταν ο Φίλιππας και ο Τζιμάκος. Κατ'αρχάς χάρηκα πολύ για τη γνωριμία (από κοντά) με τον Τζιμάκο ο οποίος μου έκανε και αυτός την καλύτερη εντύπωση!! Όσον αφορά τώρα τα του κυνηγιού, στο βουνό υπήρχε ένας στρατός από κυνηγούς αλλά καθότι βρεθήκαμε καλά παιδιά στο μέρος μοιραστήκαμε ωραία στο βουνό και κάναμε όλοι το κέφι μας. Από πουλάκια έκανα ένα μέτριο μπάσιμο από κοτσύφια, λίγες τσιχλίτσες και λίγες γερακότιχλες. Δυστυχώς σήμερα είχα πάνω από 10 διαφορετικά ξεπουπουλιάσματα αλλά δεν ανησυχώ καθότι και νέο όπλο είχα στα χέρια μου αλλά και νέο φυσίγγι παραγωγής, Καραμανίδης super kill 28gr. Στην τσάντα έβαλα 2 πουλάκια μόνο αλλά είμαι σίγουρος ότι τάισα πολλές αλεπούδες δυστυχώς. Τα πουλιά πετούσαν πολύ ψηλά και πραγματικά πρέπει να είδα 10 ακαριαία σκοτώματα και 100 φτερουγαριές. Προς το τέλος είχα πάει βόλτα από το καρτέρι του Φίλιππα να τα πούμε λίγο και εκείνη την ώρα περνάει σφεράτο ένα κοτσύφι βολικά αν και σε μεγάλη ταχύτητα στα 25 μέτρα. Είχα μέσα IC και μπορώ να πω ότι την έφαγε κατάκεντρα την ντουφεκιά βάσει του παφ που έκανε. Ο Φίλιππας είχε την καλοσύνη να με αφήσει να τουφεκίσω εγώ αν και στο καρτέρι του.
Τα είπαμε αρκετά με τα παιδιά και μπορώ να πω ότι το ευχαριστηθηκα πολύ σήμερα παρ'όλη την αστοχία-ξεπουπούλιασμα που είχα...
Σας ευχαριστω και εγω για την ομορφη παρεα σας.Χαρηκα που τα ειπαμε και με τον Δημητρη.Το δικανακι του ειναι κοσμημα.....
Ελπιζω να μην πραξεις την υποσχεση δημητρη και να μας ξανακανεις την χαρη να ντουφεκισουμε πλαι πλαι....

Last edited:
Φιλος,ερχομενος απο Χανια προς Πειραια προχτες το βραδυ,ειδε ενα θεαμα εντυπωσιακο,οπως μου ειπε!
100νταδες πουλια πετουσαν διπλα στο πλοιο και πολλα απο αυτα προσπαθουσαν να "πιασουν",πανω σ'αυτο!Οσο φαινονταν απο τα φωτα του πλοιου εβλεπε πουλια!!!
Βρηκε κι ενα ψοφιο πανω στο καταστρωμα.Δεν μπορεσε να καταλαβει αν χτυπησε καπου η παρεδωσε απο εξαντληση...
Τα πουλια ηταν τσιχλες.Δεν τα γνωριζε,μπηκε ομως σε ιστοσελιδα και το επιβεβαιωσε με βαση αυτο που βρηκε νεκρο!
Προφανως τα πουλια ηταν κουρασμενα και γυρισαν κοντρα στη ροτα τους,για να ακουμπησουν καπου...
Αυτο εγινε γυρω στη 02:00.

Φιλος,ερχομενος απο Χανια προς Πειραια προχτες το βραδυ,ειδε ενα θεαμα εντυπωσιακο,οπως μου ειπε!
100νταδες πουλια πετουσαν διπλα στο πλοιο και πολλα απο αυτα προσπαθουσαν να "πιασουν",πανω σ'αυτο!Οσο φαινονταν απο τα φωτα του πλοιου εβλεπε πουλια!!!
Βρηκε κι ενα ψοφιο πανω στο καταστρωμα.Δεν μπορεσε να καταλαβει αν χτυπησε καπου η παρεδωσε απο εξαντληση...
Τα πουλια ηταν τσιχλες.Δεν τα γνωριζε,μπηκε ομως σε ιστοσελιδα και το επιβεβαιωσε με βαση αυτο που βρηκε νεκρο!
Προφανως τα πουλια ηταν κουρασμενα και γυρισαν κοντρα στη ροτα τους,για να ακουμπησουν καπου...
Αυτο εγινε γυρω στη 02:00.
θα τα καλοσωρισω δεοντως για να δουνε ρε παιδι μου την κρητικη φιλοξενια οχι τιποτα αλλο
.buy.

Στο σημερινό κυνήγι μπεκάτσας είδα πολλά πιασμένα κιχλοκότσυφα, ειδικά σε κάποια σημεία που κρατάνε υγρασία έβγαιναν με το κιλο......sarcastic.
Μέχρι της 08:30 περίπου έμπαιναν και λίγα πουλιά. Δύο τρία άτομα που ήταν εκεί γυρω μου εριξαν κάμποσες τουφεκιες.
Επίσης στο ξημέρωμα βγήκαν αρκετά πουλιά.

Στο σημερινό κυνήγι μπεκάτσας είδα πολλά πιασμένα κιχλοκότσυφα, ειδικά σε κάποια σημεία που κρατάνε υγρασία έβγαιναν με το κιλο......sarcastic.
Για αυτό τα κοτσυφια αγαπάνε τόσο πολύ την φτερη.xm.
Μάλλον κρατάει υγρασία από κάτω κ μπορούν σκαλιζουν...xm.

Για αυτό τα κοτσυφια αγαπάνε τόσο πολύ την φτερη.xm.
Μάλλον κρατάει υγρασία από κάτω κ μπορούν σκαλιζουν...xm.
Από κοντά και οι κιχλες Τάσο, ακόμα δεν έχει ωριμάσει ή ελιά οπότε την πέφτουνε στο σκάλισμα.

Καλησπερα πρωτο πρωινο κυνηγι μετα απο αρκετες ημερες κυνηγετικης απραξιας λογω εργασιας.Αρκετα πουλια στα οποια πετουσαν το πρωι πολυ ψηλα και στη συνεχεια λιγο χαμηλοτερα.Χτυπησα 12 πουλια συνολο βρηκα τα 8. τσοκ lf kicks smoke και xx full colonial elite ported .Τα πουλια νεκρα με πολλαπλα τραυματα.image hosting over 5mbimage hosting over 5mb

Από κοντά και οι κιχλες Τάσο, ακόμα δεν έχει ωριμάσει ή ελιά οπότε την πέφτουνε στο σκάλισμα.
Αυτα που λεγαμε,Γιαννη!
Βροχες που εχουν προηγηθει-Λασπη στο ραμφος-Καλη τσιχλοχρονια!
Με την προυποθεση πως θα μπουν πουλια....;)

Σας ευχαριστω και εγω για την ομορφη παρεα σας.Χαρηκα που τα ειπαμε και με τον Δημητρη.Το δικανακι του ειναι κοσμημα.....
Ελπιζω να μην πραξεις την υποσχεση δημητρη και να μας ξανακανεις την χαρη να ντουφεκισουμε πλαι πλαι....
Aυτο ειναι το μονο σιγουρο σιγα μην ξαναερθω μαζι σας..........για καφε αν ειναι για .hunter.1μεσα με .bike Φιλιπε και εγω χαρικα πολυ
για την παρεα και την γνωριμια και ευχομαι να ειμαστε καλα να βρισκομαστε στην φυση.....για αυτο που αγαπαμε

Ο καρπος της ελιας εδω σε μας ωριμαζει φυσιολογικα τον Δεκεμβρη και συνηθως μετα τις 20-25 του μηνα εχει γλυκανει αρκετα για τις τσιχλες. Φετος ομως επειδη υπαρχει μεγαλο προβλημα με το δακο πολλες ελιες μαυριζουν προωρα και πεφτουν. Δεν ξερω ομως αν τις τρωνε αυτες οι τσιχλες

Σημερα ο πατερας μου πηγε απο Θηβα μερια μονος του. Μου ειπε οτι για μια ωρα γινοταν της κακομοιρας απο μπασιμο τσιχλοκοτσυφα, δεν ηταν σε πολυ καλη μερα ο ιδιος ομως και χτυπησε 6 καθοτι περνουσαν και ψηλα.Την ιδια ωρα εγω εβγαινα απ το μετρο στο Ελληνικο και οπως κοιταζω τον ουρανο βλεπω 5 μαζι ψηλα πηγαιναν προς τα πανω...

Status
Not open for further replies.
Back