Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα ο πατερας μου πηγε απο Θηβα μερια μονος του. Μου ειπε οτι για μια ωρα γινοταν της κακομοιρας απο μπασιμο τσιχλοκοτσυφα, δεν ηταν σε πολυ καλη μερα ο ιδιος ομως και χτυπησε 6 καθοτι περνουσαν και ψηλα.Την ιδια ωρα εγω εβγαινα απ το μετρο στο Ελληνικο και οπως κοιταζω τον ουρανο βλεπω 5 μαζι ψηλα πηγαιναν προς τα πανω...
Προς τα ΚΑΤΩ ηθελες να πεις ετσι? .my man.

Λιγα πραματα εδω, ο φιλος που παμε μαζι σταθηκε πιο τυχερος και πηρε 3, εγω κουλουρακι. Πολυ λιγα μπασιματιαρικα πουλια, και τα περισσοτερα ερχοντουσαν απο διαφορες διευθυνσεις οποτε σε επιαναν ανετα κοροιδο. Μεχρι και την ωρα που εφυγα απο το καρτερι, ο Ευριπιδης ειχε κανει και αυτος 3 πουλια.

Ίδιος κωλοκαιρος με χθες αλλά είπα να βγω,Εξάλλου ένα τσιγάρο δρόμος είναι..Καμιά δεκαριά πουλιά είδα όλα..Τουφεκισα μια τσίχλα κ έναν κότσυφα κ τα πηρα..
Ένα κοπαδακι καμιά 20αρια ψαρονια μου περασαν τραβερσατα κ έριξα δυο μπηχτες,το κοπάδι συνέχισε πορεία κ μετά από λίγα μέτρα ξεκρεμασαν δυο..(κλασσικό φαινόμενο..)
Αν και δεν είχα ορατότητα υπολόγισα που περίπου έπεσαν κ τα βρήκα..
Φέτος είμαι πολύ τυχερός στην ανεύρεση τον θηραμάτων μιας κ το μέρος που κυνηγάω έχει λογγωσει αρκετά..(Να με δείτε να αφήνω το τουφέκι κάτω κ να μπενω στα πυκνά μπουσουλωντας...sarcastic..sarcastic.)
Μια δεντροτσιχλα αν κ πέρασε βολικά κατάφερα να την δω τελευταία στιγμή κ ενώ είχε απομακρυνθεί αρκετά..Την χαιρέτησα όμως με δυο τουφεκιες..:p
how to screen capture

Σήμερα ΒΑ Αττική είχε αρκετά πουλιά. Μπασιμο κανονικό, όχι τρελά πράγματα. Κυρίως τσιχλες και λιγότερα κοτσυφια και στο τέλος καμποσες τσαρτσαρες. Γενικά πετουσαν μεσουρανα με λίγα να προσφέρουν εύκολες τουφεκιές. Εγώ βρέθηκα στη χειρότερη σκοπευτικη μου ημέρα έως τώρα. Μόλις 3 πουλιά κατάφερα με δυομιση κουτιά φυσιγγια. Άμα σε πάρει από κάτω δύσκολευει πολύ μετά η κατάσταση. Μια είναι η συνταγή... Keep shooting!!!

Φιλος,ερχομενος απο Χανια προς Πειραια προχτες το βραδυ,ειδε ενα θεαμα εντυπωσιακο,οπως μου ειπε!
100νταδες πουλια πετουσαν διπλα στο πλοιο και πολλα απο αυτα προσπαθουσαν να "πιασουν",πανω σ'αυτο!Οσο φαινονταν απο τα φωτα του πλοιου εβλεπε πουλια!!!
Βρηκε κι ενα ψοφιο πανω στο καταστρωμα.Δεν μπορεσε να καταλαβει αν χτυπησε καπου η παρεδωσε απο εξαντληση...
Τα πουλια ηταν τσιχλες.Δεν τα γνωριζε,μπηκε ομως σε ιστοσελιδα και το επιβεβαιωσε με βαση αυτο που βρηκε νεκρο!
Προφανως τα πουλια ηταν κουρασμενα και γυρισαν κοντρα στη ροτα τους,για να ακουμπησουν καπου...
Αυτο εγινε γυρω στη 02:00.
Τελικα οι τσιχλες,αποδειχτηκαν ......ορτυκια!
Ηθελα να ηξερα πως το διασταυρωσες,του ειπα!.what.
Σημερα,η Μανη ειχε πααααρα πολλα πουλια!Για ορτυκια μιλαμε και αυτη τη φορα,μου το ειπε κυνηγος!:)
Η φωτο απο την "τσιχλα"[url=https://postimg.org/image/xp8hgvlfz/]how to capture screen[/URL]....

Κι ομως προς τα πανω...Απο θαλασσα προς κηφισια!

Αντε παλι.... βρε Τασο. Που ειναι η Κυπρος ρε φιλε? Προς τα κατω πανε ειπαμε!!!! Και αμα μερικα πουλια τα βλεπεις να πηγαινουν προς τα πανω....εσυ να λες προς τα κατω....γιατι αμα ακουω τη λεξη πανω τρελλενομαι!!!!! Με πιανεις τωρα ετσι????? Τελικα φιλε Τασο τα πουλια που ειδες που πηγαιναν? Πανω ή ΚΑΤΩ???? .threat.

Αντε παλι.... βρε Τασο. Που ειναι η Κυπρος ρε φιλε? Προς τα κατω πανε ειπαμε!!!! Και αμα μερικα πουλια τα βλεπεις να πηγαινουν προς τα πανω....εσυ να λες προς τα κατω....γιατι αμα ακουω τη λεξη πανω τρελλενομαι!!!!! Με πιανεις τωρα ετσι????? Τελικα φιλε Τασο τα πουλια που ειδες που πηγαιναν? Πανω ή ΚΑΤΩ???? .threat.
Κατω δαγκωτό Αχιλλέα! ;)

απογευματινο χαλια σημερα.στο καρτερι που πηγαμε να κατσουμε καθοταν ενας μπαρμπας ο οποιος μας χαλασε ολη τη δουλεια.ρε παιδια πρεπει να περασανε τουλαχιστον 60 πουλια πανω απ το κεφαλι του και αναθεμα και τουφεκισε τις 5 κι εννοειτε οτι δεν πηρε καμμια.τεσπα κατσαμε λιγο παραπερα λιγο ψιλοχαλια γιατι δυστυχως ετσι που εγινε χαλαγα τα πουλια του μπαρη μου αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως εμενα μου ερχοτανε απο μπροστα και τα δικα του απο αριστερα.εγω ομως τουφεκουσα πρωτος και με το μπαμ τα δικα του στριβανε.μου βγηκανε περιπου 40 πουλια μαζεμενα και στο θεο απο τις 5.45 εως τις 5.55 κατεβασα 4 και βρηκα τις 2.κι ο μπαρης 4 και βρηκε τις 3.αυριο το πρωι μαλλον θα πινω καφεδακι με τον jack daniels.ακουει????????????

απογευματινο χαλια σημερα.στο καρτερι που πηγαμε να κατσουμε καθοταν ενας μπαρμπας ο οποιος μας χαλασε ολη τη δουλεια.ρε παιδια πρεπει να περασανε τουλαχιστον 60 πουλια πανω απ το κεφαλι του και αναθεμα και τουφεκισε τις 5 κι εννοειτε οτι δεν πηρε καμμια.τεσπα κατσαμε λιγο παραπερα λιγο ψιλοχαλια γιατι δυστυχως ετσι που εγινε χαλαγα τα πουλια του μπαρη μου αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως εμενα μου ερχοτανε απο μπροστα και τα δικα του απο αριστερα.εγω ομως τουφεκουσα πρωτος και με το μπαμ τα δικα του στριβανε.μου βγηκανε περιπου 40 πουλια μαζεμενα και στο θεο απο τις 5.45 εως τις 5.55 κατεβασα 4 και βρηκα τις 2.κι ο μπαρης 4 και βρηκε τις 3.αυριο το πρωι μαλλον θα πινω καφεδακι με τον jack daniels.ακουει????????????
Γιατι δεν εκατσες πισω απο τον μπαρμπα? .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back