Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά πως είδες το 32αρι λαμπρο και το 11αρι σκάγι?
τι να σου πω ρε τασο.δεν εχω βγαλει ακρη ακομα γιατι δεν το εριξα στο πινακα αλλα και αυτα μαλλον μπαλα τα παει η συγκεκριμενη κανη.παντως ειναι παρα πολυ μαλακο στην ανακρουση και χωρις ιδιαιτερο κροτο.αν ριξω καμμια πρωινη οσο θα πηγαινω στα μπασιματα θα τη βαλω φωτο να τη μελετησουμε.παντως ειναι πολυ μαλακο φυσιγγι και καλοφτιαγμενο.θα δωσω ενα στο βικτωρα για σφαξιμο και αναλυση

Καλησπέρα στην παρέα.
Εκπληκτική μέρα σήμερα με πάρα πολλά πουλιά.
Είχα πολλά χρόνια να δω να μπαίνουν τόσες τσαρτσάρες.
Τα κοτσύφια πάντως πρέπει να είναι πίσω διότι μπήκαν αλλά όχι σε μεγάλους αριθμούς.
Εγώ λόγο κόσμου κάθισα σε δεύτερο καρτέρι αλλά δεν με εμπόδισε να πάρω 16 πουλάκια.
Τα 9 όμως στο χέρι.:( (Τρις τσαρτσάρες,μια κεδρότσιχλα,τέσσερις κοινές και ένας κότσυφας)
Πήρα και μια φάσσα η οποία εκεί που πήγε και έπεσε ούτε σκύλος δεν έμπαινε...έφαγα πάνω από μισή ώρα στο να προσπαθώ να χωθώ μες τις αγριοτριανταφυλλιές και τα κέδρα αλλά δεν μπόρεσα να προσεγγίσω το σημείο.Με στεναχώρησε πολύ το γεγονός των χαμένων θηραμάτων (και) σήμερα.
2qx6t8l.jpg

Υ.Γ Από την φωτό λείπουν μια τσαρτσάρα και ένας κότσυφας τα οποία τα βρήκα εκ των υστέρων σε μια απέλπιδα προσπάθεια μου ανεύρεσης τους.

και αυτα μαλλον μπαλα τα παει η συγκεκριμενη κανη
Kαι ολες οι κλειστές καννες πιστευω,Γιατί έχει κ αυτό διασπορεα με πτερύγια έχει..Η λύση για αυτές τις καννες είναι η direct η έλικας..Η αλλιώς τα Μαξ του Βίκτωρα...my man..sarcastic..sarcastic.

Kαι ολες οι κλειστές καννες πιστευω,Γιατί έχει κ αυτό διασπορεα με πτερύγια έχει..Η λύση για αυτές τις καννες είναι η direct η έλικας..Η αλλιώς τα Μαξ του Βίκτωρα...my man..sarcastic..sarcastic.
Εχεις βαρεσει ποτε με ελικα να δεις που κοβει??

Τησ που........σ σημερα εξερετικα μπασιματα εκατοντάδες τα στιχλοκοτσιφα και πηγα μετα τησ 8 λογο προινου στε παπια.παρα το ψιλιβροχω εμπεναν ασταματητα οριο σε μια ωρα.χρονια εχω να δω τετοιο περασμα και με οπλο με λαθοσ κο κοντακι
Που έγινε αυτό το μπασιμο ρε παιδιά Δ Ευρυτανία σήμερα ειχε πολύ αερα κ δεν πετουσε τιποτα γμτ

Δυο μαζι μου ερχοντουσαν στρωτα για την τσαντα..Το ενα πεφτει ξερο σε κοντοπουρναρα και το αλο την γλυτωσε χαρη στην εμπλοκη της auto (πως το παθε πρωτη φορα της ξανασυμβαινει)

ΥΓ Αν βλεπαται κυνηγο να ψαχνει τις τσιχλες του με σκυλο μποξερ,και να του τις βρισκει τι θα λεγαται ?

Να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του Ηλία και του Γιωργου, μεγαλο μπασιμο σήμερα, μου το ειπαν και 2-3 γνωστοι αλλα και το πρωί περναγαν πανω απο την αποθήκη κορδόνι τα πουλιά. Κιχλες, κοτσύφια μέχρι και ενα κοπαδακι φασσες 7-8 πουλιά σε καλο ύψος. Τωρα που ειμαι στη βεράντα ακούγονται να περνάνε, παρ'όλο που εχει συννεφιά.

Δυο μαζι μου ερχοντουσαν στρωτα για την τσαντα..Το ενα πεφτει ξερο σε κοντοπουρναρα και το αλο την γλυτωσε χαρη στην εμπλοκη της auto (πως το παθε πρωτη φορα της ξανασυμβαινει)

ΥΓ Αν βλεπαται κυνηγο να ψαχνει τις τσιχλες του με σκυλο μποξερ,και να του τις βρισκει τι θα λεγαται ?

Εχω δει φιλαράκια να κυνηγούν με μη κυνηγετικά σκυλιά και να μαζεύουν τα χτυπημένα....εχω δει να βγαίνουν κυνηγετικά σκυλιά και να μη πιάνουν μία......ολα είναι πιθανά λοιπόν...

Καλησπερα στην παρεα!!Ειχα σκοπο να παω για μπεκατσα αυριο,αλλα βγηκα μια βολτα στο λιμανι του χωριου να δω ενα φιλο που ψαρευει παλαμιδες και ακουγα τσιχλες και κοτσυφια να περνανε απο πανω και καποια να πεφτουν στην πολη.what..Φανταζομαι τι θα γινεται τωρα στα μερη που πιανουν,2χλμ πιο περα:eek:.Τ να κανω?Ειμαι σε διλημμα.xm.

Καλησπερα στην παρεα!!Ειχα σκοπο να παω για μπεκατσα αυριο,αλλα βγηκα μια βολτα στο λιμανι του χωριου να δω ενα φιλο που ψαρευει παλαμιδες και ακουγα τσιχλες και κοτσυφια να περνανε απο πανω και καποια να πεφτουν στην πολη.what..Φανταζομαι τι θα γινεται τωρα στα μερη που πιανουν,2χλμ πιο περα:eek:.Τ να κανω?Ειμαι σε διλημμα.xm.
......... άμα έχεις αρκετά φυσέκια να πας για τσίχλες και κοτσύφια .shoot..shoot..shoot.

Άκου το ένστικτό σου... ;)

Καλημέρα στην παρέα.. Μεγάλο μπασιμο στα Χανιά.. Μπένανε δεκάδες τα πουλια...7 στο χέρι...σήμερα η βολές ήταν πολύ καλές μπορώ να πω....με απλό φυσσυγγι της αγοράς εδώ στα μέρη μου.. Κρετα 8αρι 32gr..αλλά το αστείο της υπόθεσης?? ξεμινα από πυρομαχικάαααααα.. Και επειδή το πάθημα γίνετε μάθημα.. Καλά να πάθω.. Ενώ εγώ έφευγα αλλά έριχναν μπροστά μου τα πουλιά.. :/..καλημερα σας..

Κρατα ενα εξτρα κουτακι ρε συ...

Οντως πολυ πραμα σημερα, πολλες ψηλωμενες ομως. Επικη αστοχια σημερα, ξεπουπουλιασα παλι 3-4 μεχρι να παρω τα πανω μου. Εριξα 5 πουλια, το ενα κοτσυφο-τσιχλα, και ειλικρινα αν δεν ειχα το σκουπακι δεν θα εβρισκα καμμια, ευτυχως ομως δεν εχασα καμμια

παρα πολλα τα σημερινα που μπηκαν αλλα στο θεο.ειδα και κοτσυφια να μπαινουν παραμα που ειχε να συμβει παρα πολλα χρονια.4 καταφερα να κατεβασω οπως και ο μπαρης μου και ν αστοχω σε 3 ευκολες.οι δυο γριες με στανταρ καννες 302 και 303 μας χαρισαν για ακομη μια φορα εντυπωσιακε τουφεκιες

Ηρθε τελευταιος ο τριμ@λ@κ@ς κι εκατσε μπροστα μας.Απο ευγενεια δεν ειπαμε τιποτα,χωρια που ηταν εκτος βεληνεκους απο εκει που εμπαιναν τα πουλια.
Εριξε σε ΟΛΑ τα πουλια που ερχονταν στα καρτερια μας!!Μας εσπασε τα νευρα για να μην πω τιποτα αλλο!!
Μας χαλασε τη μερα ο βλακας!
Κριμα γιατι ηταν μια καλη, απο μπασιμο,μερα....
Εμπαιναν και κοτσυφια.Οι ουραγοι...

Status
Not open for further replies.
Back