Μάκη δεν εκνευρίστηκα επειδή αστόχησα, εκνευρίστηκα επειδή άργησα να καταλάβω ότι είναι φάσα, αν και ήρθε ανάποδα από εκεί που κοιτούσα, την μάρκαρε το σκυλί και γύρισα να δω τι κοιτάει αλλά επειδή είχε αεράκι όταν το είδα, πλανάριζε λίγο και χαλάρωσα νομίζοντας ότι είναι γεράκι, μόλις κούνησε πάλι τα φτερά της την πήρα χαμπάρι και έχασα πολύτιμο χρόνο, θα μπορούσα να την έχω τουφεκίσει στα 20μ. Δεν πειράζει όμως, και αυτά στο πρόγραμμα είναι... τέτοια να είναι τα προβλήματά μας και όχι άλλα.Καθολου ρεζιλικια Βασιλη το εχω παθει πολλες φορες![]()
Και χειρότερα.. Αύριο θα είναι καλά..Σημερα το προγραμμα ειχε υπνο. Σηκωθηκα το πρωι και ψιλοβρεχε οποτε μαλλον θα ηταν σαν χτες
Ευχαριστηθηκα καπνησματα στα κοτσιφια σημεραδιαλεγα μονο κοτσιφια.Απο τα καλιτερα μπασιματα εβερ.Καιτο προι να σκευτης ειχε ψηχαλα.Τησ που........σ σημερα εξερετικα μπασιματα εκατοντάδες τα στιχλοκοτσιφα και πηγα μετα τησ 8 λογο προινου στε παπια.παρα το ψιλιβροχω εμπεναν ασταματητα οριο σε μια ωρα.χρονια εχω να δω τετοιο περασμα και με οπλο με λαθοσ κο κοντακι
ωχ ωχ βγηκαν βολτα οι παλιες σημερα.πηγα λοιπον το πρωι με την σπαστικια κωλοβροχη μην περιμενοντας να δω τιποτα.ο φλαρακος μας ο βικτωρας την ειχε πεσει για υπνο κι ετσι ημουνα μοναχουλη μου στο καρτερι.κατα τις 8 βγηκαν οι πρωτες κυριες και η αστοχια μου τσακιζε κοκκαλα.απο μια αποψη λογικο γιατι δεν ειχα ξανα τουφεκισει με τη φουλ κανη.δεν αφησα την απογοητευση να με κυριευσει και οντας υπομονετικος περνανε 2 κυριες αρκετα ψηλα οι οποιες μολις με καταλαβανε αρχιζουν να χωριζουν.η μια δεξια τραβερσα και η αλλη γυριζει απο πισω μου και αριστερα.ριχνω στην δεξια και κυριολεκτικα καπνισε στον αερα γυριζω και στην αλλη παρτην κατω και ωπ νατο το ντουμπλεδακι.συμπερασμα ειναι μεγαλη .......αυλα να ριχνεις τις κυριες με τετοια κανη και να τις βλεπεις ν ανατιναζονται στον αερα.μετα δυστυχως τα πουλια κοψανε και δεν ειχα αλλες ευκαιριες.δεν πειραζει ομως.ο ντουμπλες μου εφτιαξε τη μερα.αυριο παλιΜακραν η χειροτερη μερα μπασιματων!!Στην ουσια,δεν εγινε μπασιμο..
Την παρτιδα εσωσε η "γριουλα",που μου εδωσε οτι κι οπου,τουφεκισα και ο αρκουδακος που δεν αφησε καμια πισω!upload a picture
Οπως το λες Ευρι!ωχ ωχ βγηκαν βολτα οι παλιες σημερα.πηγα λοιπον το πρωι με την σπαστικια κωλοβροχη μην περιμενοντας να δω τιποτα.ο φλαρακος μας ο βικτωρας την ειχε πεσει για υπνο κι ετσι ημουνα μοναχουλη μου στο καρτερι.κατα τις 8 βγηκαν οι πρωτες κυριες και η αστοχια μου τσακιζε κοκκαλα.απο μια αποψη λογικο γιατι δεν ειχα ξανα τουφεκισει με τη φουλ κανη.δεν αφησα την απογοητευση να με κυριευσει και οντας υπομονετικος περνανε 2 κυριες αρκετα ψηλα οι οποιες μολις με καταλαβανε αρχιζουν να χωριζουν.η μια δεξια τραβερσα και η αλλη γυριζει απο πισω μου και αριστερα.ριχνω στην δεξια και κυριολεκτικα καπνισε στον αερα γυριζω και στην αλλη παρτην κατω και ωπ νατο το ντουμπλεδακι.συμπερασμα ειναι μεγαλη .......αυλα να ριχνεις τις κυριες με τετοια κανη και να τις βλεπεις ν ανατιναζονται στον αερα.μετα δυστυχως τα πουλια κοψανε και δεν ειχα αλλες ευκαιριες.δεν πειραζει ομως.ο ντουμπλες μου εφτιαξε τη μερα.αυριο παλι
Εισαι μαεστρος.....αμα θες !!!!ωχ ωχ βγηκαν βολτα οι παλιες σημερα.πηγα λοιπον το πρωι με την σπαστικια κωλοβροχη μην περιμενοντας να δω τιποτα.ο φλαρακος μας ο βικτωρας την ειχε πεσει για υπνο κι ετσι ημουνα μοναχουλη μου στο καρτερι.κατα τις 8 βγηκαν οι πρωτες κυριες και η αστοχια μου τσακιζε κοκκαλα.απο μια αποψη λογικο γιατι δεν ειχα ξανα τουφεκισει με τη φουλ κανη.δεν αφησα την απογοητευση να με κυριευσει και οντας υπομονετικος περνανε 2 κυριες αρκετα ψηλα οι οποιες μολις με καταλαβανε αρχιζουν να χωριζουν.η μια δεξια τραβερσα και η αλλη γυριζει απο πισω μου και αριστερα.ριχνω στην δεξια και κυριολεκτικα καπνισε στον αερα γυριζω και στην αλλη παρτην κατω και ωπ νατο το ντουμπλεδακι.συμπερασμα ειναι μεγαλη .......αυλα να ριχνεις τις κυριες με τετοια κανη και να τις βλεπεις ν ανατιναζονται στον αερα.μετα δυστυχως τα πουλια κοψανε και δεν ειχα αλλες ευκαιριες.δεν πειραζει ομως.ο ντουμπλες μου εφτιαξε τη μερα.αυριο παλι
εγω σημερα αλλο νερο οχι και οντως θα ειναι φολαΜε τρωει ο απαυτος μου για απογευματινο, ο καιρος ομως ειναι κλειστος και φοβαμαι πως θα ειναι φολα.
μην τα βαλεις στις πρωινες εκτος αν ριξεις κανενα διασπορας.αστες λιγο να ψηλωσουνε.το πρωι βαζω διασπορας σε 11 νουμεροΑυριο τοτε. Θα βαλω και γω φουλ και 75 τσοκ να δοκιμασω![]()
Τελικά πως είδες το 32αρι λαμπρο και το 11αρι σκάγι?το πρωι βαζω διασπορας σε 11 νουμερο