Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μερικες τουφεκιες σε τσιχλες κ οχι μονο, που εχουν ιδιαιερο ενδιαφερον... Οι τσιχλοτουφεκιες ειναι τις μερες που η υγρασια αγγιζει το απολυτο κ τα παντα το πρωι ειναι μουσκεμα...
Ενω φαινομενικα οι τουφεκιες εχουν τη σωστη προσκοπευση, αυτες λογω ατμοσφαιρας περνανε οριακα πισω απο το θηραμα κ βλεπουμε το γνωστο συννεφακι με τα πουπουλα αλλα τα πουλια να συνεχιζουν λιγο ακομα βαρια τραυματισμενα στο πισω μερος του σωματος τους μεχρι να γυρισουν ανασκελα...
Επισης το τσοκ στο βιντεο ειναι σφιχτο 2 αστρα με κοντη αστρακτο, κ οπως φαινεται χαρακτηριστικα σε οσες τσιχλες ειναι απο 30 εως 40 μετρα, γιατι στις πιο μακρινες ειναι ιδανικο, το παραμικρο λαθος στην σκοπευση κοστιζει την απωλεια του θηραματος με τη δεσμη των σκαγιων απλα να το ξυριζει... Χαρακτηριστικο παραδειγμα η τσιχλα στο 4.17 που της εριξα κ το σουγια... Με αλλου τυπου τσοκ αυτο το θηραμα θα ηταν στην τσαντα...

Μπραβο ωραιο βιντεο Αρη .congrats.και βολες.well done.

λοιπον αντε να φτιαχτειτε κι εσεις γιατι εγω φτιαχτηκα πολυ μετα το ωραιοτατο σημερινο απογευματινο καρτερακι.παρεα με τον μπαρη μου και το beretta team σε πληρη αναπτυξη.μια α 400 και η γρια εκαναν .pop. στα τσιχλακια.24 πουλακια απο τα οποια 4 χαμενα.παραθετω σχετικο φωτορεπορταζ.φυσιγγια λαμπρο τορντο 9αρια σε συνδυασμο με ευρωμικτες 8/9
9JLL11q.jpg
Μπράβο. Ευριπίδη και στον μπαρη σου, τέτοιο απογευματινό φίλε ούτε το Φλεβάρη.

λοιπον αντε να φτιαχτειτε κι εσεις γιατι εγω φτιαχτηκα πολυ μετα το ωραιοτατο σημερινο απογευματινο καρτερακι.παρεα με τον μπαρη μου και το beretta team σε πληρη αναπτυξη.μια α 400 και η γρια εκαναν .pop. στα τσιχλακια.24 πουλακια απο τα οποια 4 χαμενα.παραθετω σχετικο φωτορεπορταζ.φυσιγγια λαμπρο τορντο 9αρια σε συνδυασμο με ευρωμικτες 8/9
9JLL11q.jpg
Γριά γριά αλλά.....sex hard.! Ωραιος Ευριπίδη .shake hands.

Μερικες τουφεκιες σε τσιχλες κ οχι μονο, που εχουν ιδιαιερο ενδιαφερον... Οι τσιχλοτουφεκιες ειναι τις μερες που η υγρασια αγγιζει το απολυτο κ τα παντα το πρωι ειναι μουσκεμα...
Ενω φαινομενικα οι τουφεκιες εχουν τη σωστη προσκοπευση, αυτες λογω ατμοσφαιρας περνανε οριακα πισω απο το θηραμα κ βλεπουμε το γνωστο συννεφακι με τα πουπουλα αλλα τα πουλια να συνεχιζουν λιγο ακομα βαρια τραυματισμενα στο πισω μερος του σωματος τους μεχρι να γυρισουν ανασκελα...
Επισης το τσοκ στο βιντεο ειναι σφιχτο 2 αστρα με κοντη αστρακτο, κ οπως φαινεται χαρακτηριστικα σε οσες τσιχλες ειναι απο 30 εως 40 μετρα, γιατι στις πιο μακρινες ειναι ιδανικο, το παραμικρο λαθος στην σκοπευση κοστιζει την απωλεια του θηραματος με τη δεσμη των σκαγιων απλα να το ξυριζει... Χαρακτηριστικο παραδειγμα η τσιχλα στο 4.17 που της εριξα κ το σουγια... Με αλλου τυπου τσοκ αυτο το θηραμα θα ηταν στην τσαντα...

Συγχαρητήρια για το βίντεο! .shake hands.Να μαθαίνουμε και εμείς που είμαστε νέοι στο χώρο!

Πολύ ωραίο βίντεο Άρη!
Το ihunt.gr δημοσίευσε και ένα άλλο όμορφο δικό σου βίντεο που μας πόσταρες κι εδώ πριν από μερικές μέρες: http://www.ihunt.gr/content/kynigi-tsihlas-sta-fetina-mpasimata-sti-messiniavideo

Σήμερα μπάσιμο δεν είχε.
Παίξανε λίγες πιασμένες το πρωί και λίγα περασματιάρικα κοτσύφια.
Μόλις σε 4 τσιχλοκότσυφα έριξα και πήρα τα τρία(μία τσίχλα και δύο κοτσύφια).
Με την 20άρα ήμουν και παρότι λίγες οι τουφεκιές ευχαριστήθηκα το Kicks LM σε συνδυασμό με τα Navaro 28gr σε νούμερο 9.
Πολύ ωραία σκοτώματα με την χαρακτηριστική ουρά από πούπουλα.

Καλημερα σε ολα τα Παλικαρια ;)
Επιστροφη απο περιξ των δερβενοχωριων με ψιλοβροχο και θερμοκρασια γυρω στους 10 βαθμους ;)
Απολογισμος 4 τσιχλες και ενα κοτσυφα και τρεις χαμενες μεσα στο πυκνο

photo upload sites
Ελαχιστα πουλια θα ελεγα αλλα και Κυνηγοι :(
Περασαν και τρεις φασσες απεναντι απο το καρτερι μου .buy buy.
της χαιρετισα και συνεχισαν την πορεια τους

Ο καιρός σήμερα δεν είναι καλός για εξορμήσεις. Ούτε εγώ επέλεξα να βγω σήμερα και προτίμησα να ασχοληθώ με άλλες υποχρεώσεις. Πάντως αύριο και ειδικά μεθαύριο προβλέπεται τα πράγματα να είναι καλύτερα! Κώστα κοντά στα Δερβενοχώρια ήμουν και εγώ χθες, είδα όπως έγραψα αρκετές φάσες και γούσταρα πολύ!
Γιώργο αυτό το 20άκι όταν συνδυάζεις με πολύ καλά αποτελέσματα πρέπει να σε γεμίζει απίστευτα!

Γύρω από τα δερβενοχωρια και εγώ σήμερα, αφού άλλαξα δυο σημεία λόγω αέρα. Πήρα δυο από τις πιασμενες που σηκώθηκαν το πρωί και μετά κάποιες ελάχιστες που πέταξαν πήγαιναν σαν βολιδες. Άλλαξα μέρος προς ένα πιο απάνεμο αλλά τελικά φυσούσε και εκεί. Χτύπησα άλλη μια που είχε τον αέρα στον κωλο και πήγαινε σα μαχητικό με μέτρα προσκοπευσης και αν και στραπατσαριστηκε στον αέρα, κράτησε ανοιχτά φτερά και έπεσε πολύ μακριά. Αν και καθαρό το μέρος έψαχνα στο περίπου χωρίς αποτέλεσμα.

Γιώργο αυτό το 20άκι όταν συνδυάζεις με πολύ καλά αποτελέσματα πρέπει να σε γεμίζει απίστευτα!
Έτσι ακριβώς είναι Μάνο.
Έχω τουφεκίσει με πολλά όπλα αλλά την ικανοποίηση που παίρνω με το 20άρι δεν την έχω πάρει με κανένα!

Ευχαριστω παιδες...
Συγχαρητήρια για το βίντεο! .shake hands.Να μαθαίνουμε και εμείς που είμαστε νέοι στο χώρο!

Αριστο ολοι μαθαινουμε φιλε να ξερεις με πρωτο κ καλυτερο εμενα, ειδικα με ενα "εργαλειο" οπως ειναι αυτη η καμερα, βλεπουμε λεπτομερειες που σε διαφορετικη περιπτωση θα αγνοουσαμε... Το πιο ευκολο πραγμα θα ηταν εκεινη τη μερα με την υγρασια να πω οτι δεν τραβαγαν τα φυσιγγια κ με προδωσαν, η αληθεια ομως δεν θα ηταν αυτη... Εγω ημουν σε μετρια σκοπευτικα μερα που σε συνδυασμο με το αρκετα σφιχτο τσοκ δεν διορθωνονταν οι μαλακιουλες μου, αλλα κ τα πουλια λογω ατμοσφαιρας ηθελαν λιιιιγη ακομα προσκοπευση σε σχεση με αυτη που εχουμε συνηθισει... ;)

Σήμερα μπάσιμο δεν είχε.
Παίξανε λίγες πιασμένες το πρωί και λίγα περασματιάρικα κοτσύφια.
Μόλις σε 4 τσιχλοκότσυφα έριξα και πήρα τα τρία(μία τσίχλα και δύο κοτσύφια).
Με την 20άρα ήμουν και παρότι λίγες οι τουφεκιές ευχαριστήθηκα το Kicks LM σε συνδυασμό με τα Navaro 28gr σε νούμερο 9.
Πολύ ωραία σκοτώματα με την χαρακτηριστική ουρά από πούπουλα.
Γεια σου ρε μάγκα, καμιά φωτο δεν έβαλες όμως να μας ταξιδεψεις λιγάκι.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και για τις επιτυχίες και για τις εξόδους τους.

Γεια σου ρε μάγκα, καμιά φωτο δεν έβαλες όμως να μας ταξιδεψεις λιγάκι.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και για τις επιτυχίες και για τις εξόδους τους.
Ήμουνα βιαστικός Κωνσταντίνε.
Επιφυλάσσομαι για το μέλλον...

Άρη γεια σου,πολύ ωραίο το βίντεο που ποσταρες οπως βέβαια και όλα τα άλλα κ οι φωτογραφίες που ανεβάζεις κατα τακτά χρονικά διαστήματα αλλα θερμη παράκληση μιας κ έχεις την shotkam,βάλε μερικες φωτο frame by frame που να δείχνει την προσκοπευση-πυροδότηση και το ποιο σημαντικό την δεσμη σκαγιων άνοιγμα την στιγμή που βρισκουν τα σκαγια το πουλί απόσταση τουφεκιας κτλ . κτλ . πιστεύω οτι θα μας βοηθήσει όλους παρα πολύ . Ευχαριστώ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά πατριώτες!! Σημερινό μοναχικό περπατητό,με το σκυλάκο για παρέα,7 τσιχλες στο χέρι κ άλλες 2 χαμενες.Εχει πουλιά τώρα στο ανακάτεμα του καιρου,αλλά θενε τουφέκια! Είδα κ ενα 30αρι κοπαδι φασσες μακριά..

Αύριο να βγει κανείς ή να μην βγει; Είμαι πολύ προβληματισμένος με τον καιρό. Αθήνα έχει πολύ αέρα ακόμα και δεν ξέρω και αυτή η συνεφιά πόσο θα συνεχιστεί. Από την άλλη έχει ακόμα περάσματα θεωρώ και μετακινήσεις των πουλιών...

Status
Not open for further replies.
Back