Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία ήταν και σήμερα. Παρόλο το νοτιά ψιλοκαθαρισε από τα ξημερώματα και τα πουλάκια μας έδωσαν ευκαιρίες για όμορφες τουφεκιες. Με τον πιτσιρικο απο κοντά ευηχβε βρήκαμε το καρτερια μας άδειο, παράξενο γιατί είχε πολλή κόσμο ή περιοχή. Τελικά με ωραίες ψαγμενες τουφεκιες κρατησα 10 κιχλες και 2 κοτσύφια, δυστυχώς έχασα μία φτερουγατη αφού παίξαμε κυνηγητό μου χώθηκε στο πυκνό. Καλο πέρασμα αν αναλογιστούμε το νοτιά, αρκετά πουλιά σε μεγάλα ύψη, αλλά σήμερα ερχόταν από όλες τις μεριές. Μέχρι τις 11:00κοντά που φύγαμε πέρναγαν πουλιά σε μεγάλο ύψος. Ευχαριστηθηκα τις τουφεκιες (και) σήμερα με το 725, από φυσίγγια Ζωχιος Predator και F due sporting. Ο μικρός σήμερα έδωσε ρέστα με το απορτ.......sarcastic.
Τώρα έχει πιάσει ψιχαλα και έβαλε και ζέστη.
7rGJ7hA.jpg

Βιάζεται να μεγαλώσει για να γίνει δικό του....
forum image hosting

bWNoMWE
Ωραιοι ρε μάγκες...shake hands.
Τι να το κανεις το σπριγκερ και το κοκερ,Τσακαλος ο μικρός..:)
Αριστεροχειρας είναι?

Και δυστυχως εχασα τη χτεσινη μερα!τασο φυγαν γυρω στα οκτω κουτακια αλλα ηταν ψηλωμενα...αλλα βαρεσαμε και πολλες τσιχλες.my man.
Θέλεις επειγόντως ανεφοδιασμό..Είναι αδύνατον να μην έχει κ αύριο πουλια..Ίσως όχι σαν το σημερινό..αλλα σίγουρα θα έχει..:)

Επιστροφη απο Δερβενοχωρια απο λαγοκυνηγι
Απο τις 08.00 εως τις 10.00 οι τσιχλες εμπαιναν μιλουνια
Αρκετα ψιλωμενες αλλα καποιες κατηφοριζαν προς τους αμπελωνες και καποιες τις ετρωγε το κεφαλι τους πλησιαζοντας διπλα μου σε αποστασεις γυρω στα 20 μετρα .buy buy.λες και ηξεραν οτι δεν θα σηκωσω το οπλο .sarcastic.
Συγκρατηθηκα και εδωσα ραντεβου μαζι τους το επομενο ΣΚ .buy.
Μακαρι ολα αυτα τα πουλια να παραμεινουν το χειμωνα
Ειδωμεν

πολυ λιγοτερα τα πουλια σε σχεση με χθες. το πανυγηρακι κρατησε ενα μισαωρο περιπου. τα πουλια ψηλα με τον κλασσικο λαλακα να καθεται μπροστα μας αφου ξημερωσε. αποτελεσμα 2 εγω 2 ο γιος 5 ο μπαρης μου 4 στο χερι. εγω παλι απο τις 23 και μετα ελεω δουλειας

Πολύ καλό ξεκίνημα για μένα φέτος. 16 στο χέρι και δυστυχώς άλλες 7 χαμένες. Δυνατό μπασιμο, πουλιά πέρναγαν μέχρι και 11:30. Στην ασωπια όλα αυτά. Δυστυχώς είχα δίπλα μου μια παρέα μεγάλοι κυνηγοί είχαν έρθει και όλη την ώρα γκρίνιαζαν και φώναζαν μεταξύ τους και δεν με άφηναν να ηρεμήσω.
Αυτή τη βδομάδα είμαι απόγευμα δουλειά οπότε θα κάνω κι άλλες εξόδους.

Το γεγονός ότι ερχονταν απο ολες τις κατευθύνσεις και οχι μονο απο βόρεια ειναι νορμαλ;
Όντως και σε μένα σήμερα πέρναγαν από διαφορετική κατεύθυνση απ'ότι συνήθως.
Είδα και τέσσερις φασσες εκτός βολής.

Το κακο είναι οτι εχασα αρκετα πουλιά γιατι νομιζα είναι μακρυά πολύ και δεν σηκωσα καν το όπλο.hit. Οταν μου ειπε ενας απο το διπλανο καρτερι ριχτου τοτε πηρα χαμπαρι περίπου τι παίζει

Last edited:
Μετά από ένα διορακι ύπνο τα σημερινά αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά 12 στο χέρι δυο χαμένες και αρκετές αρσενικές πολλα πουλιά και σήμερα αλλα αρκετή ζέστη και ξηρασία και προβλέπω τα πουλιά να φύγουν βοριάδες έδειχναν τα σάιτ αλλ καήκαμε και η σκυλίτσα δεν δούλευε καθόλου.

Σημερα πρεμιερα με 2 φιλους β.α αττικη η μερα ηταν απο 7 εως ακρως 12 .Ειδα περιπου 130 πουλια σε μερος που ειχα να παω χρονια λογω απαγορευσεις με το μερος να εχει αλλαξη αλλα ισως και η ροτα τους.

Status
Not open for further replies.
Back