Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην ασχολειστε μαζίμου εδω.Δεν ειμαι ούτε τσίχλα, ούτε κοτσύφι..sarcastic.
Παμε στη γωνιά.
που θα παει θα περάσουν κ απο εκεί Δημήτρη ..
μέχρι να έρθουν .. φόρτωσε δισκάκια το "υποκατάστατο" και δώσε του να καταλάβει μέχρι να μελανιάσει ο όμως σου .... :D:D

Φόρτωσα και κάμερα για αύριο...για να δούμε το καινούριο μαραφέτι που βάζει την κάμερα στην κάννη αν θα δουλέψει καλά!
Άντε ρε Βασιλη
Να πάρουμε μάτι και εμείς που είμαστε μακρυά.
Να "μυρίσουμε" Τουφεκιά , να ξεχαρμανιάσουμε!!!

2 στο χέρι 3χαμένες και λίγα σχετικά πουλιά που περνούσαν ακανόνιστα περιξ Βοιωτίας 2 χλμ ποιο μακριά κάηκε ο τόπος και ενας κυριος που γνώρισα εκει μου είπε οτι έχει παίξει Νταλάρας εκεί, τώρα ήξερε, υπέθεσε δεν ξέρω πάντως μια λογική την έχει.....

Είχε κάτι πουλάκια το πρωί αλλά αρκετά ψηλωμενα,Που δεν σκέφτηκα καν να σηκώσω το όπλο,Δυο που μου πέρασαν σε απόσταση βολής δεν τις χάρισα...Γύρω στις 8.15 άλλαξα φυσίγγια σε χοντρά όπως κάνω παντα..Δυο κοπάδια φασσες γύρω στα δέκα πουλιά πέρασαν εκτός βολής,Το ίδιο κ ένα κοπαδακι τεσσάρων πουλιών λίγο αργοτερα..Περνούσαν κάτι χαμηλωμένες τσίχλες πάνω απο κεφάλι μου αλλα δεν μπήκα στον κοπο,Ελπίζοντας σε κάτι καλυτερο,που δυστυχώς δεν ήρθε..
how to capture screen

Ξημερωμα με 5* και δυο στο χέρι...στο μισάωρο, επιστροφή στα 2*....
Σύνολο έξι τεμάχια στο ίδιο με εχθές μέρος, με λιγότερες ευκαιρίες και συναντήσεις πάλι σε σχέση με εχθές.....
Το ταψάκι με τις πατάτες γέμισε παλι...

Ξημερωμα με 5* και δυο στο χέρι...στο μισάωρο, επιστροφή στα 2*....
Σύνολο έξι τεμάχια στο ίδιο με εχθές μέρος, με λιγότερες ευκαιρίες και συναντήσεις πάλι σε σχέση με εχθές.....
Το ταψάκι με τος πατάτες γέμισε παλι...
άλλη συνταγή δεν ξέρεις; μόνο στο φούρνο; .sarcastic.

Ποιο αραιό μπάσιμο σήμερα σε σχέση με χθες. O καιρός νότιας με σύννεφα ολοένα να πυκνώνουν. Πήρα 8 πουλιά, εκ των οποίων το ένα κοτσύφι. Εκτός αυτού δυο κοπαδακια φασσες φάνηκαν καθώς επίσης και μια μπεκάτσα το ξημέρωμα. Τα περισσότερα πουλιά πετούσαν στα μεσουρανα σήμερα.

Last edited:
Καλημέρα, σήμερα στο ίδιο καρτέρι με χθες, από το χάραμα μέχρι τις 8 περίπου έμπαιναν πουλιά όπως και χθες σε μεγάλους αριθμούς αλλά ψηλά τα περισσότερα. Μετά τις 8 κόπηκαν μαχαίρι. Κάποιες σκόρπιες αραιά και που πετούσαν τριγύρω και ακόμα πιο αραιά κάποια κοπαδάκια. Επέστρεψα με 2 στο χέρι και μια χαμένη που έπεσε τραυματισμένη και έκανε φτερό πριν χτυπήσει στο έδαφος. Πολλές τουφεκιές στην περιοχή γενικά αλλά μετά τις 8 έκοψαν και αυτές εκτός από 1 μέρος, προφανώς συνέχισαν να τουφεκάνε ακατάπαυστα με ακουστικά βοηθήματα.
Αύριο πάλι αν δεν βρέξει..
ΒΑ Αττική τα παραπάνω.

Σήμερα που μπόρεσα να πάω σε καλό μέρος.... Λοιπόν Ομόνοια το βουνό, τα πουλιά πολλααααααα αλλά στο Θεό, ευτυχώς μπόρεσα με το εργαλείο V3 & anaconda long+M range να πάρω κάμποσα με tordo 30 ....το κακό είναι ότι μπερδευτικα και πήρα μόνο 2 κουτια...και άλλα δύο mezzo 30.
Με τα κανονικά ότι και αν βαραγα, ακόμη και πουλιά που τα νομίζεις τραυματισμενα ηταν ξερα, οντως τα anaconda δουλεύουν, μετά με τα μεσοταπα παρόλο που έβαλα το long range, ηταν ψιλομενα πουλιά και αρκετά έπεσαν με πολύ αίμα αλλά χωρίς δυνάμεις να πετάξουν, είχα ομως και πολλές αστοχίες και ξεπουπουλιασματα αλλά ηταν 30+ μέτρα σίγουρα.

Από ανάκρουση πουπουλο το οπλακι, αύριο πρώτα ο Θεός έχει Vinci & Brain TM

http://imgur.com/a/GS2ag
Χαιρετω!
Σημερινός απολογισμός μια σκαγιομένη αλεπού(μαλλον) 1 τσίχλα,2 κοτσυφες, μια σιταρυθρα και ένας χαμενος κοτσυφας..Εχασα 3-4 πολυ καλες ευκαιριςε οταν το γυρησα σε περηπατητό.
Εντύπωση μου έκανε όταν σήκωσα εναν συκοφαγο τετοια εποχη;.xm.

Αφού συγχύστηκα χθες που όλοι είδαν πουλιά και εγώ ήμουν στην δουλειά , σήμερα αξημέρωτα πήρα δρόμο για την Κερατέα μπας και συνεχιστεί το χθεσινό μπάσιμο. Οταν έφτασα εκεί οι κυνηγοί ήταν πάρα πολλοί και ήδη είχαν πιάσει καρτέρια , Βρήκα με τα πολλά ένα λοφάκι να κάτσω και έστρεψα βόρεια περιμένοντας , την ώρα που γύρω μου ήδη γινόταν πόλεμος.
Ήμουν λάθος όμως γιατί τα πουλιά έμπαιναν αντίθετα , Νοτιοανατολικά .
Τελικά πέρασαν και απο μένα κάποια πουλάκια τα περισσότερα αρκετά ψηλά. Κατάφερα δύο με την πρώτη αρκετά κοντά και με σφιχτό τσοκ να αφήνει ένα σύννεφο πούπουλα στον αέρα, τέτοια τουφέκια μόνο σε βίντεο είχα δει. Λίγο αργότερα πήρα άλλη μια ενώ έχασα και μία που δεν βρήκα. Ηταν η πρώτη φορά που πέτυχα μπάσιμο και είναι πραγματικά εντυπωσιακό , Μετά τις 08:30 έκοψαν αισθητά πάντως και έφυγα για να ανοίξω το μαγαζί.
Καλή χρονιά να έχουμε.
image url upload

Εντύπωση μου έκανε όταν σήκωσα εναν συκοφαγο τετοια εποχη;.xm.
Eχω σηκωσει κ εγώ έναν Οκτώβρη παλαιότερα..Πιθανών να ήταν κάποιο ανήμπορο η και τραυματισμένο πουλί που δεν καταφέρει να συνεχίσει την αποδημία του κ έμεινε πίσω..

PJyudj4.jpg

Πρωτη εξορμηση για τσιχλιτσες σημερα μιας και ο καιρος δεν μας κανει την χαρη ακομα για τα υδροβια...... Affinity και anaconda long ενας ομορφος συνδυασμος και ωραια ψηλωμενα καπνισματα με φυσιγγακι ιδιογομωσης.....

Μολις γυρισα και εγω σπιτι!εκατομμυρια πουλια....τα περισσοτερα αρκετα ψηλωμενα...επιασα απο νωρις το οριο καρπωσης και στο τελος εφτασε και ο πατερας μου κοντα στο οριο!δεν εχω ξαναπετυχει τετοιο μπασιμο τσιχλας!περνουσαν μεχρι τις 11:30!

Ωραία ήταν και σήμερα. Παρόλο το νοτιά ψιλοκαθαρισε από τα ξημερώματα και τα πουλάκια μας έδωσαν ευκαιρίες για όμορφες τουφεκιες. Με τον πιτσιρικο απο κοντά ευηχβε βρήκαμε το καρτερια μας άδειο, παράξενο γιατί είχε πολλή κόσμο ή περιοχή. Τελικά με ωραίες ψαγμενες τουφεκιες κρατησα 10 κιχλες και 2 κοτσύφια, δυστυχώς έχασα μία φτερουγατη αφού παίξαμε κυνηγητό μου χώθηκε στο πυκνό. Καλο πέρασμα αν αναλογιστούμε το νοτιά, αρκετά πουλιά σε μεγάλα ύψη, αλλά σήμερα ερχόταν από όλες τις μεριές. Μέχρι τις 11:00κοντά που φύγαμε πέρναγαν πουλιά σε μεγάλο ύψος. Ευχαριστηθηκα τις τουφεκιες (και) σήμερα με το 725, από φυσίγγια Ζωχιος Predator και F due sporting. Ο μικρός σήμερα έδωσε ρέστα με το απορτ.......sarcastic.
Τώρα έχει πιάσει ψιχαλα και έβαλε και ζέστη.
7rGJ7hA.jpg

Βιάζεται να μεγαλώσει για να γίνει δικό του....
forum image hosting

bWNoMWE

Last edited:
Μολις γυρισα και εγω σπιτι!εκατομμυρια πουλια....τα περισσοτερα αρκετα ψηλωμενα...επιασα απο νωρις το οριο καρπωσης και στο τελος εφτασε και ο πατερας μου κοντα στο οριο!δεν εχω ξαναπετυχει τετοιο μπασιμο τσιχλας!περνουσαν μεχρι τις 11:30!
Ωραιοι πατερας και γιος!.congrats.
Τελικά είχες απόλυτο δίκιο για την ποσότητα των φυσιγγίων...well done.

Ωραιοι πατερας και γιος!.congrats.
Τελικά είχες απόλυτο δίκιο για την ποσότητα των φυσιγγίων...well done.
Και δυστυχως εχασα τη χτεσινη μερα!τασο φυγαν γυρω στα οκτω κουτακια αλλα ηταν ψηλωμενα...αλλα βαρεσαμε και πολλες τσιχλες.my man.

Πολυ ψηλες εδω κατω σε μας, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι που και που καποια δεν περναγε και σε πιο λογικο υψος. Περιεργως ειχε λιγοτερο κοσμο απο χτες και νομιζω ειδα και περισσοτερα πουλια γενικοτερα, αν και φιλοι που συναντηθηκαμε μετα ειπαν για πολυ μεγαλυτερο περασμα χτες. Γενικος απολογισμος ειναι 8 κατω, και 3 στο χερι, οι υπολοιπες στα φραγμενα δυστυχως. Φιλος που ηταν το πρωι μαζι μου εκανε 4. Η σκυλιτσα μου βρηκε τις 3, αλλα πιστευω λογω μη υγρασιας δεν δουλευε καλα σημερα.

Status
Not open for further replies.
Back