που θα παει θα περάσουν κ απο εκεί Δημήτρη ..Μην ασχολειστε μαζίμου εδω.Δεν ειμαι ούτε τσίχλα, ούτε κοτσύφι.
Παμε στη γωνιά.
μέχρι να έρθουν .. φόρτωσε δισκάκια το "υποκατάστατο" και δώσε του να καταλάβει μέχρι να μελανιάσει ο όμως σου ....

που θα παει θα περάσουν κ απο εκεί Δημήτρη ..Μην ασχολειστε μαζίμου εδω.Δεν ειμαι ούτε τσίχλα, ούτε κοτσύφι.
Παμε στη γωνιά.
Άντε ρε ΒασιληΦόρτωσα και κάμερα για αύριο...για να δούμε το καινούριο μαραφέτι που βάζει την κάμερα στην κάννη αν θα δουλέψει καλά!
άλλη συνταγή δεν ξέρεις; μόνο στο φούρνο;Ξημερωμα με 5* και δυο στο χέρι...στο μισάωρο, επιστροφή στα 2*....
Σύνολο έξι τεμάχια στο ίδιο με εχθές μέρος, με λιγότερες ευκαιρίες και συναντήσεις πάλι σε σχέση με εχθές.....
Το ταψάκι με τος πατάτες γέμισε παλι...
Eχω σηκωσει κ εγώ έναν Οκτώβρη παλαιότερα..Πιθανών να ήταν κάποιο ανήμπορο η και τραυματισμένο πουλί που δεν καταφέρει να συνεχίσει την αποδημία του κ έμεινε πίσω..Εντύπωση μου έκανε όταν σήκωσα εναν συκοφαγο τετοια εποχη;.xm.
Ωραιοι πατερας και γιος!Μολις γυρισα και εγω σπιτι!εκατομμυρια πουλια....τα περισσοτερα αρκετα ψηλωμενα...επιασα απο νωρις το οριο καρπωσης και στο τελος εφτασε και ο πατερας μου κοντα στο οριο!δεν εχω ξαναπετυχει τετοιο μπασιμο τσιχλας!περνουσαν μεχρι τις 11:30!
Και δυστυχως εχασα τη χτεσινη μερα!τασο φυγαν γυρω στα οκτω κουτακια αλλα ηταν ψηλωμενα...αλλα βαρεσαμε και πολλες τσιχλεςΩραιοι πατερας και γιος!
Τελικά είχες απόλυτο δίκιο για την ποσότητα των φυσιγγίων..![]()