Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δν ξερω τι εφταιξε σημερα αλλα εφυγα τζουφιος...καβαλησα μια πλαγια που κραταει πουλια το μερος εκει.επαιξαν κτ τσαρτσαρες πιο χαμηλα ομως πιο ψηλα που ημουν εγω δν παιρναγε τπτ...κατα τις 9 αφου δν ειχα κανει ουτε μπαμ σηκωθηκα κ εφυγα πηγα πιο μπροστα σε μια αλλη πλαγια γτ ειδα κτ πουλια που ερχονταν διαγωνια απο ελεινη τη μερια...ανεβηκα οσο πιο ψηλα γινοταν κ αποτην ωρα που εφτασα 10 παρα μεχρι κ τις 11.15 εμπαιναν τσιχλες...τις εβλεπα τις ακουγα κ σν μπορουσα να τουφεκισω ουτε μια.ηταν ολες εκτος βολης...ειναι δυνατον ρε παιδια;;;λογικα κ νωριτερα να ειχα πιασει σε εκεινη την πλευρα παλι το ιδιο θα ηταν...ειναι δυνατον ομως να μπαινουν τοσα πουλια κ να ειναι ολα ψηλωμενα;;

Το κακο είναι οτι εχασα αρκετα πουλιά γιατι νομιζα είναι μακρυά πολύ και δεν σηκωσα καν το όπλο.hit. Οταν μου ειπε ενας απο το διπλανο καρτερι ριχτου τοτε πηρα χαμπαρι περίπου τι παίζει

Από εφέτος είμαι πιό τολμηρός σε αντίστοιχες με τις δικές σου επιλογές και έχω εκπλαγεί....θέλει αρετή και τόλμη ...η τουφεκιά

Καλημέρα παιδιά.. Χαίρομαι για της καρπώσεις σας.. Και αύριο και του χρόνου έτσι να χέρεστε το κυνήγι ..εγω χτες το βράδυ είχα ετοιμάσει τα παντα για βόλτα πρωινη..αλλά τελικά ξύπνησα άρρωστος... Πυρετός. Τάσεις προς εμετός..και άλλα πολλά... Ελπίζω να αναροσω γρήγορα ...fishing..lazy.

Καλημέρα παιδιά.. Χαίρομαι για της καρπώσεις σας.. Και αύριο και του χρόνου έτσι να χέρεστε το κυνήγι ..εγω χτες το βράδυ είχα ετοιμάσει τα παντα για βόλτα πρωινη..αλλά τελικά ξύπνησα άρρωστος... Πυρετός. Τάσεις προς εμετός..και άλλα πολλά... Ελπίζω να αναροσω γρήγορα ...fishing..lazy.

Έπρεπε να βγεις στο βουνό να γιάνεις

Καλησπέρα και εμείς μαζί με τον Κωστή (KoΤzi) 10 πουλάκια και 3-4 χαμένα σημερα το ματωσα και εγω......ha ha ha.το καλυτερο ειναι μια βρηκε και μια χαμενη η μιρκη που αλλου ψαχναμε και αλλου ητανε η τσιχλα.Σημερα ητανε και το πρωτο θηραμα που εβαλε στην μυτη και στο στομα της η μικρη και χαρα μου ειναι μεγαλυτερη..Ειδα και ενα λαγο περασε διπλα απο το καρτερι μου και μπηκε σε ενα πυκνο τον ακολουθησε η μικρη αλλα τπτ εγινε λαγος που λενε .sarcastic.

Last edited:
Καλησπέρα και εμείς μαζί με τον Κωστή (Kozi) 10 πουλάκια και 3-4 χαμένα σημερα το ματωσα και εγω......ha ha ha.το καλυτερο ειναι μια βρηκε και μια χαμενη η μιρκη που αλλου ψαχναμε και αλλου ητανε η τσιχλα.Σημερα ητανε και το πρωτο θηραμα που εβαλε στην μυτη και στο στομα της η μικρη και χαρα μου ειναι μεγαλυτερη
Μπραβω δημητρη καλη αρχη στην μικρη..!!!!

παιδες σημερα σε κυνηγι λαγου μηλαμε γηνωντανε της ποπηςςς απο τσιχλονιαααα μικρες και μεγαλεςςςκκαι μαλιστα μου περασανε αρκαιτες φασες σε κοπαδακια 20 50 80 και στο τελως κανα 200αρι πουλια ολες ητανε για ψωφοοοο αλα σηκωνης τουφεκι οταν κυνηγας λαγο;;;;;.hunter.1απλα της κανης μπανηστηρηηηη.very shoked..very shoked.

Πολλά τα πουλιά σήμερα αλλά και εχθές από ότι έμαθα.
Μέχρι της 11:30 έμπαιναν οι τσίχλες αλλά κατά κανόνα ψηλωμένες.
Πήρα 7 στο χέρι αλλά δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω καμιά δεκαριά χαμένες.:(
Είδαμε και γύρο στις 40 φάσσες στο σύνολο σε κοπαδάκια από 4 μέχρι 15 πουλιών αλλά μόνο μια έπεσε από φίλο.
Πολύ ενθαρρυντικό σημάδι πάντως και ακόμα είμαστε στα μέσα του Οκτώβρη.

Παντως εντυπωση μου κανε σημερα οτι ο σκυλος δεν μυριζε σχεδον καθολου τα θηραματα. 1-2 περασε σχεδον απο πανω τους και δεν τις ειδε, ενω σε αλλες 2 τις ειδε οταν επεφταν και τις εφερε. Σαν να τον επηρεαζε η ζεστη

Περαστικα Γιωργο και γρηγορα καλα................

Καλησπέρα και εμείς μαζί με τον Κωστή (KoΤzi) 10 πουλάκια και 3-4 χαμένα σημερα το ματωσα και εγω......ha ha ha.το καλυτερο ειναι μια βρηκε και μια χαμενη η μιρκη που αλλου ψαχναμε και αλλου ητανε η τσιχλα.Σημερα ητανε και το πρωτο θηραμα που εβαλε στην μυτη και στο στομα της η μικρη και χαρα μου ειναι μεγαλυτερη..Ειδα και ενα λαγο περασε διπλα απο το καρτερι μου και μπηκε σε ενα πυκνο τον ακολουθησε η μικρη αλλα τπτ εγινε λαγος που λενε .sarcastic.
Μπραβο φιλε δημητρη!

Status
Not open for further replies.
Back