Σε ευχαριστω πολυ Αργυρη καλα κυνηγια και σε σενα αδελφεΜπραβω δημητρη καλη αρχη στην μικρη..!!!!
Μπραβο φιλε δημητρη!
Σε ευχαριστω πολυ Ηλια νασαι καλα και εσυ αδελφε και καλα κυνηγια και χαιρετισματα στο πατερα σου
Σε ευχαριστω πολυ Αργυρη καλα κυνηγια και σε σενα αδελφεΜπραβω δημητρη καλη αρχη στην μικρη..!!!!
περαστικα και γφηγοραΚαλημέρα παιδιά.. Χαίρομαι για της καρπώσεις σας.. Και αύριο και του χρόνου έτσι να χέρεστε το κυνήγι ..εγω χτες το βράδυ είχα ετοιμάσει τα παντα για βόλτα πρωινη..αλλά τελικά ξύπνησα άρρωστος... Πυρετός. Τάσεις προς εμετός..και άλλα πολλά... Ελπίζω να αναροσω γρήγορα ...lazy.
εμενα παντως δουλεψε καλαΠαντως εντυπωση μου κανε σημερα οτι ο σκυλος δεν μυριζε σχεδον καθολου τα θηραματα. 1-2 περασε σχεδον απο πανω τους και δεν τις ειδε, ενω σε αλλες 2 τις ειδε οταν επεφταν και τις εφερε. Σαν να τον επηρεαζε η ζεστη
Στιγμιότυπο απο σήμερα(η ημερομηνια ειναι λαθος).
Ημουν σίγουρος πως θα πέσει αλλα δεν έπεσε. Μήπως μου εφυγε μπροστα η τουφεκιά εξου και τα αεροπλανικά;
Σημ. Εριξα με bp mb 30 no 9, ενω με τα 8αρι ηταν καλυτερα τα πράγματα.Μηπως φταίει αυτό;
Πρώτο δοκιμαστικό βίντεο με την καινούρια καμερούλα. Είναι τοποθετημένη πάνω στο όπλο και η κουκκίδα είναι τοποθετημένη κατά την επεξεργασία.
Η πρώτη δεν ήθελε να πέσει με τίποτα...
Τον ήχο τον αφαίρεσα εγώ για να μειώσω το μέγεθος του αρχείου (όχι ότι μειώθηκε πολύ), επειδή το βίντεο είναι 1080p/60fps καταλαμβάνει περίπου 170mb/min και κάνει πολλές ώρες για να ανέβει. Ακόμα πειραματίζομαι... θα βελτιωθώΩραία καπνίσματα, μπράβο! Χμ ήχος δεν ακούγεται φαντάζομαι δεν έχει ηχείο η κάμερα;;
Γράφει με το αριστερό Τάσο αλλά οι επωμισεις του είναι από δεξιά. Εύχομαι να επωμιζει δεξιά για να μην χρειαζόμαστε κοντάκια.Ωραιοι ρε μάγκες..
Τι να το κανεις το σπριγκερ και το κοκερ,Τσακαλος ο μικρός..
Αριστεροχειρας είναι?
Μανο το ειπα γιατί απο οτι εχει ειπωθει εδω, και στα υδροβια οταν παει μπροστα η τουφεκια παιρνουν υψος επειδη σφυριζουν τα σκαγια.. Το ιδιο εκανε και ο κοτσυφας για αυτο το ειπα...Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από το βίντεο αν είσαι πάνω στο πουλί, μπροστά ή πίσω. Αλλά σήμερα επειδή το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά είχε πολλή υγρασία. Τα πουλιά που κάναμε είχαν πολύ αίμα...
Περαστικά Γιώργο, υπομονή να αναρωσεις γρήγορα.Καλημέρα παιδιά.. Χαίρομαι για της καρπώσεις σας.. Και αύριο και του χρόνου έτσι να χέρεστε το κυνήγι ..εγω χτες το βράδυ είχα ετοιμάσει τα παντα για βόλτα πρωινη..αλλά τελικά ξύπνησα άρρωστος... Πυρετός. Τάσεις προς εμετός..και άλλα πολλά... Ελπίζω να αναροσω γρήγορα ...lazy.
Μπράβο παιδιά, "σιδεροκέφαλη" ή μικρή Δημήτρη.Καλησπέρα και εμείς μαζί με τον Κωστή (KoΤzi) 10 πουλάκια και 3-4 χαμένα σημερα το ματωσα και εγω......ha ha ha.το καλυτερο ειναι μια βρηκε και μια χαμενη η μιρκη που αλλου ψαχναμε και αλλου ητανε η τσιχλα.Σημερα ητανε και το πρωτο θηραμα που εβαλε στην μυτη και στο στομα της η μικρη και χαρα μου ειναι μεγαλυτερη..Ειδα και ενα λαγο περασε διπλα απο το καρτερι μου και μπηκε σε ενα πυκνο τον ακολουθησε η μικρη αλλα τπτ εγινε λαγος που λενε![]()
Εμενα ολα ηταν σκασμενα και τσουβαλι.....Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από το βίντεο αν είσαι πάνω στο πουλί, μπροστά ή πίσω. Αλλά σήμερα επειδή το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά είχε πολλή υγρασία. Τα πουλιά που κάναμε είχαν πολύ αίμα...
Ωραιο το βιντεακι σου μπραβο παντα τετοια..... Ποιο προγραμμα εχεις??Τον ήχο τον αφαίρεσα εγώ για να μειώσω το μέγεθος του αρχείου (όχι ότι μειώθηκε πολύ), επειδή το βίντεο είναι 1080p/60fps καταλαμβάνει περίπου 170mb/min και κάνει πολλές ώρες για να ανέβει. Ακόμα πειραματίζομαι... θα βελτιωθώ![]()
Μόλις ξημερώσει και τα πουλιά δουν τη θάλασσα γυρίζουν πίσω και ψάχνουν να πέσουν. Τουλάχιστον αυτό ξέρω για τα νησιά . Αυτές που μπαίνουν από βόρεια έχουν τη κανονική ρότα τους.Το γεγονός ότι ερχονταν απο ολες τις κατευθύνσεις και οχι μονο απο βόρεια ειναι νορμαλ;
Την ιδιογομωση που την βάζεις??.pop.Εμενα ολα ηταν σκασμενα και τσουβαλι......... Feel the squeze by anaconda
Windows Movie Maker, πολύ απλό στη χρήση και ...δωρεάν.Ωραιο το βιντεακι σου μπραβο παντα τετοια..... Ποιο προγραμμα εχεις??
Αυτό λέω φίλε μου,Δεν παίζει ρόλο μόνο το τσοκ αλλά ήταν κ καλοφτιαγμένο το φυσίγγι..Μέσα στην καραμπίνα του![]()