Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασίλη καλησπέρα , τα πουλιά είναι στα πουρνάρια φίλε μου ... Και δεν βγαίνουν ούτε με πέτρες...
Έχουν κόψει εντελώς τα άσκοπα πήγαινε έλα , γι αυτό και το παραδοσιακό καρτερι με το καρεκλάκι δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό... Μόνο κάποια απογευματινά και αυτά υπό προϋποθέσεις ...
Σημερινή πρωινή έξοδος στα μέρη της Θήβας με τον Στάθη... 25 πουλάκια στο χέρι και κάμποσα ακόμα στις αλεπούδες...

upload images free

Είδαμε πολλά πουλιά, η καλύτερα σηκώσαμε πολλά πουλιά, αλλά κάτι οι αστοχίες, κάτι ο κόσμος που ακόμα μαζεύουν ελιές, κάτι οι τσίχλες που έβγαιναν ενα με το χώμα ... Προσεχώς καλύτερα....cool.
ΥΓ. Προσπάθησα να βγάλω καλλιτεχνική φωτογραφία, γιατί ο πήχης στο site εχει ανεβεί πολύ ψηλά, αλλά με πρόδωσε η κάμερα του κινητού...:(
Ομορφιεςςς!

Μπράβο Μένιο, όπως τα λες είναι δεν ξέρω αν είναι ο καιρός αλλά το κυνήγι της τσίχλας έχει αλλάξει. Θέλει πολύ περπάτημα και έαν καφάσι πέτρες σε κάθε πουρναρωτό. Ευτυχώς όταν πηγάίνω με τον Κυριάκο κυνήγι είναι λες και έχω πάει με ένα κοπάδι κοράκια, όλο κρα και κρα μέχρι και τα κουνούπια φεύγουν....very happy.

Ωραίος ρε Μένιο..αλλά μάρεσε ποιο πολυ εκείνη με τα 4 είδη!!! .banana.

Ορίστε Gerry και η εκπαιδευτική φωτογραφία ... Λείπουν μόνο τα ξαδέρφια τους ... Δεν είχα και τίποτα αμάδητα κοτσύφια στην κατάψυξη να ολοκληρώσω τη photo !!.yel.

screenshot tool

Πολυ ωραια η φωτογραφια Μενιο, δεν εχει σημασια η ποιοτητα, η ιδεα μετραει...;)
Καλως ηρθες...:)

Καλώς σε βρήκα πατριώτη... Περιττό να σου πω, το τριήμερο που ήμουν κάτω στα μέρη μας για τις ελιές, τις έψαχνα με το κυάλι... Δυο απογευματινά , 3 τσίχλες :D

Αφού την τρίτη μέρα πήγαμε για φάσσες σε γειτονικό νομό...άλλη τρομερή επιτυχία και αυτή ... Τουλάχιστον φάσσες είδαμε περισσότερες ;)

Nαι ειναι πολυ λιγες οι τσιχλες αλλα δεν εχει δροσισει κ καθολου... Σε κατι μεγαλα πουρναρωτα στα ψηλα που πηγαινουμε για μπεκατσα ακουγονται πολυ περισσοτερες απο αλλες χρονιες...Με τον καινουργιο χρονο φτιαχνουν παντα τα πραγματα εδω κατω...

Μπράβο βρε Μένιο (και Στάθη), συνέχισε έτσι, να παίρνουμε και εμείς κουράγια.

Άντε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος...
Η πλάκα ειναι ότι ξεχνάω συνέχεια να δοκιμάσω την κάμερα... Θα τελειώσει η σαιζόν και δεν θα έχω τραβήξει τίποτα !!:D

15 τσίχλες μπήκαν σήμερα στο ψυγείο μου....
Δεν έκαψα ούτε ένα ευρώ βενζίνα , δεν ξύπνησα νωρίς και δεν έριξα ούτε ένα φυσίγγι .

Panoutsos & Vpentza χάρηκα που είδα πάλι τις μουτσούνες σας και ευχαριστώ για το δωράκι σας.love1.

Last edited by a moderator:
Καλό μεσημέρι σε όλους...και σε αυτούς που βγήκαν την βόλτα τους και σε όσους για διάφορους λόγους έμειναν μέσα...
Εμείς την κάναμε την σημερινή μας εξόρμηση και πήραμε τον αέρα μας... Είπαμε να φύγουμε από τους κάμπους γιατί ακόμα μαζεύουν ελιές και ανεβήκαμε ψηλότερα...Εκτός από μπόλικο οξυγόνο, μαζέψαμε 3 άτομα 35 τσιχλίτσες , καρτεράτες παρακαλώ , και μια μεγάλη σακούλα χόρτα....cool.

upload gambar

Πάρα πολύ ωραία Μένιο. Επιβεβαιώνεις λοιπόν ότι τα πουλιά είναι ψηλά και αν δεν κατεβάσει κρύο πρέπει να πάμε εμείς να τις βρούμε...

Ψόφια τα πράγματα και από μαγνησία μεριά. Μια τσίχλα κράτησα εγώ και δυο το άλλο παιδί που πήγαμε παρέα απογευματινό
Από Δευτέρα θα δω αν υπάρχει τίποτα στα βουνά της Καρδίτσας…

Σημερινό καμπίσιο περπατητό με τον Βασίλη(VPetza) πήραμε ενα καλό μεζέ και επιστρέψαμε...
15 πουλιά στο χερί και 5-6 για τις αλεπές...

Καλό μεσημέρι σε όλους...και σε αυτούς που βγήκαν την βόλτα τους και σε όσους για διάφορους λόγους έμειναν μέσα...
Εμείς την κάναμε την σημερινή μας εξόρμηση και πήραμε τον αέρα μας... Είπαμε να φύγουμε από τους κάμπους γιατί ακόμα μαζεύουν ελιές και ανεβήκαμε ψηλότερα...Εκτός από μπόλικο οξυγόνο, μαζέψαμε 3 άτομα 35 τσιχλίτσες , καρτεράτες παρακαλώ , και μια μεγάλη σακούλα χόρτα....cool.

upload gambar
Τα χορτα που ειναι?.yel..big smile..big smile..big smile.
Μπραβο ΑΣΜακι... Πολυ μας εφτιαξες...

Status
Not open for further replies.
Back