Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παω λίγο να οριζοντιωθώ και να βάλω πάγο στο χέρι γιατί η τεντονίτιδα σήμερα με έκανε να ..."λαλήσω "
Με το ζόρι κράταγα το όπλο στα χέρια
.

Αμάν,αυτά είναι..Μπράβο παιδιά!
Και εγώ πριν λίγο γύρισα,απογευματινό,νομίζω εχούν μετακινηθεί πουλάκια..
Δυο τσιχλίτσες εγώ και από μια τα φιλαράκια μου.Καλά ήταν αλλά τώρα γύρισα με πυρετό.:mad:

Ειχε ποικιλία σήμερα

Σημερινή εξόρμηση με Γιώργο Altair και Δημήτρη .

Ρε φωτογράφε, 40 τσίχλες ήταν, πως τις φωτογράφισες έτσι φαίνονται λιγότερες; .smashfrak.

Εγω μόνο φωτογραφία έβαλα.Αλλος έκανε το στήσιμο.Ποιίς μη με ρωτήσετε .
Τ'ακούς Αρη ;

Ε ναι, ο Γιωρικας στο στησιμο ειναι αστερι... .buy. Για το οτι δεν φαινονται ολες μαλλον σε προδωσε η τενοντιτιδα την ωρα του κλικ....love..love. .cool. Περα απο την πλακα ελπιζω να εισαι καλυετρα σημερα...

Αρη οσο για το ότι δεν φαίνονταν όλες φταίει ο ήλιος ο οποίος επεφτε στο κινητό που τράβαγα και δεν έβλεπα τίποτα.Βλέπεις δεν είχαμε μηχανή μαζί.

Πεταχτήκαμε με τον @PANOUTSOS εδώ κοντά..Ο χαβαλές έγινε..

149ryh3.jpg
Μπραβο παιδες... καμαρωνω για την παρεα και την ωραια βολτα.....cool.

Αρη οσο για το ότι δεν φαίνονταν όλες φταίει ο ήλιος ο οποίος επεφτε στο κινητό που τράβαγα και δεν έβλεπα τίποτα.Βλέπεις δεν είχαμε μηχανή μαζί.
Πλακα κανω φυσικα, το ξερεις... Πες του ετσι κ εσυ του Γιωρικα να σταματησει να σε λιβανιζει, "γιατι ετσι? κ αφου ηταν 40... κ που πηγαν οι υπολοιπες..." .smashfrak. Οπου θελει πες του φιλαρακι πηγαν, αφου τις στηνεις να τις φωτογραφιζεις κιολας....threat. χαχχαχαχα.cool.

Πλακα κανω φυσικα, το ξερεις... Πες του ετσι κ εσυ του Γιωρικα να σταματησει να σε λιβανιζει, "γιατι ετσι? κ αφου ηταν 40... κ που πηγαν οι υπολοιπες..." .smashfrak. Οπου θελει πες του φιλαρακι πηγαν, αφου τις στηνεις να τις φωτογραφιζεις κιολας....threat. χαχχαχαχα.cool.

...χα χα χα τώρα θα σου βάλω την φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος ο σκηνοθέτης .Ο Γιωρίκας ο αλεπουδιάρης. Ρε αλεπουδιάρηηηη που πήγαν οι υπόλοιπες ρεεεεεεεε;
20141213_125945.jpg

Status
Not open for further replies.
Back