Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους.
Τα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης έχουν πολλά πουλιά.
Αλλά έχουν τουφεκιστεί τόσο πολύ που πλέον κρατάνε αποστάσεις ασφαλείας και δύσκολα κάνεις πολλά πράγματα.
Δύο δενδρότσιχλες καταφέραμε με τον πατέρα μου,άλλες δύο κοψόφτερες χαμένες και κάμποσες αστοχίες...:p

Καλησπέρα σε όλους.
Αλλά έχουν τουφεκιστεί τόσο πολύ που πλέον κρατάνε αποστάσεις ασφαλείας και δύσκολα κάνεις πολλά πράγματα.
Δύο δενδρότσιχλες καταφέραμε με τον πατέρα μου,άλλες δύο κοψόφτερες χαμένες και κάμποσες αστοχίες...:p

Αν δεν τσούξει ο καιρός Γιώργο δεν θα γίνει τίποτα σπουδαίο.

Γιωργο πολυ σε παω με το δικαννο, τουλαχιστον εχετε κ τις μεγαλες εσεις... Εμεις για να τις δουμε πρεπει να γραψουμε πολλα χιλιομετρα...

Γιωργο πολυ σε παω με το δικαννο, τουλαχιστον εχετε κ τις μεγαλες εσεις... Εμεις για να τις δουμε πρεπει να γραψουμε πολλα χιλιομετρα...

Η αλήθεια είναι Άρι ότι εδώ είμαστε αρκετά τυχεροί με τα θηράματα.
Βρίσκουμε τα πάντα και σε σχετικά μικρές αποστάσεις.;)
Όσο για το δίκαννο,είναι η αδυναμία μου η μεγάλη.....:)

Σημερα κοντα στην τιθοΡεα τα πουλια άφαντα ,στο καρτερι το απόλυτο μηδεν(ουτε σβηστές δεν ειχε) και στο περπατητο παρά πλ λίγα πουλια ,και αυτα έφευγαν πολυ μακριά :) 0 καιρος μια χαρα στο ξημέρωμα 2 βαθμούς!

Ρε Πανούτσο ξέχασα να σου πω τι φοβερα απόρτ έκανα χθες στις τσίχλες των αλλων....νομίζω οτι βελτιώνομαι.Σε 20 χρόνια θα σκίζω.big smile.

Μήτσο μου τα λεγε σήμερα ο ετερος Μήτσος οτι υπήρξες απορτοσκυλο χθές...
Ευγε Λευκέ Μάγε μου...

Καλησπέρα σε όλους.

.well done..well done..well done.

Καλησπέρα σε όλους.

Ωραιος ο Γιωργος... .cool.

...χα χα χα τώρα θα σου βάλω την φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος ο σκηνοθέτης .Ο Γιωρίκας ο αλεπουδιάρης. Ρε αλεπουδιάρηηηη που πήγαν οι υπόλοιπες ρεεεεεεεε;
20141213_125945.jpg

Εγώ με αυτήν την φωτογραφία, έδωσα προτεραιότητα στην... ποιότητα :p

Ρε σεις.....what..what..what. Τι παθατε εδω???.fff..fff..fff.

Εγώ σου είπα να έρθεις αλλά είχες άλλα σχέδια για το ΣΚ ... .love..love..love.

Υ.Γ. Πανούτσο βρήκα ένα χωραφάκι που γουσταρίζουν τα pigeons. Πάρε τα 6άρια σου μαζί ;)

Εγώ με αυτήν την φωτογραφία, έδωσα προτεραιότητα στην... ποιότητα :p

Εγώ σου είπα να έρθεις αλλά είχες άλλα σχέδια για το ΣΚ ... .love..love..love.

Υ.Γ. Πανούτσο βρήκα ένα χωραφάκι που γουσταρίζουν τα pigeons. Πάρε τα 6άρια σου μαζί ;)
Ασε γιατι οι φημες δεν ειναι με το μερος μου... Καλυτερα που πηγατε μονοι σας...:confused:

Να σαι καλα φιλε γιατι ο αλλος ο Ριγκο μαλλον εχει βρει αλλα ταιρια που τουφεκανε σε σωστο χρονο...;) sorry για το.off topic.

Για πες κι'άλλα, για πες κι'άλλα, τέτοια παπαντζιλίκια σου λέει; Να τουφεκάς στον σωστό χρόνο...? Γράφε τα κάπου αυτά να τα πεις στον Θανασάκο τον Γενάρη...

Στην Ευβοια που πηγα το Σαββατο, ατουφεκιστος....Με ελαχιστο περπατητο 1 τσιχλα.:(
Ζητημα να επεσαν 10 τουφεκιες....
Με τα χιονια θα τις δουμε...;)
Υπομονη....

Status
Not open for further replies.
Back