Ετσι θελει... να δεις αν θα ξανακανει παρατηρηση...
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Τα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης έχουν πολλά πουλιά.
Αλλά έχουν τουφεκιστεί τόσο πολύ που πλέον κρατάνε αποστάσεις ασφαλείας και δύσκολα κάνεις πολλά πράγματα.
Δύο δενδρότσιχλες καταφέραμε με τον πατέρα μου,άλλες δύο κοψόφτερες χαμένες και κάμποσες αστοχίες...![]()
Αν δεν τσούξει ο καιρός Γιώργο δεν θα γίνει τίποτα σπουδαίο.
Γιωργο πολυ σε παω με το δικαννο, τουλαχιστον εχετε κ τις μεγαλες εσεις... Εμεις για να τις δουμε πρεπει να γραψουμε πολλα χιλιομετρα...
Μήπως θυμάσαι τρυγονοφερμα. Μήτσο???Ρε Πανούτσο ξέχασα να σου πω τι φοβερα απόρτ έκανα χθες στις τσίχλες των αλλων....νομίζω οτι βελτιώνομαι.Σε 20 χρόνια θα σκίζω![]()
Μήπως θυμάσαι τρυγονοφερμα. Μήτσο???![]()
Ωραιος ο Γιωργος... .cool.
...χα χα χα τώρα θα σου βάλω την φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος ο σκηνοθέτης .Ο Γιωρίκας ο αλεπουδιάρης. Ρε αλεπουδιάρηηηη που πήγαν οι υπόλοιπες ρεεεεεεεε;
![]()
Ρε σεις.....what..what..what. Τι παθατε εδω???![]()
Ασε γιατι οι φημες δεν ειναι με το μερος μου... Καλυτερα που πηγατε μονοι σας...Εγώ με αυτήν την φωτογραφία, έδωσα προτεραιότητα στην... ποιότητα
Εγώ σου είπα να έρθεις αλλά είχες άλλα σχέδια για το ΣΚ ...
Υ.Γ. Πανούτσο βρήκα ένα χωραφάκι που γουσταρίζουν τα pigeons. Πάρε τα 6άρια σου μαζί![]()
Ασε γιατι οι φημες δεν ειναι με το μερος μου... Καλυτερα που πηγατε μονοι σας...![]()
Να σαι καλα φιλε γιατι ο αλλος ο Ριγκο μαλλον εχει βρει αλλα ταιρια που τουφεκανε σε σωστο χρονο...Βλακείες, δεν θέλω τέτοια. Είσαι ο steelium της παρέας ...![]()
Να σαι καλα φιλε γιατι ο αλλος ο Ριγκο μαλλον εχει βρει αλλα ταιρια που τουφεκανε σε σωστο χρονο...sorry για το.off
![]()