Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καμπίσιο περπάτημα σε διάφορα μέρη ...
Πoλύ ντουφεκίδι και ευχαριστήθηκε η ψυχή μου... Κάποια στιγμούλα τα 2.850Kg της Light φάνταζαν 10kg....
Δεν έχω παράπονο.. και ευστοχίες και αστοχίες.. απλά πολλά χαμένα για μένα άλλη μια φορά..
Για την ιστορία από 25 πουλιά καναμε σαν σύνολο...
Οποιος έχει ποδάρια και γυρίζει, μυρίζει......
7 ώρες μάγκες...

Το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά της παρέας και στα παιδιά της επαρχίας..
Και ναί είμαι μανιακός με την τσίχλα το κατάλαβα για άλλη μια φορά....
πολυ καλααα φιλοι μου....κ οπως λεει κ μια ψυχη....50 πουλακια ηρθαν μαζι σας.big smile.

Αρχισαν και τα ωραια βλεπω σιγα σιγα... Μμμμμμμμμμ...
Μπραβο παλικαρια με τον τροπο που τα γραφετε φαινεται οτι το χαρηκατε...
Γερασιμε με Benelli? Κ για πες εντυπωσεις, ειμαι περιεργος...

Αρι το μπενελακι δεν μπορω να πω πως δεν με άφησε ικανοποιημένο για πρώτο κυνήγι..με το πέλμα που του έβαλα πλέον δεν καταλαβαινω την τουφεκιά οπως την καταλάβαινα..χρησιμοποίησα επίτηδες φυσίγγια 28 30 31 32 και 33 γραμμαρίων δεν ειχα κάποιο θεμα..οπως και να χει το κοντοκανο όπλο στο περπατήτο και στο κυνήγι φερμας ειναι αλλο πράγμα..εντάξει πήρα και καποια πουλια πολυ μακριά τα οποία τα ευχαριστήθηκα..έκανα και ενα ντουμπλεδάκι ολα καλα..

Υ.Γ: μεγάλη σημασία παιδιά στο περπατήτο παιζει το ταίρι που το κανεις..ειναι πολυ σημαντικό να μπορεις να συννενοηθεις με τον άλλον για το πως θα περπατήσεις..και βέβαια να μπορεις να προβλέψεις τις κινήσεις του οταν δεν υπάρχει οπτική επαφή..αυτα..καλο βραδυ

Αρι το μπενελακι δεν μπορω να πω πως δεν με άφησε ικανοποιημένο για πρώτο κυνήγι..με το πέλμα που του έβαλα πλέον δεν καταλαβαινω την τουφεκιά οπως την καταλάβαινα..χρησιμοποίησα επίτηδες φυσίγγια 28 30 31 32 και 33 γραμμαρίων δεν ειχα κάποιο θεμα..οπως και να χει το κοντοκανο όπλο στο περπατήτο και στο κυνήγι φερμας ειναι αλλο πράγμα..εντάξει πήρα και καποια πουλια πολυ μακριά τα οποία τα ευχαριστήθηκα..έκανα και ενα ντουμπλεδάκι ολα καλα..

Υ.Γ: μεγάλη σημασία παιδιά στο περπατήτο παιζει το ταίρι που το κανεις..ειναι πολυ σημαντικό να μπορεις να συννενοηθεις με τον άλλον για το πως θα περπατήσεις..και βέβαια να μπορεις να προβλέψεις τις κινήσεις του οταν δεν υπάρχει οπτική επαφή..αυτα..καλο βραδυ
Συμφωνω φιλε... σε ολα σου....cool.

Μπράβο παιδιά για την κάρπωση! Περπατήσατε πολύ αλλά το ευχαριστηθήκατε! Γεράσιμε βακελίτη είχες πριν πάνω;

χθεσινο απογευματινο 3 πουλακια και 2 χαμενα πρωτη φορα φετος τετοια καρπωση δεν πειραζει εμεις να ειμαστε καλα next time

Εορταστικό περπατητό με τον Μάνο....τον βγάλαμε τον μεζέ .shake.

F82672BA-D139-4C96-9607-C58D720DCFC7_zpsdmugtr9s.jpg

καλησπερα και απο μενα συνχαρτηρια στους βιετκονκ η χαμας γερασιμο πανουτσο που το χαρηκαν τοσο οσο και εμεις ευχομαι παντα επιτυχιες οσο για αυτους που θα βγουν αυριο οχι απο τωρα ντουφεκιες στο κρεβατι τους ηαποδοση τους στο μετοπω μπορει να μειωθει για αυτο τα γατακια σας 2 μετρα αποσταση .καλο βραδυ

Status
Not open for further replies.
Back