Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα πήγα στο ίδιο σημείο που ήμουν την Κυριακή,αλλά τα πουλιά ήταν εμφανώς λιγότερα και πιο πονηρεμένα.
Μάλλον το ''έκαψα'' το μέρος από ότι φάνηκε...:D
Το αποτέλεσμα μία δενδρότσιχλα και μία κοινή τσίχλα.Επίσης μία δενδρότσιχλα και μία κόκκινη χαμένες.
Υ.Γ 1 Το ότι βλέπω και θηρεύω κοινές τσίχλες στα 900 μέτρα υψόμετρο τέλη Δεκέμβρη .fff. ,είναι ενδεικτικό του άθλιου καιρού φέτος.
Υ.Γ 2 Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά φυσίγγια του Sporting και συγκεκριμένα τα Imperial στο κυνήγι.Εντυπώσεις θετικές αν και δεν έριξα πολλές τουφεκιές.Και οι δύο τσίχλες που πήρα στο χέρι έπεσαν ξερές χωρίς πολλά πολλά.Οι άλλες δύο που έχασα έπεσαν τραυματισμένες και πιστεύω ότι έφταιξε το γεγονός ότι τις τουφέκισα σε μεγαλούτσικη απόσταση με τον βελτιωμένο κύλινδρο.Σίγουρα στο μέλλον θα τους δώσω και άλλες ευκαιρίες...;)

Eπιστροφή από μια όμορφη βόλτα με την παρέα του Διονύση,του Βασίλη,του Νικόλα και βέβαια του χαμάς και τρομοκράτη της τσίχλας Λεωνίδα...
Τα πουλιά δεν ήταν πολλά και ήταν πολύ πονηρεμένα...από 2 έως 6 η κάρπωση...
Για μένα 2 στο ντουρά με 4 χαμένα..
Στα ωραία της μέρας μου σηκώθηκαν 3 ορτύκια ντουφέκισα τα 2 και κράτησα το 1...
Πουλί το οποίο και απορτάρησε ο ορτυκοσφάχτης επανιέλος ονόματι Εκτωρ....

Και εις άλλα με υγεία παίχται...

με πολύ ενδιαφέρον το απογευματινό
2 πήρα εγώ και 2 ο φίλος μου αλλά το θετικό είναι ότι είδα πάνω από 40 πουλιά
όλα καινούργια με αργό πέταγμα που έστριβαν μόλις έβλεπαν καθαρό ενώ δεν τα ενοχλούσε τόσο η παρουσία ανθρώπων
όλοι γύρω μου τουφέκισαν αρκετές φορές
για να δούμε
το πρωί θα είμαι εκεί
:)

Μπράβο παίδες!
Σήμερα είδα αρκετά πουλάκια,ειδικά πιασμένα.Στο καρτέρι το απόγευμα κινήθηκαν λίγο αλλά ήμουν άστοχος!
1 στο χέρι και 2 χαμένες!Για να δούμε με το κρύο τι θα γίνει..

Μάλλον ο τελευταίος "καλός" καιρός για εφέτος......περπατητό χωρίς μπουφάν για Πάνο, Διονύση, Νίκο, Τζιχαντιστή Λεωνίδα και τους φίλους Γιώργο και Δημήτρη στη Πελοπόννησο.......ομαλό το τερραίν και σχετικά λίγα τα πουλιά αλλά τον μεζέ τον φέραμε σπίτι.....hunter.1

:):)Το σημερινο περπατητο με καλους φιλους μπορει να ηταν μετριο και ηταν ακρως 10-12 πουλια ομως η Αργολιδα δεν ειναι για τοσα μικρη καρπωση.Θελω να αναφερω την τελεια συνεργασια που ειχαμε χωρις την παραμικρη αντιριση παρα το αχανες τοπιο τους ευχαριστω οσο για αυτους που αδικηθηκαν στο καρτερι και στο περπατημα την επομενη φορα θα το ανταποδωσουμε με το παραπανο ειναι χαρα μου να σας βλεπω.

Έκανα και σήμερα τη βόλτα μου.Καρτέρι με αρκετό κρύο και στον ήλιο,έφυγα ατουφέκιστος!.fff.
6 τσίχλες είδα ολες και όλες,απογοήτευση σε αυτό το μέρος,αν και περίμενα να είχε κάτι σήμερα!

Καλημέρα σε όλους.
Αλλαγή προγράμματος για σήμερα,ήτανε να πάμε με τον πατέρα μου για παπιά αλλά ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος(έπεσε ο χθεσινός αέρας).
Αποφασίσαμε να πάμε στις ελιές για καμία τσίχλα αλλά τα πράγματα ήταν τραγικά.:(
Παρά του ότι είχε κυνηγούς η περιοχή τα πουλιά που ανέμισαν ήταν ελάχιστα.
Δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος να πάω ξανά για τις μικρές τσίχλες.....xm.
Στο δια ταύτα,πέντε πουλιά τουφέκισα πήρα τα δύο και μία ο πατέρας μου.Και εις άλλα με υγεία... :)

Πανο μην ειχε μπερδευτει ο φιλος σου και νομιζε οτι κυνηγατε ορτυκια στα ισιωματα και τα τριφυλλια? .yel.
.yel..yel. Πολυ επιβλητικος ο ατιμος με φοντο το συννεφιασμενο χαραμα... .buy..buy.
Μια χαρα τα πηγατε, ζηλευω την παρεα... .cool. λογικα τις επομενες μερες θα πυκνωσουν κ αλλο...

Πανο μην ειχε μπερδευτει ο φιλος σου και νομιζε οτι κυνηγατε ορτυκια στα ισιωματα και τα τριφυλλια? .yel.
.yel..yel. Πολυ επιβλητικος ο ατιμος με φοντο το συννεφιασμενο χαραμα... .buy..buy.
Μια χαρα τα πηγατε, ζηλευω την παρεα... .cool. λογικα τις επομενες μερες θα πυκνωσουν κ αλλο...
Kαλαματιανέ πρώτα ο Θεός θα κατέβουμε κάτω όταν έρθει η ώρα τους...

Για θαυμάστε τον αλεπουδιάρη σε περπατητό για ....παπιά. .hunter.χα χα χα ..

d619b984-81e4-42ff-9ad5-50592b1c3dd7.jpg

Status
Not open for further replies.
Back