Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα ΠΥΡΚΑΛ τα μαύρα ,θυμάμαι κάποτε πριν απο πολλά χρόνια ,οτι με χιόνια και πολύ παγωνιά ήταν ότι καλύτερο έριχνα τότε εδώ στα Τζουμέρκα.Φωτιά !

Γιωργο για να εχουν τη συμπεριφορα που λες τα Πυρκαλ λογικα θα ειναι αρκετα πιο δυνατα απο αυτο που πρεπει...

Εκεί πάει το μυαλό μου και μένα. Κάποτε στο πρατήριο της Πυρκάλ υπήρχε μια ανακοίνωση που έλεγε
"Πωλούνται φυσίγγια προσφορά για παγάνα".
Όταν είχα ρωτήσει τον υπεύθυνο, περί τίνος πρόκειται, μου είχε απαντήσει πως χαρακτηρίζουν κάποιες παρτίδες β' διαλογής και για αυτό το λόγο τα προωθούν έτσι και συμβουλεύουν να βάλλονται με αυτογεμή. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα ασφαλείας.
Όταν τον ρώτησα, σε ποιους τομείς έγκειται η β' διαλογή. Μου απάντησε, στις μικρές παρεκκλίσεις που παρατηρούνται κάποιες φορές στα βάρη της πυρίτιδας και των σκαγιών.
Θεωρώ λοιπόν ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, θα τους δώσω άλλη μια ευκαιρία με βοριά και *** σύσφιξη.

Με το Πυρκάλ στα καλά του, έχω κάνει τρελά καρτέρια στα μπασίματα. Μιλάμε για αποστάσεις, όχι αστεία. Δεν θα ξεχάσω και τον λαγό που έμεινε σέκος με 9άρια .

Σαν μπεκάτσα φαίνεται ... .love..very funny.
Αν είχες τουφεκίσει ένα δάχτυλο μπροστά από την μύτη της, δεν θα είχες βρει τίποτα. ;)
Η απόσταση, βάση της εμπειρίας μου, είναι το πολύ 10 μέτρα.

Mια άποψη από τον μοναχικό cowboy της κίχλης Σιλιίβίστρα....

how to screen capture

και εδώ στολισε ενα μίνι δενδράκι ένεκα Εορτών......

upload pictures

Πουλιά είχε κάποια ...
Ιστορικά 14 για τον Γιώργο και 11 για μένα στο χέρι..
Είχα μόνο 2 χαμένα.... :D :D

Τώρα το είδα..Αντε καλά Χριστούγεννα ρε! ΑΧαχαχαχα ωραίοι!

Τα ΠΥΡΚΑΛ τα μαύρα ,θυμάμαι κάποτε πριν απο πολλά χρόνια ,οτι με χιόνια και πολύ παγωνιά ήταν ότι καλύτερο έριχνα τότε εδώ στα Τζουμέρκα.Φωτιά !

Aυτα Δημητρη ηταν οτι καλυτερο εχω ριξει ποτε απο φυσιγγια. Τρομερα!!! Δεν υπηρχε περιπτωση να σε προδωσει ποτε σε χειμωνιατικες καιρικες συνθηκες. Τοτε η ΠΥΡΚΑΛ γεμιζε τα φυσιγγια της με ΜΒ. Η συνταγη κρατηθηκε σταθερη για περιπου 10 χρονια. Μετα αλλαξε μπαρουτες αρκετες φορες με τα τελευταια να ειναι γεμισμενα με GM3. Παλι η τουφεκια τους παρα πολυ καλη ομως δεν αποδιδαν πλεον σε χειμωνιατικες καιρικες συνθηκες αλλα σε ηπιες.

Ειμαι στο βουνό απο τις 2 και είναι 4:48. Δεν εχει περάσει τίποτα.Ισως λόγω της παγωνιάς που απο αυριο θα ειναι πολύ εντονη τα πουλιά μείναν χαμηλά.

Status
Not open for further replies.
Back