Σωστός ο Κύριος διαχειριστής.......για βάλτε μια τάξηΤί δουλειά έχει το κυνήγι μύγας στο thread "Τσίχλα-κοτσύφι" ;;;;;.ha ha ha.
Προτεινω να ανοίξετε θέμα για το κυνήγι της μύγας.Θα έχει πολλές δημοσιεύσεις όπως πάει....Σωστός ο Κύριος διαχειριστής.......για βάλτε μια τάξη.victory.
στο ....off topic θα εννοείς.offΔεν πιανεστε με τιποτα...![]()
στο ....off topic θα εννοείς.off![]()
Μπραβο Dim... Μαυρισε ο τοπος...Μετά το άνευ αποτελέσματος κυνήγι του αγριογούρουνου
αποφάσισα να κάτσω για κοτσύφια.Πήρα 11 και 3 χαμένα.
Σήμερα αν κάποιος κυνηγούσε το πρωί κοτσύφια σε πολύ λίγο χρόνο θα έπιανε το όριο.
και τι εκαμες εσυ γι αυτο?.goodboy.Σήμερα έπαθα "βέρτικο" από τα πουλιά που είδα.Κοτσύφια τσίχλες ,τσαρτσάρες σε τρελλά νούμερα.
Γύρω απο το σπίτι μου το μεσημέρι που γύρισα ήταν απίστευτα τα νούμερα των πουλιών.
Πάνε πολλά χρόνια που έχω να δω κάτι τέτοιο.Αν σήμερα πήγαινα για τσιχλοκότσυφα θα έχανε το ενδιαφέρον του...
.banana..banana. θα τιςΣήμερα έπαθα "βέρτικο" από τα πουλιά που είδα.Κοτσύφια τσίχλες ,τσαρτσάρες σε τρελλά νούμερα.
Γύρω απο το σπίτι μου το μεσημέρι που γύρισα ήταν απίστευτα τα νούμερα των πουλιών.
Πάνε πολλά χρόνια που έχω να δω κάτι τέτοιο.Αν σήμερα πήγαινα για τσιχλοκότσυφα θα έχανε το ενδιαφέρον του...
Σήμερα έπαθα "βέρτικο" από τα πουλιά που είδα.Κοτσύφια τσίχλες ,τσαρτσάρες σε τρελλά νούμερα.
Ξεκίνα για τρείς και βλέπουμε....Πόσες ώρες είμαι από Καρδίτσα να έρθω να πάρω 10 από τις χοντρές και να φύγω.![]()