Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εγώ στο όριο στο απογευματινό.
Στο όριο της υπομονής και της απραξίας .Ούτε μπαμ δεν έκανα.Αντε ,πάλι καθαρό το έφερα το όπλο στο σπίτι.Ετσι αποφευγω και κινδύνους όπως τα μαγνητάκια..buy buy.

Μετά το άνευ αποτελέσματος κυνήγι του αγριογούρουνου
αποφάσισα να κάτσω για κοτσύφια.Πήρα 11 και 3 χαμένα.
Σήμερα αν κάποιος κυνηγούσε το πρωί κοτσύφια σε πολύ λίγο χρόνο θα έπιανε το όριο.

Μετά το άνευ αποτελέσματος κυνήγι του αγριογούρουνου
αποφάσισα να κάτσω για κοτσύφια.Πήρα 11 και 3 χαμένα.
Σήμερα αν κάποιος κυνηγούσε το πρωί κοτσύφια σε πολύ λίγο χρόνο θα έπιανε το όριο.
Μπραβο Dim... Μαυρισε ο τοπος....sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Που πάμε αύριο ναούμ;;;;; .asking.
Την Κυριακή τα πράγματα θα ειναι σαφώς καλυτερα , αυριο όμως;;;;
Στην Λαμία φημολογείται ότι βγήκε απαγορευτικό......και σε πολλα μέρη χιονίζει ακόμα.

Διονύση και εγώ το διάβασα για το απαγορευτικό στην Λαμία από το internet. Αν σκοπεύεις να πας προς τα κει νομίζω ένα τηλ στον τοπικό σύλλογο εκεί είναι ότι καλύτερο.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου σήμερα στο περπατητό σε ένα νέο μέρος. Ελπίζω να κατέβηκαν πουλιά.

Σήμερα έπαθα "βέρτικο" από τα πουλιά που είδα.Κοτσύφια τσίχλες ,τσαρτσάρες σε τρελλά νούμερα.
Γύρω απο το σπίτι μου το μεσημέρι που γύρισα ήταν απίστευτα τα νούμερα των πουλιών.
Πάνε πολλά χρόνια που έχω να δω κάτι τέτοιο.Αν σήμερα πήγαινα για τσιχλοκότσυφα θα έχανε το ενδιαφέρον του...

Σήμερα έπαθα "βέρτικο" από τα πουλιά που είδα.Κοτσύφια τσίχλες ,τσαρτσάρες σε τρελλά νούμερα.
Γύρω απο το σπίτι μου το μεσημέρι που γύρισα ήταν απίστευτα τα νούμερα των πουλιών.
Πάνε πολλά χρόνια που έχω να δω κάτι τέτοιο.Αν σήμερα πήγαινα για τσιχλοκότσυφα θα έχανε το ενδιαφέρον του...
και τι εκαμες εσυ γι αυτο?.goodboy.

Και αύριο το ίδιο θα είναι αλλά εγώ έχω δώσει την καρδιά μου αλλού και αύριο θα έχουμε ολοήμερο sex σε πλαγιές και ρεματιές..banana.

.banana..banana. θα τις .sex hard. αυριο.sarcastic.

Πόσες ώρες είμαι από Καρδίτσα να έρθω να πάρω 10 από τις χοντρές και να φύγω. .yel.

Status
Not open for further replies.
Back