Πανο δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλα καφριλας και κουτοπονηριαςΜένιο μπραβο για το αποτέλεσμα .. Αξιοσημείωτο οτι τα πουλια τα κάνατε καρτέρι ήτοι το ονειρο καθε τσιχλάκια(εκτος εμού)
Το χιόνι ήταν πολύ και σχεδόν παντού και τα σημεία χωρίς χιόνι ήταν ελάχιστα...
και εγω χθές στη Βοιωτία με την παρέα του Γιώργου..
Πουλιά δε βρήκαμε και για την ιστορία 7 εκανα εγω και 3 ο Γιώργος στο περπάτημα..
Συναντησεις όμως δεν είχαμε..
Εδω να ανφέρω πως ενώ εκανα περπατητό, ξαφνικά από το πουθενά βγαινει ενας συναδελφος απόι τις ελιες και αρχίζει να περματαει στα 5 μέτρα μπροστάμου...
Εξυπακούεται ουτε χρόνια πολλά ουτε καλημέρα...
Κυνηγετική παιδεία...
Αλλά επειδή στους μαλακες γινομαι τριμάλακας.... 1 πουλιί σηκώθηκε το ντουφέκισα και το πήρα...οντας δεξια και σε σχετικά ψηλωμένη τραβέρσα...
Περίμενα απλά να μου πεί κατι ...
εξαλλος ημουν...
Δεν είπε τίποτα γιατι τετοιοι μαλάκες είναι συνήθως και θρασύτατοι...
Καταλήγω στο οτι οχι δεν εχουν παιδεια οι νέοι κυνηγοί πολύ απο αυτούς είναι μαλάκες...
Σε τι διαφέρω εγώ;;;
Ποτε δε θα χαλαγα το περπατητό μιας παρέας... ΠΟΤΕ ... αλλά ...
στην διαχείρηση αυτης της κατάστασης μου λείπει η ψυχραιμία...
Ηθελα απλά να τον κουτουλήσω... σκέφτηκα το παιδί μου και την οικογένεια μου τπτ αλλο...
1κ45 ενταξει τωρα?Με τί αμάξι πήγες Μήτσο ;;;;
Κι εμείς κάναμε αρκετά πουλιά σε 1,5 ώρες Βόρεια από την Αθήνα..... Πολλά τα ξεπουπουλιάσματα, προσωπικά, στις ημιθανείς τσίχλες/κοτσύφια έριχνα και 2η για σιγουριά ! Είχα βαρεθεί και σήμερα και τις προηγούμενες μέρες να τα τουφεκάω και να αφήνουν πούπουλα και να εξαφανίζονται !!!
6 πουλάκια πήρα στο απογευματινό σήμερα.. Τα 3 κοτσύφια..πολυ ενθαρρυντικό αυτό μιας και εδω σπάνια βλέπουμε να πετάει κοτσύφι στο απογευματινό..ολα τα πουλια απο τις 5:30 μέχρι τις 5:45.. Το σκοπευτικο όπου σηκωνόταν ακολουθούσε κηδιόχαρτο.. Rm 8,5 φωτιά!!
Με τί αμάξι πήγες Μήτσο ;;;;
Κι εμείς κάναμε αρκετά πουλιά σε 1,5 ώρες Βόρεια από την Αθήνα..... Πολλά τα ξεπουπουλιάσματα, προσωπικά, στις ημιθανείς τσίχλες/κοτσύφια έριχνα και 2η για σιγουριά ! Είχα βαρεθεί και σήμερα και τις προηγούμενες μέρες να τα τουφεκάω και να αφήνουν πούπουλα και να εξαφανίζονται !!!
Νουνάκι όταν πάνε κυνήγι μιλάνε....κι ας μη μπορεί ο αλλος...
α ρε τρίχα.....goodboy.Πήγα 5:15 με 6 παρά τι να σου πω? έλα για μισή ώρα?
α ρε τρίχα.....goodboy.
Τρίχα;......τρίχα απο που;
Τι να λεμε τωρα...Τρίχα;......τρίχα απο που;
Μενιο βαρα και καμια τσιχλα ρε παιδακι μου...Καλησπέρα στην παρέα .... Υποθέτω ότι το έχετε ρίξει όλοι στο φαί και στη ξεκούραση , γι αυτό και δεν υπάρχει κίνηση στοyel.
Άντε να βάλω και τη σημερινή φωτογραφία να πάρετε θάρος... Πολύ κρύο σήμερα το πρωί στη Βοιωτία, χιόνι στα ανήλια σημεία, πολλά όμως και τα πουλάκια που έπαιζαν για τον ίδιο λόγο.... Πολύ γέλιο το πρωί με τα φυσίγγια , τα 9κια ηταν σαν να ρίχνεις αλάτι ...παρηγοριά τα 8ρια, σίγουρη λύση τα 7ρια , αλλά είχαμε πολύ λίγα !!
Τα πουλιά έπαιζαν μέχρι τις 10 στα καρτέρια , στο τέλος ξεμείναμε από φυσίγγια , όλη η παρέα στο όριο....
Προσοχή το πρωί στους παγωμένους δρόμους
click image upload