Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μένιο μπραβο για το αποτέλεσμα .. Αξιοσημείωτο οτι τα πουλια τα κάνατε καρτέρι ήτοι το ονειρο καθε τσιχλάκια(εκτος εμού :p:p)
Το χιόνι ήταν πολύ και σχεδόν παντού και τα σημεία χωρίς χιόνι ήταν ελάχιστα...
και εγω χθές στη Βοιωτία με την παρέα του Γιώργου..
Πουλιά δε βρήκαμε και για την ιστορία 7 εκανα εγω και 3 ο Γιώργος στο περπάτημα..
Συναντησεις όμως δεν είχαμε..

Εδω να ανφέρω πως ενώ εκανα περπατητό, ξαφνικά από το πουθενά βγαινει ενας συναδελφος απόι τις ελιες και αρχίζει να περματαει στα 5 μέτρα μπροστάμου...
Εξυπακούεται ουτε χρόνια πολλά ουτε καλημέρα...
Κυνηγετική παιδεία...

Αλλά επειδή στους μαλακες γινομαι τριμάλακας.... 1 πουλιί σηκώθηκε το ντουφέκισα και το πήρα...οντας δεξια και σε σχετικά ψηλωμένη τραβέρσα...
Περίμενα απλά να μου πεί κατι ...
εξαλλος ημουν...
Δεν είπε τίποτα γιατι τετοιοι μαλάκες είναι συνήθως και θρασύτατοι...

Καταλήγω στο οτι οχι δεν εχουν παιδεια οι νέοι κυνηγοί πολύ απο αυτούς είναι μαλάκες...
Σε τι διαφέρω εγώ;;;
Ποτε δε θα χαλαγα το περπατητό μιας παρέας... ΠΟΤΕ ... αλλά ...
στην διαχείρηση αυτης της κατάστασης μου λείπει η ψυχραιμία...

Ηθελα απλά να τον κουτουλήσω... σκέφτηκα το παιδί μου και την οικογένεια μου τπτ αλλο...
Πανο δεν ειναι θεμα ηλικιας αλλα καφριλας και κουτοπονηριας
Μην ασχολεισαι αδερφε δεν βγαινει ακρη ασε που δεν ξερεις πως θα αντιδρασει ο αλλος με ενα οπλο επανω του
Τεσπα παμε παρακατω
Τελικα η απογοητευση εφυγε μετα την σημερινη εξορμηση στα περιξ των δερβενοχωριων
Μετα απο τριωρο περπατητο μαζι με καρτερι με ακολουθησαν 6 τσιχλες και 3 κοτσυφια
Τα πουλια αρκετα θα ελεγα χορτασε το ματι μου παρολο που ηταν ψηλωμενα
Μακαρι να μας παει ετσι μεχρι στο τελος της κυνηγετικης περιοδου :D

Μαυροματτι σήμερα πολύ χιόνι σε κάποια σημεία έφτανε μέχρι το γόνατο.Τα φυσίγγια πρόδωσαν κι εμένα που με το ζόρι κράτησα 5 τσίχλες έχασα 3 και είχα και 5-6 κοψοφτερες και αρκετές αστοχίες. Δύσκολες οι συνθήκες πάντως αλλά είδα πουλιά

Last edited by a moderator:
πολυ ωραια μερα σημερα...σε δυο ωρες απο αθηνα με καλη παρεα αρκετα πουλια ηρθαν μαζι μας ...αποκλειστικα καρτερι μεχρι τις 11 .αλλοι εφτασαν το οριο αλλοι το πλησιασαν...ολοι μειναμε ευχαριστημενοι..φωτο νομιζω δεν χρειαζεται.cool.

6 πουλάκια πήρα στο απογευματινό σήμερα.. Τα 3 κοτσύφια..πολυ ενθαρρυντικό αυτό μιας και εδω σπάνια βλέπουμε να πετάει κοτσύφι στο απογευματινό..ολα τα πουλια απο τις 5:30 μέχρι τις 5:45.. Το σκοπευτικο όπου σηκωνόταν ακολουθούσε κηδιόχαρτο.. Rm 8,5 φωτιά!!

Με τί αμάξι πήγες Μήτσο ;;;;
Κι εμείς κάναμε αρκετά πουλιά σε 1,5 ώρες Βόρεια από την Αθήνα..... Πολλά τα ξεπουπουλιάσματα, προσωπικά, στις ημιθανείς τσίχλες/κοτσύφια έριχνα και 2η για σιγουριά ! Είχα βαρεθεί και σήμερα και τις προηγούμενες μέρες να τα τουφεκάω και να αφήνουν πούπουλα και να εξαφανίζονται !!!

μπράβο σας ρε τσιχλόμαγκες το διασκεδάσατε
το θετικό είναι ότι είδατε πουλιά
πιστεύω όπως λέει κι ο Κώστας με πάνω με κάτω να συνεχιστεί μέχρι τέλος Φλεβάρη
:)

Κι εμείς κάναμε αρκετά πουλιά σε 1,5 ώρες Βόρεια από την Αθήνα..... Πολλά τα ξεπουπουλιάσματα, προσωπικά, στις ημιθανείς τσίχλες/κοτσύφια έριχνα και 2η για σιγουριά ! Είχα βαρεθεί και σήμερα και τις προηγούμενες μέρες να τα τουφεκάω και να αφήνουν πούπουλα και να εξαφανίζονται !!!
1κ45 ενταξει τωρα?.sarcastic.

6 πουλάκια πήρα στο απογευματινό σήμερα.. Τα 3 κοτσύφια..πολυ ενθαρρυντικό αυτό μιας και εδω σπάνια βλέπουμε να πετάει κοτσύφι στο απογευματινό..ολα τα πουλια απο τις 5:30 μέχρι τις 5:45.. Το σκοπευτικο όπου σηκωνόταν ακολουθούσε κηδιόχαρτο.. Rm 8,5 φωτιά!!

Νουνάκι όταν πάνε κυνήγι μιλάνε.... ;) κι ας μη μπορεί ο αλλος...

και το μυαλό μου ειναι θολό πω πω πω πω πω πω πω πω....
Μιλάμε είσαι φιλόλογας....
και στις περιγραφαι λεξιλόγος, λεξιπλάστης και εννίοτε ζαχαροπλάστης.ha ha ha.

Σημερα απο το πρωι μαζευαμε το λαδι της χρονιας και παμε αρκετα καλα γενικα... Το εχουμε...
Προς το τελος της δουλειας, στο μαζεμα δηλαδη σαν κυνηγος που σεβεται τον εαυτο του πηρα το "καλυτερο οπλο της αγορας" :p την extreme μου και πηγα για ψευτοαπογευματινο μιας και εκεινα τα μερη κοντα στην Πυλο, μερικες φορες βγαζουν πουλακια...
7 ειδα, 3 τουφεκισα, 2 πηρα...
Η αληθεια ειναι οτι ολη τη μερα επεφτε πολυ τουφεκιδι στο περπατητο...
Πανουτσο επρεπε να του πεταξεις μια τσιχλα μπροστα του και να του πεις "πανω σου"
Εχεις να δεις βλακες Πανο μου...

Μπραβο ρε μαγκες για τις επιτυχίες. Εγω εκει που πηγα ηταν γεμάτο κυνηγούς και οτι περπατητό το είχαν ψάξει ήδη. Άλλαξα 4 σημεία και οταν πήγαινα έβλεπα αλλους να φεύγουν. Οποτε πηρα τη μια τσίχλα μου και γυρισα.
Τουλάχιστο μου δίνετε κουράγιο να ξαναβγώ αφου βρήκατε πουλιά.

Μπράβο παιδιά για τις επιτυχίες σας. Έχει πουλιά, μακάρι να υπάρχει κίνηση μέχρι την λήξη της περιόδου να το ευχαριστηθούμε.

Καλησπέρα στην παρέα .... Υποθέτω ότι το έχετε ρίξει όλοι στο φαί και στη ξεκούραση , γι αυτό και δεν υπάρχει κίνηση στο topic.yel.
Άντε να βάλω και τη σημερινή φωτογραφία να πάρετε θάρος o_O... Πολύ κρύο σήμερα το πρωί στη Βοιωτία, χιόνι στα ανήλια σημεία, πολλά όμως και τα πουλάκια που έπαιζαν για τον ίδιο λόγο.... Πολύ γέλιο το πρωί με τα φυσίγγια , τα 9κια ηταν σαν να ρίχνεις αλάτι ...παρηγοριά τα 8ρια, σίγουρη λύση τα 7ρια , αλλά είχαμε πολύ λίγα !!;)
Τα πουλιά έπαιζαν μέχρι τις 10 στα καρτέρια , στο τέλος ξεμείναμε από φυσίγγια , όλη η παρέα στο όριο....
Προσοχή το πρωί στους παγωμένους δρόμους

click image upload
Μενιο βαρα και καμια τσιχλα ρε παιδακι μου... .sarcastic.
Μπραβο για τις επιτυχιες... Η χαρα του καρτερτζη...:D:D:D

Status
Not open for further replies.
Back