Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και το μυαλό μου ειναι θολό πω πω πω πω πω πω πω πω....
Μιλάμε είσαι φιλόλογας....
και στις περιγραφαι λεξιλόγος, λεξιπλάστης και εννίοτε ζαχαροπλάστης.ha ha ha.
Αν συνεχίζω να βλέπω τόσα πουλιά όσα τις τελευταίες μέρες, θα σΕ πω κι άλλα πολλά .ha ha ha..ha ha ha.

Λέτε χαζομάρες...ήταν 1.37 χρονομετρημένο!!!
Δεν λογαριάζεται η γνώμη του ερωτευμένου....δεν έχει καθαρή κρίση και δυσκολεύεται να κάνει υπολογισμούς με το πάνω κεφάλι.......love.
Για την ιστορία, έφερα μόλις 12 πουλιά σπίτι ενώ είχα και 3-4 χαμένα...πιό πολύ όμως άξιζε η παρέα .shake hands.

Επιστροφη απο Λειβαδια για απογευματινο επισης πολλα τα πουλια οπως και το πρωι λιγο πιο βορεια μπραβο σε ολα τα παιδεια που το ευχαριστηθηκαν ολοι .Ραντεβου παλι την τριτη Θ------ Σ-- Κ--------Α.

Ραντεβού τη Τρίτη αλλά μάλλον δύσκολα θα βγούμε στην ΑττικοΒοιωτία......από αύριο χειροτερεύει πολύ ο καιρός σε αυτά τα μέρη

Ραντεβού τη Τρίτη αλλά μάλλον δύσκολα θα βγούμε στην ΑττικοΒοιωτία......από αύριο χειροτερεύει πολύ ο καιρός σε αυτά τα μέρη
Βασίλη ιδέα μου είναι ή εδώ και 3 μέρες είσαι "ορεξάτος"??? Τρίτη στο όριο πάλι...

Μπραβο σε ολους...
Φλαμινγκο, αμα περνανε ψηλα ελα να σου δωσω τη Μ2... :cool: Κ χωρις ιδιογομωση...
Φιλοι που μαζευουν ελιες μου λενε οτι εχουν κατεβει πολυ περισσοτερα πουλια στα λογγια μετα το χιονι αλλα ακομα δεν εχουν βγει για κυνηγι... Στα καρτερια λιγα πραγματα με εξαιρεση κανενα πονηρο πρωινο...

Παιδιά όσοι μπορείτε βγείτε για τσίχλα αξίζει.

Πάνο (Panoutso) εσύ που ανέφερες για τον μαλάκα προχθές, σήμερα ήρθε ένας και εκτός του ότι ήρθε και έκατσε 30 μέτρα αριστερά μας , όταν ανηφόρησα προς το βουνό να βρω τις τσίχλες που χτύπησα βάρεσα άλλη μια καθώς ανέβαινα και έπεσε 5 μέτρα από το καρτέρι που καθόταν αυτός ο τύπος. Η τσίχλα έπεσε πάνω στο χωματόδρομο. Όσο παράξενο και αν ακούγεται ο τύπος μου έκλεψε την τσίχλα και έκανε πως δεν ήξερε. Δεν είδα λέει να πέφτει τίποτα.

Καλή εξοδο για τους αυριανούς ¨παντός καιρού¨ κυνηγούς.:)
Το πολυ πολυ να κάτσουμε για καρτερι στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης.banana..banana.

Παιδιά όσοι μπορείτε βγείτε για τσίχλα αξίζει.

Πάνο (Panoutso) εσύ που ανέφερες για τον μαλάκα προχθές, σήμερα ήρθε ένας και εκτός του ότι ήρθε και έκατσε 30 μέτρα αριστερά μας , όταν ανηφόρησα προς το βουνό να βρω τις τσίχλες που χτύπησα βάρεσα άλλη μια καθώς ανέβαινα και έπεσε 5 μέτρα από το καρτέρι που καθόταν αυτός ο τύπος. Η τσίχλα έπεσε πάνω στο χωματόδρομο. Όσο παράξενο και αν ακούγεται ο τύπος μου έκλεψε την τσίχλα και έκανε πως δεν ήξερε. Δεν είδα λέει να πέφτει τίποτα.

Εκει είναι που σε κάνουν να εξαντλήσεις όλο τον τσαμπουκά και να του σπάσεις το κεφάλι του κρεατομαζώχτη μαλάκα.

αΠΟ
Δεν του είπα τίποτα Δημήτρη δεν νομίζω να είχε και νόημα . Ο βλάκας , βλάκας θα μείνει μια ζωή.
Από την άλλη είναι γεγονός ότι αν τα βάλεις με τον βλάκα θα σε νικήσει σίγουρα.Αλλά δεν είναι όλοι βλάκες .Ειναι κουτοπόνηροι....

Καλή εξοδο για τους αυριανούς ¨παντός καιρού¨ κυνηγούς.:)
Το πολυ πολυ να κάτσουμε για καρτερι στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης.banana..banana.

Όλα καθαρά θα είναι μέχρι το βράδυ.

ΚΑλημέρα σε όλους . Χθες σχεδίασα ολόκληρη εξόρμηση .Πήγα φουλαρισα το αμάξι πήρα φυσίγγια φόρτωσα όλα ταπράγματα πήρα την αδερφή μου για να αποφύγω το πρωινό χιόνι και διανυκτερευσα στη Θήβα για να βρεθώ Αταλάντη.Αφού ξέχασα τα μισά φυσίγγια στην Αθήνα κι έτρεχα να αγοράσω στη Θήβα κατάφερα να πάω το πρωί Αταλάντη. Δυστυχώς δεν πίστευα στα μάτια μου πως δεν πετούσε τίποτα έκανα 3 πουλιά με το ζόρι και απογοητευμένος γύρισα πίσω σχετικά νωρίς

Επιστροφή από κυνήγι με την δυνατή παρέα του Διονύση και του Γιωρίκα (Altair Lusso)
Τα πουλιά λίγα πολύ με περπατητό κυρίως από 10 στο χέρι....
Εριξα και μια 3 αρα σε μια σκολόπαξ την οποία και δεν κρατησα αφου η κουφάλα μου βαλε ελίτσα με το που σηκώθηκε...

Κρατώ την υπέροχη παρέα των φίλων μου...
Το ότι το κοκεράκι του Νιονιου είναι κομάντο και σκούπα φίλιπς... δεν αφήνει τίποτα πίσω....
Το 303 που μου σέταρε ο Ψυλλάκης φαίνεται να μου κάθεται πολυ καλά...

Ο Χουντάλας περιποιηθηκε και 2 επιβλαβή όπως τους έπρεπε.....

Επιστροφή από κυνήγι με την δυνατή παρέα του Διονύση και του Γιωρίκα (Altair Lusso)
Τα πουλιά λίγα πολύ με περπατητό κυρίως από 10 στο χέρι....
Εριξα και μια 3 αρα σε μια σκολόπαξ την οποία και δεν κρατησα αφου η κουφάλα μου βαλε ελίτσα με το που σηκώθηκε...

Κρατώ την υπέροχη παρέα των φίλων μου...
Το ότι το κοκεράκι του Νιονιου είναι κομάντο και σκούπα φίλιπς... δεν αφήνει τίποτα πίσω....
Το 303 που μου σέταρε ο Ψυλλάκης φαίνεται να μου κάθεται πολυ καλά...

Ο Χουντάλας περιποιηθηκε και 2 επιβλαβή όπως τους έπρεπε.....
Σαν να διαβάζω την αναφορά μέλους της 17 Νοέμβρη, με κωδικούς για όπλα, ψευδώνυμα και μυστικές ιχνηλασίες σε ανώνυμους εχθρούς της .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back