Θα παμε το αλλο σκ την βολτα μαςΔηλαδή ούτε το επόμενο ΣΚ θα δούμε προκοπή, δεν εχω δει πουλί πετάμενο φέτος.![]()

Θα παμε το αλλο σκ την βολτα μαςΔηλαδή ούτε το επόμενο ΣΚ θα δούμε προκοπή, δεν εχω δει πουλί πετάμενο φέτος.![]()
Ειχα μια υπονια οτι εχεις βουρληστη αλλα τορα πηστικα τελειος.Οσοι μπορουν και εχουν χρονο να αρχισουν να ανεβαινουν σε κανα λαιμο για καμια φασσα πριν τις τσιχλες.....πολλες φορες τα πουλια περνανε απο τις 5του μηνος και περνανε καλλλλλα γιατι δεν εχει πολλυ ντουφεκιδη ακομα![]()
γιατι το λες αυτο. εγω που θα παω αυριο ειμαι βουρλισμενος ντιπ για ντιπ δηλαδη??????Ειχα μια υπονια οτι εχεις βουρληστη αλλα τορα πηστικα τελειος.
για καμμια φασσα παω αν κατσει. θα ρθεις? αν ερθεις χτυπα μου τηλ. τωρα να μιλησουμε. μεθαυριο δουλευω πολλες ωρεςΠηγαινε αυριο, να δουμε μπας και εχει πραμα βιαστικο. Αν εχει, παμε και μεθαυριο
Ας μην δουλευες και θα σου ελεγα εγω που θα εισουνα καθε μερα....Ειχα μια υπονια οτι εχεις βουρληστη αλλα τορα πηστικα τελειος.
ωραια ξεκιναμε. για να δουμε που θα παει και φετοςΑυριο δουλευω εγω, δυστυχως. Αλλιως θα ρχομουνα
Ας μην δουλευες και θα σου ελεγα εγω που θα εισουνα καθε μερα....
Αυριο δουλευω εγω, δυστυχως. Αλλιως θα ρχομουνα
δε πειραζει. θα παμε το αλλο σ/κ αν δε δουλευουμε μπας και δουμε τιποτα πρωιμο
Ωωωωωωω ρε κ@λεεες!!Το αλλο ΣΚ στανταρ
ξερεις ετσι? μια μακρια στενη κανη απο τα παλια θα βγει για βολτα. αντε περιμενω ν αρχισεις να κραζειςΩωωωωωω ρε κ@λεεες!!![]()
Φασες περνάνε μόνο από μάδαρα?ωραια ξεκιναμε. για να δουμε που θα παει και φετος
Αυτο να δω.what..asking.!!!Ευριπιδη, το τρελλο κραξιμο θα πεσει αν παρω εγω αυτογεμες![]()