Αμα κεράσεις προβατίνα στον Γκμοχ θα σου πωΚανά χρησμό για φάσσες έχουμε ;
Αμα κεράσεις προβατίνα στον Γκμοχ θα σου πωΚανά χρησμό για φάσσες έχουμε ;
Περιμένετε λίγο ρεΤο μέγα και μόνο ενδιαφέρον ερώτημα στο φόρουμ επανέρχεται εφέτος όσο αναμένουμε τα τσιροπούλια...
Διονύση, λέγε....
Να αγοράσουμε φυσίγγια εφέτος ;;;
Τα ίδια θα λέμε ρε φίλε;Το μέγα και μόνο ενδιαφέρον ερώτημα στο φόρουμ επανέρχεται εφέτος όσο αναμένουμε τα τσιροπούλια...
Διονύση, λέγε....
Περιμένετε λίγο ρε
Δεν θέλω να κάνω λάθος , τόσος κόσμος με περιμένει![]()
Σε περιμένει ατη γωνία για σφαλιάρες αν μας στείλεις σε αχρείαστα έξοδα παλι!
Ουουοουουουουο ρεΣε περιμένει ατη γωνία για σφαλιάρες αν μας στείλεις σε αχρείαστα έξοδα παλι!
Παίρνεις ποσοστά από τσ κυνηγομαγαζα ρε;λαμογιοΟυουοουουουουο ρε
τι να πω ρε φιλε. οντως οι εποχες αλλαζουν. η πυθια για να δωσει χρησμο μασουσε το πραμα το καλο ο αλλος σημερα για να δωσει χρησμο πρεπει να φαει προβατινα. ημαρτον παναγια μου
![]()
Φυστίκια μασαει ευρι...τι να πω ρε φιλε. οντως οι εποχες αλλαζουν. η πυθια για να δωσει χρησμο μασουσε το πραμα το καλο ο αλλος σημερα για να δωσει χρησμο πρεπει να φαει προβατινα. ημαρτον παναγια μου
![]()
ουυυυυυυ ρε. ποιανου το επαγγελμα πας να φας???? ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΣΣύμφωνα με το ημερολόγιο που κρατάω τις πρώτες τσίχλες τις βλέπω 10 με 12 Οκτωβρίου.
Πιστεύω σε δύο εβδομάδες καιρού επιτρέποντος να γίνει το πρώτο καλό πέρασμα....
Ζητώ ταπεινά συγνώμη.....ουυυυυυυ ρε. ποιανου το επαγγελμα πας να φας???? ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΣ
![]()
Δεν ξέρω αν το διάβασες παραπάνω.Ο Πέππας ξεφόρτωνε φορτηγό σήμερα.Το μέγα και μόνο ενδιαφέρον ερώτημα στο φόρουμ επανέρχεται εφέτος όσο αναμένουμε τα τσιροπούλια...
Διονύση, λέγε....
Καθως κάθομαι εδώ στο μπαλκονι και σας διαβάζω