Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και να μπουνε πουλια,αν δεν εχει ριξει βροχουλες,κλαφτα Χαραλαμπε!
Δεν θα τα κρατησει και οσα μεινουν θα ειναι τρυπωμενα μεσα στα ντυμενα,ψαχνωντας υγρασια.
Η τσιχλιτσα πρεπει να εχει λασπη στο ραμφος!;)
.RESPECT. ο παλιός είναι αλλιώς...........

Εγώ ένα τέτοιο καπέλο που έχω σε παραλλαγή πλατανοφυλλου το έχω τουφεκίσει με 8αρακια για να αερίζεται..
Το επόμενο που θα πάρω θα του ρίξω με 5άρια για να γίνει πιο σωστή δουλειά. .sarcastic.
Χαχα! Σωστός ο Τάσος.:D:cool:.sarcastic.

Συγγνωμη,δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα μου θυμηζει κηροπηγιο.sarcastic.
Δεν έχεις άδικο, έτσι όπως έχει κάτσει και είναι στολισμένο θυμίζει αρκετά!.sarcastic.

Φιλοι περδικαδες καθαροαιμοι χτες μεσα στα βενια στην Ερμιονη σηκοσαν 2 μαζι ,και δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ντοπιες ,συνηθες φαινομενο μεχρι τις 10 οκτωβρη να μπαινουν 2,3,5, σε καθε νομο τις χωρας.

Ε σίγουρα θα έχουν μπει κάποια πουλάκια. Το θέμα είναι πότε θα γίνουν ικανά να μας βγάλουν έξω. Δεν έχω δει τι καιρό δίνει για το άλλο, ΣΚ αλλά παραδοσιακά πιστεύω θα την τουφεκισουμε.
Λεο, πότε θα κάνεις την πρώτη τσιχλοεξοδο;

Ε σίγουρα θα έχουν μπει κάποια πουλάκια. Το θέμα είναι πότε θα γίνουν ικανά να μας βγάλουν έξω. Δεν έχω δει τι καιρό δίνει για το άλλο, ΣΚ αλλά παραδοσιακά πιστεύω θα την τουφεκισουμε.
Λεο, πότε θα κάνεις την πρώτη τσιχλοεξοδο;
15η16 οκτωβρη και οχι επαρχια στο γραμματικο.ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ.

Σημερινη εξορμηση για λαγο περιξ της Μανδρας Αττικης
κατα τις 07.00 ακουσα τον μαγικο ηχο τσιν τσιν και κατα την αναβαση μου προς το καρτερι
2 τσιχλες σηκωθηκαν απο το πυκνο με κατευθυνση προς τις χωραφιες τις περιοχης
Καλο σημαδι θα ελεγα και πολλα υποσχομενο γιαυτο που μπορει να ακολουθησει .hunter.1.hunter.1
Συνηθως μετα τις 15 του μηνα ειχα παρομοιες συναντησεις και στα ποιο ορεινα ;)

Status
Not open for further replies.
Back