στο ευχομαι να το παρεις με ολη μου τη καρδια. και συντομα μπας και ριξουμε κι εμεις καμμια πουλαΤο DT11 σε μαυρο χρωμα. Αυτο εχω στο μυαλο μου![]()

στο ευχομαι να το παρεις με ολη μου τη καρδια. και συντομα μπας και ριξουμε κι εμεις καμμια πουλαΤο DT11 σε μαυρο χρωμα. Αυτο εχω στο μυαλο μου![]()
.banana.αντε ενας ενας εκδηλωνεστε. δικος μας κι εσυ λοιπον
![]()
Το DT11 σε μαυρο χρωμα. Αυτο εχω στο μυαλο μου![]()
Συγγνωμη,δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα μου θυμηζει κηροπηγιοΣκεφτόμουν πως μπορώ να μεταφέρω περισσότερα φυσιγγάκια πάνω μου και ο νους μου πήγε αμέσως στο καπέλο..ha ha ha.
upload photo
Και να μπουνε πουλια,αν δεν εχει ριξει βροχουλες,κλαφτα Χαραλαμπε!
Δεν θα τα κρατησει και οσα μεινουν θα ειναι τρυπωμενα μεσα στα ντυμενα,ψαχνωντας υγρασια.
Η τσιχλιτσα πρεπει να εχει λασπη στο ραμφος!![]()
Χαχα! Σωστός ο Τάσος.Εγώ ένα τέτοιο καπέλο που έχω σε παραλλαγή πλατανοφυλλου το έχω τουφεκίσει με 8αρακια για να αερίζεται..
Το επόμενο που θα πάρω θα του ρίξω με 5άρια για να γίνει πιο σωστή δουλειά.![]()
Δεν έχεις άδικο, έτσι όπως έχει κάτσει και είναι στολισμένο θυμίζει αρκετά!Συγγνωμη,δεν θελω να με παρεξηγησεις αλλα μου θυμηζει κηροπηγιο![]()
Οπλαρα Βικτωρα με το καλο παλικαρι μου.....!!!!Και γω ρε παιδια μου το ευχομαι και συντομα. Ευχαριστω για τις ευχες σας
Θα περασεις σε αλλο επιπεδο βικτωρα με ενα τετοιο οπλο!Το DT11 σε μαυρο χρωμα. Αυτο εχω στο μυαλο μου![]()
Τρομπονι ειναι απ το λιπος ο κυρομητης!!!Φλεβαρης ετσι?
Φλεβαρης!Ααααχ!!Τρομπονι ειναι απ το λιπος ο κυρομητης!!!Φλεβαρης ετσι?![]()
Πιστευω θα τον επιασε με τα χερια γιατι απο το πολυ λιπος δεν θα μπορουσε να πεταξει.....
15η16 οκτωβρη και οχι επαρχια στο γραμματικο.ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ.Ε σίγουρα θα έχουν μπει κάποια πουλάκια. Το θέμα είναι πότε θα γίνουν ικανά να μας βγάλουν έξω. Δεν έχω δει τι καιρό δίνει για το άλλο, ΣΚ αλλά παραδοσιακά πιστεύω θα την τουφεκισουμε.
Λεο, πότε θα κάνεις την πρώτη τσιχλοεξοδο;