χαχαχαχαχα ωραίοςΜακαρι, θελω να ζευγαρισω το χωραφι...
εγω παλι θελω ν αρχισω να ζευγαριζω τις τσιχλεςΜακαρι, θελω να ζευγαρισω το χωραφι...
οξω τσιτωνα πρωι πρωιΜιλούσα σήμερα με τον αδερφό μου ο οποίος δεν κυνηγάει αλλά επειδή έρχεται για παρέα καμια φορά την έχει μάθει την τσίχλα. Είναι στρατό στην Αλεξανδρούπολη και τον ρώτησα αν είδε καμια τσιχλίτσα. Μου είπε πως χθες στο περίπολο έφυγαν κάποιες απο κάτι πουρναράκια..banana.
Να πάω να πιάσω κανα καρτέρι την Κυριακή;;;;
Ε λεβεντάκομ;;;;
Πλάκα την πλάκα από Δευτέρα ξεκινάνε τα σενάρια και οι ¨πληροφορίες"
Εγώ έχω πετύχει μπάσιμο 8 Οκτωβρίου στην Εύβοια πριν καμιά δεκαριά χρόνια![]()
Αυτά είναι ντόπια γιατρέ μου, τα μπασιματιάρικα θα έρθουν μετά τις τσίχλες. Εκεί που "σβήνουν" τα τσιχλομπασίματα, αρχίζουν τα κοτσυφομπασίματα και κάνουν ένα "κάπνισμα" άλλο πράμα.Κοτσύφια πολλά κλασικά βέβαια.
Δηλαδή ούτε το επόμενο ΣΚ θα δούμε προκοπή, δεν εχω δει πουλί πετάμενο φέτος.η τσίχλα κυνηγετικά στα μπασίματα έχει ημερομηνίες
για τα μέρη που κυνηγώ θέλει 1μιση με 2 εβδομάδες![]()
Αύριο θα βγω ο κόσμος να χαλάσει και για μένα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση. Απλα γκρνιάζω λιγο για να γκρινιάζω, και όποιο θήραμα βέβαια καλοδεχούμενοΘεοφραστε
Καποτε το αφεντικο μεστελλε για δουλειά σε μια ελληνικη εταιρεια στην Βουλα.
Εκει στην πλατεια που ετρωγα το μεσημερι σε ενα γυραδικο μιλούσα με ενα παλικαρι για το κυνηγι.
Απο εκει φαινετε ενας λοφος -βουνο εαν θυμαμαι καλα προς τα βορειοανατολικα.
Εκει μου λεγε οτι κτυπουσαν ορτυκια.
Μιλαω ομως για εποχες 2006.
Γιατι δεν κανεις μια βολτα εαν εισαι κοντα και ειναι περιοχη επιτρεπομενη.
Και να νην βρεις τιποτα θα χεις βγει τουλαχιστον.
με 14-22 βαθμούς δεν το βλέπω φίλε μουΔηλαδή ούτε το επόμενο ΣΚ θα δούμε προκοπή, δεν εχω δει πουλί πετάμενο φέτος.![]()
Αργούν ακόμα , θέλουν 15 μέρες τουλάχιστον .
Όμως όλη η κ@αυλα είναι στην αναμονή και στις κουβέντες που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα![]()