Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μακαρι, θελω να ζευγαρισω το χωραφι...
χαχαχαχαχα ωραίος
φίλος κυνηγός παραγωγός που έχει φυτώριο καλλωπιστικών φυτών ψάχνει να μαζέψει σπόρο Δάφνης(βάγια)και μου λέει όπου βρήκα οι σπόροι ηταν ξεροί και καμμένοι :(

Μιλούσα σήμερα με τον αδερφό μου ο οποίος δεν κυνηγάει αλλά επειδή έρχεται για παρέα καμια φορά την έχει μάθει την τσίχλα. Είναι στρατό στην Αλεξανδρούπολη και τον ρώτησα αν είδε καμια τσιχλίτσα. Μου είπε πως χθες στο περίπολο έφυγαν κάποιες απο κάτι πουρναράκια..banana.

Μιλούσα σήμερα με τον αδερφό μου ο οποίος δεν κυνηγάει αλλά επειδή έρχεται για παρέα καμια φορά την έχει μάθει την τσίχλα. Είναι στρατό στην Αλεξανδρούπολη και τον ρώτησα αν είδε καμια τσιχλίτσα. Μου είπε πως χθες στο περίπολο έφυγαν κάποιες απο κάτι πουρναράκια..banana.
οξω τσιτωνα πρωι πρωι
.evil.

Να πάω να πιάσω κανα καρτέρι την Κυριακή;;;;
Ε λεβεντάκομ;;;;.yel.

Πλάκα την πλάκα από Δευτέρα ξεκινάνε τα σενάρια και οι ¨πληροφορίες" :)
Εγώ έχω πετύχει μπάσιμο 8 Οκτωβρίου στην Εύβοια πριν καμιά δεκαριά χρόνια:)

Κανόνισε μια χρονιά να μην πεις να πάρουμε φυσίγγια και να γίνει της πουτ@νίτσας απο τσίχλες! .sarcastic.

Κοτσύφια πολλά κλασικά βέβαια.
Αυτά είναι ντόπια γιατρέ μου, τα μπασιματιάρικα θα έρθουν μετά τις τσίχλες. Εκεί που "σβήνουν" τα τσιχλομπασίματα, αρχίζουν τα κοτσυφομπασίματα και κάνουν ένα "κάπνισμα" άλλο πράμα.

Πρεπει να μπηκαν καποια λιγα πουλακια αυτες τις μερες.
Επιβεβαιωνω τον λαμπρο αν και απο αλλος μερος (εξω απο θεσ/νικη) σε υψωματακια που πηγα για μια δουλεια πεταχτηκαν τσιχλιτσες.
Αυριο στο λαγοκυνηγι θα γινει καλυτερο μπανηστιρι μιας και θα υπαρχει χρονος στο καρτερι.

Θεοφραστε
Καποτε το αφεντικο μεστελλε για δουλειά σε μια ελληνικη εταιρεια στην Βουλα.
Εκει στην πλατεια που ετρωγα το μεσημερι σε ενα γυραδικο μιλούσα με ενα παλικαρι για το κυνηγι.
Απο εκει φαινετε ενας λοφος -βουνο εαν θυμαμαι καλα προς τα βορειοανατολικα.
Εκει μου λεγε οτι κτυπουσαν ορτυκια.
Μιλαω ομως για εποχες 2006.
Γιατι δεν κανεις μια βολτα εαν εισαι κοντα και ειναι περιοχη επιτρεπομενη.
Και να νην βρεις τιποτα θα χεις βγει τουλαχιστον.

Θεοφραστε
Καποτε το αφεντικο μεστελλε για δουλειά σε μια ελληνικη εταιρεια στην Βουλα.
Εκει στην πλατεια που ετρωγα το μεσημερι σε ενα γυραδικο μιλούσα με ενα παλικαρι για το κυνηγι.
Απο εκει φαινετε ενας λοφος -βουνο εαν θυμαμαι καλα προς τα βορειοανατολικα.
Εκει μου λεγε οτι κτυπουσαν ορτυκια.
Μιλαω ομως για εποχες 2006.
Γιατι δεν κανεις μια βολτα εαν εισαι κοντα και ειναι περιοχη επιτρεπομενη.
Και να νην βρεις τιποτα θα χεις βγει τουλαχιστον.
Αύριο θα βγω ο κόσμος να χαλάσει και για μένα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση. Απλα γκρνιάζω λιγο για να γκρινιάζω, και όποιο θήραμα βέβαια καλοδεχούμενο .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back