Ήρθε το καράβι απο Ιταλία ρε και τους έπεσε η μπαλέτα και είπα να βοηθήσω και μου δώσανε την μισήΈχς λφτ μρ κφλ σ
Ήρθε το καράβι απο Ιταλία ρε και τους έπεσε η μπαλέτα και είπα να βοηθήσω και μου δώσανε την μισήΈχς λφτ μρ κφλ σ
Αν δεν τρολλαρεις και ειναι οντως δικα σου, καλοριχτα φιλε Χαρη!Ήρθε το καράβι απο Ιταλία ρε και τους έπεσε η μπαλέτα και είπα να βοηθήσω και μου δώσανε την μισή
Άι ρεΑν δεν τρολλαρεις και ειναι οντως δικα σου, καλοριχτα φιλε Χαρη!
Να μου πεις αν θες 3 3αρες για να παρεις 1 τσιροπουλι...![]()
Δικα μου είναι ρεΑν δεν τρολλαρεις και ειναι οντως δικα σου, καλοριχτα φιλε Χαρη!
Να μου πεις αν θες 3 3αρες για να παρεις 1 τσιροπουλι...![]()
Πόσα παπούτσια πήρες ρε ?Φορτώστε λέμε θα γίνει τις Τσιχλας φέτος
25 ζευγάριαΠόσα παπούτσια πήρες ρε ?
Νταξει , θα έχεις και για το 25/26. Γιατί φέτος.....Δικα μου είναι ρε
Θκάς θες να πεις.....μην μας μπερδεύεις τώραΔικα μου είναι ρε
Για φέτος θα ρίξω τα Ναβάρο λέω και ρουμελιωτηΝταξει , θα έχεις και για το 25/26. Γιατί φέτος.....
Ναι Ρα θκαμΘκάς θες να πεις.....μην μας μπερδεύεις τώρα
Έχεις 1 Κ απόθεμα κουτιά;;;Για φέτος θα ρίξω τα Ναβάρο λέω και ρουμελιωτη
Έτσι σε θέλω ,να συνεννοούμαστεΝαι
Ναι Ρα θκαμ
Ακούω ότι του Αντρέα δεν είναι καλά, πολλοί έχουν παράπονα.Τα πουλάς;;;Για φέτος θα ρίξω τα Ναβάρο λέω και ρουμελιωτη
Ότι θέλει το παιδί μας!Εγώ δε θα σε ρωτάω.Οτι μου δώσεις θα ρίχνω χωρίς παράπονα.Για φέτος θα ρίξω τα Ναβάρο λέω και ρουμελιωτη
Μασούρια θα τα κάνεις ρε ;Ότι θέλει το παιδί μας!Εγώ δε θα σε ρωτάω.Οτι μου δώσεις θα ρίχνω χωρίς παράπονα.
Μας αγαπάει τόοοοσο πολύ, γι αυτο και το στοκΜασούρια θα τα κάνεις ρε ;
Λίγα 6-7 κούτες 10αρες μη μπερδευόμαστεΈχεις 1 Κ απόθεμα κουτιά;;;
Χρυσοκαρδο παιδί.Του λες το πρωί... δώσε Χάρη κανένα φυσίγγι και βγάζει το παντελόνι.Μας αγαπάει τόοοοσο πολύ, γι αυτο και το στοκ
ΤσουΑκούω ότι του Αντρέα δεν είναι καλά, πολλοί έχουν παράπονα.Τα πουλάς;;;
Σου δίνω ρε απο τα τρία το μακρύτερο τι άλλο θελτςΧρυσοκαρδο παιδί.Του λες το πρωί... δώσε Χάρη κανένα φυσίγγι και βγάζει το παντελόνι.