Με μια κούτα φυσιγγια δώρο ένα baikalΦαντάσου τρελό μπασιμο τριήμερο επί τρία επεισόδια...Και χιονια χαμηλά νωρίς. Λαμπρο τορντο πορτακαλι = ένα νεφρό + σπλήνα προς πώληση.

Με μια κούτα φυσιγγια δώρο ένα baikalΦαντάσου τρελό μπασιμο τριήμερο επί τρία επεισόδια...Και χιονια χαμηλά νωρίς. Λαμπρο τορντο πορτακαλι = ένα νεφρό + σπλήνα προς πώληση.
Έγραψες!!! Ξύπνησα την οικογένεια με τα γέλια μου!Με μια κούτα φυσιγγια δώρο ένα baikal![]()
Λάθος πλευρά δυστυχώς....αυριο β.δυτικη ευρωπη θα ριξει τα πρωτα χιονια.
Ας ξεκινήσει ρε Μήτσο και που ξέρεις μπορεί να πάει και στα σωστά σημεια...Λάθος πλευρά δυστυχώς....
Από εκεί πουλιά σε εμάς δύσκολο να κατέβουν. Ουκρανιες Ρουμανίας και λοιπές δυνάμεις του ανατολικού μπλοκ πρέπει να κοιτάμε εμείς πιστεύω.Ας ξεκινήσει ρε Μήτσο και που ξέρεις μπορεί να πάει και στα σωστά σημεια...
Αι ρε μιζερε ολα θα φτιαξουνΑπό εκεί πουλιά σε εμάς δύσκολο να κατέβουν. Ουκρανιες Ρουμανίας και λοιπές δυνάμεις του ανατολικού μπλοκ πρέπει να κοιτάμε εμείς πιστεύω.
Για κάνε μια παραγγελία για χιόνι Μόσχα και Κίεβο 2-3 Οκτωβρίου σε παρακαλώ και ναι όλα θα φτιάξουν!!!Αι ρε μιζερε ολα θα φτιαξουν
Στον Πούτιν πεστα όχι στον Μπουστιν.Για κάνε μια παραγγελία για χιόνι Μόσχα και Κίεβο 2-3 Οκτωβρίου σε παρακαλώ και ναι όλα θα φτιάξουν!!!
Χιονίσει δεν χιονίσει ο Χρήστος θα σε κεράσει εάν βρεθείτε δίπλα δίπλα σε τσιχλοκάρτερα,για να μάθεις να μιλάς καλύτεραΣτον Πούτιν πεστα όχι στον Μπουστιν.
Τιιιιι....θα τον κερασει????Χιονίσει δεν χιονίσει ο Χρήστος θα σε κεράσει εάν βρεθείτε δίπλα δίπλα σε τσιχλοκάρτερα,για να μάθεις να μιλάς καλύτερα
Πίκρα.......Τιιιιι....θα τον κερασει????
Σιγά μωρέ. Θα του λέει μλκιες η σειρουλα θα εκνευριστεί ο πιτσιρικάςΠίκρα.......
Φίλε Δημήτρη, πραγματικά φέτος, από τα γραφόμενα σου, δεν έχω καταλάβει αν είσαι τόσο απογοητευμένος, αν τα λες για γούρι, ή αν ξέρεις κάτι...Εχω συνηθίσει να διαβάζω αισιόδοξα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι μου κόβεις τα φτερά... Όχι τπτ άλλο, έχω γεμίσει μια αποθήκη με φυσίγγια και τρελαίνομαι...Από εκεί πουλιά σε εμάς δύσκολο να κατέβουν. Ουκρανιες Ρουμανίας και λοιπές δυνάμεις του ανατολικού μπλοκ πρέπει να κοιτάμε εμείς πιστεύω.
Σωστόςςς! Πάντα πήγαινα Καπανδρίτι για τις πρώτες και είναι όπως τα λές. 2-5 Οκτωβρίου εχω τυχει πολλές φορές να δώ και μάλιστα και καμμιά 10 αρια συνολικάΔεν θυμάμαι χρονολογία ακριβώς 17 Σεπτεμβρίου της Αγίας Σοφίας στο Καπανδρίτι και αμέσως επόμενη ,πολύ πιο πολλές φορές όμως, 1 και 2 Οκτωβρίου πάλι στο Καπανδρίτι.