Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ας ξεκινήσει ρε Μήτσο και που ξέρεις μπορεί να πάει και στα σωστά σημεια...
Από εκεί πουλιά σε εμάς δύσκολο να κατέβουν. Ουκρανιες Ρουμανίας και λοιπές δυνάμεις του ανατολικού μπλοκ πρέπει να κοιτάμε εμείς πιστεύω.

Πίκρα.......
Σιγά μωρέ. Θα του λέει μλκιες η σειρουλα θα εκνευριστεί ο πιτσιρικάς
και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.... @PredatoZ ξέρω ξέρω...τα νεύρα σου είναι από ατσάλι και το βλέμμα σου πύρινο κτλ κτλ κτλ....

Από εκεί πουλιά σε εμάς δύσκολο να κατέβουν. Ουκρανιες Ρουμανίας και λοιπές δυνάμεις του ανατολικού μπλοκ πρέπει να κοιτάμε εμείς πιστεύω.
Φίλε Δημήτρη, πραγματικά φέτος, από τα γραφόμενα σου, δεν έχω καταλάβει αν είσαι τόσο απογοητευμένος, αν τα λες για γούρι, ή αν ξέρεις κάτι...Εχω συνηθίσει να διαβάζω αισιόδοξα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι μου κόβεις τα φτερά... Όχι τπτ άλλο, έχω γεμίσει μια αποθήκη με φυσίγγια και τρελαίνομαι...

Κάτσε να δούμε τον καιρό, στις αρχές του επόμενου μήνα και αν είναι σκατά, θα απογοητευτουμε όλοι μαζί μια και καλή... Αλλά ακόμη είναι νωρίς (πιστεύω)...
Τέτοιοι χάρτες όσο πλησιάζουν οι μέρες μόνο ενθαρρυντικοι δεν μπορεί να είναι. Το κοιτάμε μέρα με την ημέρα. Μακάρι να γίνει κάτι καλό.gfs-15-384.png

Δεν θυμάμαι χρονολογία ακριβώς 17 Σεπτεμβρίου της Αγίας Σοφίας στο Καπανδρίτι και αμέσως επόμενη ,πολύ πιο πολλές φορές όμως, 1 και 2 Οκτωβρίου πάλι στο Καπανδρίτι.
Σωστόςςς! Πάντα πήγαινα Καπανδρίτι για τις πρώτες και είναι όπως τα λές. 2-5 Οκτωβρίου εχω τυχει πολλές φορές να δώ και μάλιστα και καμμιά 10 αρια συνολικά

Status
Not open for further replies.
Back