Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι φίλε δε κάθονται σε εμάς αυτές οι τσίχλες μόνο κυριαρινες
Είδα και κοπαδακι 4 τεμ
Πλάκα πλάκα είδαν και άλλοι πουλιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Δύο διαφορετικά άτομα μου είπαν ότι είδαν τσίχλες και σε διαφορετικά σημεία του βουνού χθες. Ο ένας περαστες στο έλατο και ο άλλος πιο ψηλά πιασμένες στο κέδρο....Καλό? Κακό? Θα δείξει......

Πλάκα πλάκα είδαν και άλλοι πουλιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Δύο διαφορετικά άτομα μου είπαν ότι είδαν τσίχλες και σε διαφορετικά σημεία του βουνού χθες. Ο ένας περαστες στο έλατο και ο άλλος πιο ψηλά πιασμένες στο κέδρο....Καλό? Κακό? Θα δείξει......
Εάν αποφάσισαν οι εποχές να πάνε φυσιολογικά(έτσι δείχνει μέχρι στιγμής)και νότια και βόρεια όλα καλά θα πάνε
Εάν εδώ έχει κρύο και βόρεια καλοκαίρι ή το ανάποδο, θα πάρουμε τα π@π@ρια μας
Η δουλειά στα αποδημητικά χάλασε καθώς παλάβωσε και ο καιρός
Και παλιότερα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα αλλά όχι συνεχόμενα

Εάν αποφάσισαν οι εποχές να πάνε φυσιολογικά(έτσι δείχνει μέχρι στιγμής)και νότια και βόρεια όλα καλά θα πάνε
Εάν εδώ έχει κρύο και βόρεια καλοκαίρι ή το ανάποδο, θα πάρουμε τα π@π@ρια μας
Η δουλειά στα αποδημητικά χάλασε καθώς παλάβωσε και ο καιρός
Και παλιότερα υπήρχαν σκαμπανεβάσματα αλλά όχι συνεχόμενα
Λίγη αισιοδοξία μόνο καλό κάνει :D !!!

Μολις μπηκα σπιτι
Λοιπον
Φορτωστε φυσιγγια
Απο 10 παλετες και πανω
Απο τις τσιχλες φετος θα κανουμε 4 μηνες να δουμε ηλιο

Σιγουρο

Μπηκα σπιτι και τα μικρα που τσακωνονται παντα ποιος θα παει τελευταιος για μπανιο τσακωθηκαν για το ποιος θα παει πρωτος .sarcastic.
Ειμαι σιγουρος οτι θα χιονισει αυτη τη βδομαδα.sarcastic.

Δημητρη έπεσε η πρώτη
Το Σαββάτο στο εκπαιδευτικό κατά τις οχτώμιση σαν να είδα μία να πετάει από πάνω μου στα 20 μέτρα.
Το σημείο που είμουν είναι καλό καρτέρι το χειμώνα με πολύ τσίχλα αλλά δεν την κυνηγάμε.
Ντράπηκα να το πω μήπως δεν είδα καλά και με πουν ότι ήταν σταρήθρα.

Το Σαββάτο στο εκπαιδευτικό κατά τις οχτώμιση σαν να είδα μία να πετάει από πάνω μου στα 20 μέτρα.
Το σημείο που είμουν είναι καλό καρτέρι το χειμώνα με πολύ τσίχλα αλλά δεν την κυνηγάμε.
Ντράπηκα να το πω μήπως δεν είδα καλά και με πουν ότι ήταν σταρήθρα.
Και παλι αυτο δεν εχει να λεει φιλε μου, μπορει και να μην ηταν τσιχλα.

Εγώ πιστεύω ότι μερικά πουλιά τα έδιωξε ο πολυ κακός καιρός που έχει στα Βαλκάνια..φίλος μους που ήταν στα κτήματα του χτες μου είπε ότι του πέρασαν φάσες ένα μπουλούκι 100 κομμάτια εκεί είναι πέρασμα αλλά τον. Οκτώβριο... βλέπουμε παντού από πολύ νωρίς μετακίνησης τα πουλιά προβλέπουν τον καιρό .. θα έχουμε πολύ δυνατό χειμώνα

Σε ευχαριστώ! Αν και μετά την μαγική σου μαντεψιά για το τρυγόνι στις 17, δεν έπρεπε να γράψω "Χάρη πότε;", αλλά "Χάρη Πότερ!" Ο μάντης-μάγος των κυνηγετικών προβλέψεων!
Πολύ κοτσύφι ρε φίλε μιλάμε να γίνεται χαμός τώρα καλό αυτό κακο δε ξέρω

Status
Not open for further replies.
Back