Πως θα τα βγαλουμε περα φετος με δαυτες, θα πεσουν να μας φανε...
Θα με φωνάξεις και θα τα λύσω όλα!Πως θα τα βγαλουμε περα φετος με δαυτες, θα πεσουν να μας φανε...
Εγώ λέω τη Κυριακή να πάμε για μπεκάτσες! Με 30 βαθμούς σιγουρα θα εμφανίστηκαν και αυτές!Καθηστε ρε παιδια ακομη δεν ξεμπερδεψαμε με τα τρυγονια και πιασατε τις τσιχλες...σιγα σιγα ολα στην ωρα τους...
Μην το γελάς.Τις περισσότερες τσίχλες τώρα τις έχω δεί.Αργοτερα βγάζουν σοκολάτες τα περίπτερα.Καθηστε ρε παιδια ακομη δεν ξεμπερδεψαμε με τα τρυγονια και πιασατε τις τσιχλες...σιγα σιγα ολα στην ωρα τους...
Αυτο το χιουμορακι σου...Μην το γελάς.Τις περισσότερες τσίχλες τώρα τις έχω δεί.Αργοτερα βγάζουν σοκολάτες τα περίπτερα.
Ελπιζω στην Ευβοια στα μπασιματα! Μετα το χωριό σου δεξιαΈχουν ξεκινήσει τα πουλιά να κατεβαινουν! Οι καταγραφές σε πολλούς βιοακουστικους την νύχτα πυκνώνουν ημέρα με την ημέρα! Κεντρική Ευρώπη και Γαλλία. Αντε να δούμε που θα τα ρίξει φέτος!
Όπως τρέχουν τωρα τα μοντέλα δεν βοηθάει ο καιρός ρε γαμωτο. Περνάνε εκεί αλλά περνανε ψηλωμενες!Ελπιζω στην Ευβοια στα μπασιματα! Μετα το χωριό σου δεξια
Εμείς , οι καραμαουνηδες, τα λέγαμε ...Έχουν ξεκινήσει τα πουλιά να κατεβαινουν!
Δεν με ακούς και με στενοχώρη...πάρε φυσηγγιαΈχουν ξεκινήσει τα πουλιά να κατεβαινουν! Οι καταγραφές σε πολλούς βιοακουστικους την νύχτα πυκνώνουν ημέρα με την ημέρα! Κεντρική Ευρώπη και Γαλλία. Αντε να δούμε που θα τα ρίξει φέτος!
Ξεκίνησαν. Που θα καταλήξουν είναι άλλη ιστορία...Εμείς , οι καραμαουνηδες, τα λέγαμε ...
Έχω πολύ πράμα για καλό και για κακό. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...Δεν με ακούς και με στενοχώρη...πάρε φυσηγγια
Αυτό δεν είναι μαγείρεμα! Είναι τσιμπούσι!Έχω πολύ πράμα για καλό και για κακό. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...
Δημητρη έπεσε η πρώτηΈχουν ξεκινήσει τα πουλιά να κατεβαινουν! Οι καταγραφές σε πολλούς βιοακουστικους την νύχτα πυκνώνουν ημέρα με την ημέρα! Κεντρική Ευρώπη και Γαλλία. Αντε να δούμε που θα τα ρίξει φέτος!
Σα που ρε Χαρη; Καμία ντόπια θα είναι!Δημητρη έπεσε η πρώτη
Είχε το εισιτήριο στην τσέπηΣα που ρε Χαρη; Καμία ντόπια θα είναι!
Όχι φίλε δε κάθονται σε εμάς αυτές οι τσίχλες μόνο κυριαρινεςΣα που ρε Χαρη; Καμία ντόπια θα είναι!
Τα φιλιά μας στο όμορφο ΜίνσκΌχι φίλε δε κάθονται σε εμάς αυτές οι τσίχλες μόνο κυριαρινες
Είδα και κοπαδακι 4 τεμ
Σπρώχνει τα πουλιά προς ανατολάς και με τα χιόνια και την χειμωνιά στα βόρεια και ανατολικά θα μας έλθουν ...κατακέφαλα και θα τρελαθούμε στις τουφεκιές royal!! Θα μας έλθουν δηλαδή όχι απ ευθείας αλλά "διά της τεθλασμένης".Λάθος πλευρά δυστυχώς....