Δικιά σου είναι αυτή που κυκλοφορεί εδώ γύρω? Μάζεψε τη ρε μη μας γυρίσει κανένας αστράγαλος!Σου δίνω ρε απο τα τρία το μακρύτερο τι άλλο θελτς
Δικιά σου είναι αυτή που κυκλοφορεί εδώ γύρω? Μάζεψε τη ρε μη μας γυρίσει κανένας αστράγαλος!Σου δίνω ρε απο τα τρία το μακρύτερο τι άλλο θελτς
Ίσως δεν κατάλαβα κάτι σωστά:ποια δήλωσες στην κάρπωση;στην σημερινη μου έξοδο είδα μονο ενα κοτσύφι σαν περιστέρι την ώρα που πάρκαρα, μια καρακάξα (μπαμ), πολλά χελιδόνια, 2 αγριοπερίστερα πάνω σε συρματα και την ώρα που μαζευα το οπλο περασε δίπλα ενας λαγος σαν μικρό κατσίκι. Αν πάω στην έναρξη και στηθω λέτε να έχω τύχη; Τα παραπάνω τα δήλωσα και στην κάρπωση.
Άμα έχουν και λεκάνη μέσα είναι ευκαιρία, πάρε!
25 κ 26 θα μαι κατω κινεζε.Θα πιουμε τιποτα; Αιθιοπακι εγινα περιμενοντας σε....Άμα έχουν και λεκάνη μέσα είναι ευκαιρία, πάρε!
Αυτό δεν ακούστηκε καλό...Χρυσοκαρδο παιδί.Του λες το πρωί... δώσε Χάρη κανένα φυσίγγι και βγάζει το παντελόνι.
Εδώ θα είμαι γέροντα,θα τις πιούμε!25 κ 26 θα μαι κατω κινεζε.Θα πιουμε τιποτα; Αιθιοπακι εγινα περιμενοντας σε....
Γαμας την συζήτηση πάλιΔικιά σου είναι αυτή που κυκλοφορεί εδώ γύρω? Μάζεψε τη ρε μη μας γυρίσει κανένας αστράγαλος!
Κύριε διαχειριστα!Χρησιμοποιεί απρεπη φρασεολογία!Γαμας την συζήτηση πάλι
Έχει να πέσει σκαμπιλι στο μάγουλο... Ωραία φυσέκια!! Μαρεσαν!Φορτώστε λέμε θα γίνει τις Τσιχλας φέτος
Θα ρίχνω υπό μασχάληςΈχει να πέσει σκαμπιλι στο μάγουλο... Ωραία φυσέκια!! Μαρεσαν!
Καλά θα πάει αυτό..Θα ρίχνω υπό μασχάλης
Περισσότερες πιθανότητες έχει να τα παίρνει έτσι.Καλά θα πάει αυτό..
Από πίσω εσυ ,ρίχνε πουλιά να βρίσκειΠερισσότερες πιθανότητες έχει να τα παίρνει έτσι.
Τσάμπα το φούμο σου χαλάς Ντατς....
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι για κάθε τσίχλα που θα ενημερώνουν ότι μπήκε θα είναι και 0,10 σεντς επιπλέον στο κουτίΤσάμπα το φούμο σου χαλάς Ντατς....
Φαντάσου τρελό μπασιμο τριήμερο επί τρία επεισόδια...Και χιονια χαμηλά νωρίς. Λαμπρο τορντο πορτακαλι = ένα νεφρό + σπλήνα προς πώληση.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι για κάθε τσίχλα που θα ενημερώνουν ότι μπήκε θα είναι και 0,10 σεντς επιπλέον στο κουτί