Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια
Ο μαλακας δεν εχει θηραμα και κυνηγι
Οπως δεν εχει ειδος επαγγελματος η κοινωνικη κατασταση
Υπαρχει σε ολους τους τομεις ανεξαιρετως

Ειμαι για λαγο εναρξη με το κουμπαρο μου
Πολυκοσμια γυρω γυρω
Βρισκω σημαδια βρισκω ντορο και τον ειδόποιω οτι ειτε ειναι αρσενικος και θα πεταχτει μολις πανε κοντα σα σκυλια ειτε ειναι προσηκωμενος
Βλεπει ενας παρα διπλα που τον ειδοποιω και περνει το δρομο απο κατω μας και μας ακολουθει
Χωρις σκυλια ηταν ελευθερος σκοπευτης
Να βαρεσει οτι του στειλουν αλλοι

Παμε κανα 800 μετρα
Και πεταει υον λαγο υο κουταβι , και πριν ριξει ο κουμπαρος μου που τον περιμενε να καθαρισει στον δρομο μπαμ ο τυπος που τοση ωρα ερχετε πλαι μας και τον περνει

Παω εκει
Φιλε να δω τον λαγο και να τον δαγκωσει το σκυλι
Βεβαιως μου λεει ελα κανενα προβλημα
Αν ελεγες οχι του λεω δεν θα επιανες τον λαγο!
Βλεπω τον λαγο αρσενικος
Τον δινω στο κουταβι που ηταν πρωτο του κυνηγι
Και τον λεω
Παρε τον λαγο και να μην το ξανακανεις αυτο που εκανες
Δεν ακολουθεις ξενα σκυλια και κυνηγους λες και εισαι μαζι τους για να βαρεσεις θηραμα
Παρε τον λαγο και πηγαινε αλλου
Μου λεει εχω προβλημα με την μεση φιλε
Του λεω μακαρι να γινεις καλα
Ωστοσο μοορουσες να πιασεις μια ακρη και οτι σου ερθει
Ακολουθεις διπλα μας σχεδον ενα χιλιομετρο , αυτο δεν ειναι σωστο!
Φευγει
Λεω στον κουμπαρο παμε πισω αριστερα θα βρουμε τον θυληκο!( με βαση τον τοπο)
Σε 10-15 λεπτα τον φερμαρε η σκυλα

Θελω να πω οτι μαλακες ειναι παντου
Δεν θα μας στερουν εμας αυτο που αγαπαμε να κυνηγαμε

Οσο μπορουμε ηρεμα και κανουμε εμεις το σωστο και υο πρεπον

Ευκολα μπλεκεις ευκολα χαλιεσαι και δυσκολα ξεμπερδευεις!

Λιγα παιδια αδερφοι εδω μεσα μετρημενοι στα 5 δακτυλα ξερουν πολυ καλα τι εννοω με το ευκολα μπλεκεις σε προσωπικο επιπεδο!

Να στε καλα να βγαινετε να κανετε το κυνηγι σας και οι μαλακες ειναια τελειωτοι σε ολα τα θηραματα!

Ευκολα μπλεκεις ευκολα χαλιεσαι και δυσκολα ξεμπερδευεις!
Νόμος σε όλα...

Το καλύτερο και πιο σώφρων, είναι να κάνεις πίσω σε δύσκολες καταστάσεις...ειδικά στο κυνήγι που κρατάμε και όπλα και δεν ξέρεις τι παλαβομάρα κουβαλάει ο άλλος...και ας το παίξεις και μαλάκας στο φινάλε...

Αλλά καμιά φορά...λίγο που σε "πνίγει" η αδικία...λίγο το "δώσε θάρρος στο χωριάτη" που λέγαν οι παλιοί...ξεφεύγεις και μπορεί να βρεις το μπελά σου χωρίς να φταις...

ωραια βροχουλα εβγαλε εδω και λιγη ώρα, βλέποντας και τον αυριανό καιρό αποφάσισα να βγω αυριο για πρώτη φορά, οπότε όσοι είστε από Χαλκιδική και κάτω μην κανετε τον κόπο, καθίστε σπίτι να κανετε καμια δουλειά. :)
Θ'ασχοληθουμε μ'αυτα που πρόλαβαν να διαβούν! :) 😁

Ερώτηση: το νωρίτερο που έχετε δει τσίχλα (κάτω από Μακεδονία), πότε ήταν;
Δεν θυμάμαι χρονολογία ακριβώς 17 Σεπτεμβρίου της Αγίας Σοφίας στο Καπανδρίτι και αμέσως επόμενη ,πολύ πιο πολλές φορές όμως, 1 και 2 Οκτωβρίου πάλι στο Καπανδρίτι.

στην σημερινη μου έξοδο είδα μονο ενα κοτσύφι σαν περιστέρι την ώρα που πάρκαρα, μια καρακάξα (μπαμ), πολλά χελιδόνια, 2 αγριοπερίστερα πάνω σε συρματα και την ώρα που μαζευα το οπλο περασε δίπλα ενας λαγος σαν μικρό κατσίκι. Αν πάω στην έναρξη και στηθω λέτε να έχω τύχη; Τα παραπάνω τα δήλωσα και στην κάρπωση.

στην σημερινη μου έξοδο είδα μονο ενα κοτσύφι σαν περιστέρι την ώρα που πάρκαρα, μια καρακάξα (μπαμ), πολλά χελιδόνια, 2 αγριοπερίστερα πάνω σε συρματα και την ώρα που μαζευα το οπλο περασε δίπλα ενας λαγος σαν μικρό κατσίκι. Αν πάω στην έναρξη και στηθω λέτε να έχω τύχη; Τα παραπάνω τα δήλωσα και στην κάρπωση.
Που είσουν ; Στο περίπου!

Status
Not open for further replies.
Back